zrobiłam coś bardzo złego - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zrobiłam coś bardzo złego

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: zrobiłam coś bardzo złego

hej. chciałabym Was o coś zapytać, może jakąś radę albo po prostu o obiektywną opinię, znajomi nigdy nie są obiektywni. Otóż w październiku rozstałam się z chłopakiem, było to dla mnie bardzo trudne, okropnie się czułam i nie radziłam z tym, skończyło się na lekach. I poznałam wtedy P. On wiedział,że jestem po rozstaniu ale nie pokazywałam mu tego,że to mnie boli. Spotykaliśmy się na relacjach koleżeńskich, dużo pisaliśmy ale wtedy nie umiałam na niego popatrzeć jak na kogoś z kim mogłabym być, on nie pokazywał tego,że chciałby coś wiecej ... Poszliśmy na impreze, byłam tam z 2 znajomymi i upiłam się strasznie a co gorsze z tegj imprezy wyszłm z jego przyjacielem. Nie całowałam się z nim mimo, że miałam na to straszną ochotę jednak pocałował mnie w szyję i zostały ślady. Kiedy wróciłam do domu na moje nieszczęście P. tam był i te ślady zauważył, nic nie powiedział, ja zresztą byłam zgonem i poszłam spać. jak się okazało ze mną wrócił ten jego przyjaciel jednak szybko cała reszta moich znajomych go przegoniła. P. odezwał się do mnie bo zostawił w moim domu jedną rzecz, kiedy ją mu oddawałam głupio się tłumaczyłam, on tylko powiedział, że się spieszy ... I glupia ja zaczełam się z tym jego przyjacielem spotykać, związaliśmy się. P. o tym nie wiedział, odezwał się raz jeszcze do mnie, chwile pisaliśmy jednak była to dziwna rozmowa, szybko się urwała. Z tamtym chłopakiem byłam chwię, on sam mi powiedział że pojechał do P. i mu o tym powiedział. Po kilku tygodniach zorientowałam się,że brakuje mi P., doprowadziłam do tego, że tamten chłopak ze mną się rozstał. Minelo pol roku od tamtej feralnej imprezy, nawet ponad, 3 miesiace od rozstania z tamtym chłopakiem i spotkałam P. w klubie, kupilam kilka shotow na odwage i podeszlam do niego. Udawalam, ze nie slysze co do mnie mowi, usiedlismy i rozmawialismy jednak to byla rozmowa o niczym, patrzyl na mnie same mozecie sie domyslec jak i jak wychodzilam ze znajoma, on rzucil, ze idzie jeszcze w jedno miejsce, tak na odwal sie i poszedl ... Ja zdaje sobie sprawe, ze zranilam go, moze mnie nie szanowac aczkolwiek poradzcie mi cos, powiedzcie jak to widzicie. Tesknie, placze, wyrzucam to sobie ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zrobiłam coś bardzo złego

w ogóle czytając Twoją wypowiedź nie bardzo rozumiem...Nie byłaś nigdy z P., on nie pokazywał Ci, że chce z Tobą być...,ale tęsknisz za nim ? Poza tym nie chce Cię martwić, ale upijając się do tak zwanego "zgona" i dawanie się całować facetowi po szyi przypina do Ciebie łatkę...dziewczyny o niezbyt dobrej opinii i tak pewnie jesteś postrzegana przez P.

nie pokazywał mi tego ale w momencie kiedy ja wyszłam z tym jego przyjacielem z tej imprezy te moje 2 znajome mi mówiły, że on rozwalił całą winde jak mnie szukał, cały czas o mnie pytał gdzie jestem, a jak przyjechał do mnie do mieszkania to powiedział mojej znajomej, że zrobił to tylko dla mnie ... zdaje sobie sprawe jak on mnie moze oceniac teraz jednak wiem, ze wie, ze nie jestem taka ... pijanstwo to zadne wytlumaczenie

angelikaangelika napisał/a:

nie pokazywał mi tego ale w momencie kiedy ja wyszłam z tym jego przyjacielem z tej imprezy te moje 2 znajome mi mówiły, że on rozwalił całą winde jak mnie szukał, cały czas o mnie pytał gdzie jestem, a jak przyjechał do mnie do mieszkania to powiedział mojej znajomej, że zrobił to tylko dla mnie ... zdaje sobie sprawe jak on mnie moze oceniac teraz jednak wiem, ze wie, ze nie jestem taka ... pijanstwo to zadne wytlumaczenie

A ja to widze tak: po zerwaniu z chłopakiem byłaś przygnębiona i nie gotowa na kolejny związek...ten P. prawdopodobnie o tym wiedział i dlatego nie pokazywał, że chciałby czegos wiecej, bo mógłby zostać odrzucony a jak to wiekszość wie to byłby cios, wiec pewnie czekał spokojnie na odpowiedni moment jak zapomnisz o tamtym, ale się nie doczekał... Bo  kiedy nadarzyła się okazja że byliście w klubie Ty uchlałaś się jak głupia (przepraszam, ale zgon u dziewczyny to po prostu jest chore...zeby nie miec umiaru) i poszłas z tym jego kolegą bez namysłu bo pożądanie wzięło górę i dla tego P. to był cios, bo wiedział ze nic z tego nie bedzie...Kobieto co jak co ale faceci maja swoją dumę, a Ty po takiej scenie jaką odwaliłaś nagle tęsknisz, chociaż nic do niego nie czułaś? Szczerze to wydaję mi się, że po prostu nie tyle brak Ci jego jako jego a tego, że Cię wspierał i wysłuchał twoich żali i lamentow... JA na Twoim miejscu, bym się najpierw zastanowiła czego Ty oczekujesz od Niego, jeśli czegoś więcej to staraj się jakoś naprawić tą sytuację...nawet szczerą poważną rozmową.

5

Miałam podobną sytuacje. Spieprzyłam raz i po czasie mogłam to naprawić ale nie zrobiłam tego i koleś stał się jakiś dziwny. Pogadaj z nim albo zapomnij, mi się w końcu udał!

6

Było minęło, czasu nie cofniesz.
Jedynie możesz spróbować z nim porozmawiać.
Wyrzuć z siebie to, co tak naprawdę Cię boli.
Może szczere Twe uczucia sprawią, że męzczyzna zrozumie, że żałujesz i małymi kroczkami znowu będziecie mieć lepsze relacje, a
a później? okaże się.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zrobiłam coś bardzo złego

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024