Samotność - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Samotność

Witam serdecznie wszystkie kobietki.Zacznę od tego,że czuję się bardzo samotna moje życie tak sie poukładało,że nie mam znajomych ani koleżanek.Jestem osoba po 50-tce chciałabym poznać koleżanki,które czują się równie samotne,najchętniej ze Szczecina w celu spędzania wolnego czasu w miłej atmosferze.Wyjścia na spacery,długie rozmowy aby było lżej na duszy,do kawiarni,pubu,czy choćby na tańce.Moim hobby jest fotografowanie.Może odezwie się jakaś sympatyczna kobietka ze Szczecina,która jest równie samotna jak ja.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotność

Jak widać i tutaj nie mam szczęścia,a myślałam,że jest wiele osób które czują się bardzo samotne.

3

Ja chętnie tylko że dzieli nas dosyć duża odległość smile ja nie jestem tak bardzo samotna bo mam wspaniałego synka i mieszkam w domu pełnym ludzi big_smile ale jak mój syn idzie do swojego taty i zostaje bez niego chodzę na spacery dłuuugie spacery niestety zazwyczaj samotne... jakoś ciężko mi znaleźć odpowiednią osobę smile a moi znajomi ułożyli sobie życie i dlatego szukam osób, które miałby ochotę spacerować ze mną big_smile niestety za daleko do Szczecina jeździć na spacery... chyba, że kiedyś coś mi odbije big_smile pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań big_smile

4

Luda są , są samotni , tylko mieszkają za daleko , a Ci z bliska pewnie nie zaglądają na forum . Ja byłabym chętna , ale mieszkam baaardzo daleko od Ciebie . Pozdrawiam .

5 Ostatnio edytowany przez Luda (2014-06-20 13:49:49)

Bardzo dziękuję,że się odezwałaś,szkoda,że nie mieszkasz w Szczecinie,że spacery i pogaduchy nie będą możliwe.Ja całe życie czuję się samotna,wychowałam sie w domu dziecka,rodzice osierocili mnie gdy miałam 1,5 roczku i tak się to za mną ciągnie,pomimo tego,że bardzo staram się poznać ludzi,nic z tego nie wychodzi.Na domiar złego zdecydowałam się na pracę jako opiekunka w Niemczech to potęguje moją samotność.Zycie jest dla mnie bardzo smutne,choć się nie daję,znalazłam sobie wspaniałe hobby,fotografuję to jest to co lubię najbardziej.Poza tym mieszkam z córką i wnukiem,mam też dorosłego syna,wkrótce zostanę babcią po raz drugi.Jestem po rozwodzie  21 lat.Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich,którzy czują się samotni.

6

Agatan43 napisał/a:

Luda są , są samotni , tylko mieszkają za daleko , a Ci z bliska pewnie nie zaglądają na forum . Ja byłabym chętna , ale mieszkam baaardzo daleko od Ciebie . Pozdrawiam .

Ja również serdecznie pozdrawiam i dziękuję.

7

Luda wiele ludzi zna ten ból samotności . Ale dobrze , że masz dzieci , to wielkie szczęście . Chociaż rozumiem Cię doskonale , przydałaby się koleżanka zaufana . Poczytaj na forum ile ludzi będąc na miejscu w kraju , jak cierpią z samotności . Wiem , źe to żadne pocieszenie . Pozdrawiam

8

Luda napisał/a:

Bardzo dziękuję,że się odezwałaś,szkoda,że nie mieszkasz w Szczecinie,że spacery i pogaduchy nie będą możliwe.Ja całe życie czuję się samotna,wychowałam sie w domu dziecka,rodzice osierocili mnie gdy miałam 1,5 roczku i tak się to za mną ciągnie,pomimo tego,że bardzo staram się poznać ludzi,nic z tego nie wychodzi.Na domiar złego zdecydowałam się na pracę jako opiekunka w Niemczech to potęguje moją samotność.Zycie jest dla mnie bardzo smutne,choć się nie daję,znalazłam sobie wspaniałe hobby,fotografuję to jest to co lubię najbardziej.Poza tym mieszkam z córką i wnukiem,mam też dorosłego syna,wkrótce zostanę babcią po raz drugi.Jestem po rozwodzie  21 lat.Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich,którzy czują się samotni.

A może są jakieś zajęcia z fotografii w Szczecinie big_smile to jest duże miasto a teraz fotografia jest bardziej popularna big_smile a na takich zajęciach można poznać przyjaciół big_smile musisz koniecznie się dowiedzieć są domy kultury, spółdzielnie (chyba tak to się teraz nazywa) może zacznij ogłaszać się, że chętnie zrobisz komuś sesję zdjęciową za symboliczny grosz big_smile jak byłam w ciąży to mój kolega robił mi i ojcu mojego syna zdjęcia i to jest fajna pamiątka na całe życie big_smile coś musisz koniecznie wykombinować big_smile wiesz co Ci sprawia przyjemność i teraz musisz to wykorzystać koniecznie!!! big_smile

9

Na drugiej stronie jest założony wątek przez Gochnię ze Szczecina big_smile też szuka znajomej poszukaj i napisz do niej
http://www.netkobiety.pl/t70419.html
powodzenia big_smile

10

nula87 napisał/a:
Luda napisał/a:

A może są jakieś zajęcia z fotografii w Szczecinie big_smile to jest duże miasto a teraz fotografia jest bardziej popularna big_smile a na takich zajęciach można poznać przyjaciół big_smile musisz koniecznie się dowiedzieć są domy kultury, spółdzielnie (chyba tak to się teraz nazywa) może zacznij ogłaszać się, że chętnie zrobisz komuś sesję zdjęciową za symboliczny grosz big_smile jak byłam w ciąży to mój kolega robił mi i ojcu mojego syna zdjęcia i to jest fajna pamiątka na całe życie big_smile coś musisz koniecznie wykombinować big_smile wiesz co Ci sprawia przyjemność i teraz musisz to wykorzystać koniecznie!!! big_smile

Masz rację to jest bardzo dobry pomysł,aby zacząć od zajęć z fotografii,może tam uda mi się kogoś poznać,bardzo dziękuję za słowa otuchy,pozdrawiam.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024