Czesc witam :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Czesc witam :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czesc witam :(

Pisze z zagranicznego tabletu dlatego bardzo przepraszam za brak polskich znakow. Czytalam was od dosc dawna ale teraz dopiero odwazylam sie napisac cos u was.
Moze uznacie mnie za egoistke ale uwazam iz postapilam slusznie. Moja ksywa to taki maly zart i prowokacja bo w koncu rownowaga musi byc jak jest miejsce dla  antykobiety to musi byc miejsce dla antyfaceta;)
Moja historie zamieszcze jutro badz kiedy indziej bo na razie nie mam sil na pisanie napisze tylko iz byla tam zdrada z obu stron pewnie ktos zaraz wykracze bardzo dobrze ze zdwoch zdradzaczy sie dobralo ale to nie jest tak proste bo nie ja pierwsza zdradzilam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czesc witam :(

Spytacie dlaczego pisze bo pisze dla siebie bo musze to z siebie wyrzucic bo zawsze to mi pomagalo. Faceci jak to faceci wszystko dusza w sobie a potem ekloduja czasem z tragicznym skutkiem.

3

Kto cos napisze sad

4

Witaj:)

5

witaj;)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź