operacja piersi u 18-latki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » operacja piersi u 18-latki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: operacja piersi u 18-latki

dzień dobry.:)
byłabym wdzięczna jeśli ktoś mnie uspokoi. mam włókniaka w prawej piersi. ma około 14mm na 18.już w czwartek idę do szpitala na 3 dni i będę miała operacje pod całkowitą nnarkoza ..nigdy nie miałam operacji ani nie byłam w szpitalu i nie wiem jak ta operacja będzie wygladac i szczerze bardzo się boję..:(
czy miał ktoś taka operacje?jak narkoza i zachowanie się po niej, jak wygląda sama operacja,nacięcie?nic nie wiem na ten temat i cały czas o ten myślę.z góry dziękuje jeśli ktoś mi odpowie. wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: operacja piersi u 18-latki

proszę o odpowiedź .

3

Przed operacją napewno musiałaś robić badania i skoro idziesz na operacje tz. że wszystko jest w porządku z Tobą . Nie bój się , to można nawet powiedzieć , źe to mały zabieg , a nie operacja . Trzymam kciuki za Ciebie ,  wszystko będzie dobrze zobaczysz .

4

Agatan43 napisał/a:

Przed operacją napewno musiałaś robić badania i skoro idziesz na operacje tz. że wszystko jest w porządku z Tobą . Nie bój się , to można nawet powiedzieć , źe to mały zabieg , a nie operacja . Trzymam kciuki za Ciebie ,  wszystko będzie dobrze zobaczysz .

dziękuję,mam nadzieję! stres i tak masakryczny

5

Przede wszystkim się nie denerwuj. Rozumiem strach, sama się okropnie bałam swojej pierwszej narkozy ale z czasem zobaczyłam że nie ma czego. To przyjemne usypianie, nie czujesz bólu i budzisz się jak ze zwykłego snu, będziesz troszkę słaba i pewnie odsypiać będziesz. Potem rzecz jasna może trochę boleć ale o to już zatroszczy się personel, z całą pewnością dostaniesz środki uśmierzające ten ból smile

A szpital jak szpital, każdy przeżyć musiał lub będzie musiał wink Ale nie taki diabeł straszny !

Trzymaj się smile

6

Mam 19 lat i też mam włokniaki. Jestem tym kompletnie załamana. Jak na razie lekarze mnie tylko straszą operacją ,ale najpierw mam mieć robioną biposję cienkoiglowa ,tez miałaś biopsję najpierw robioną?

7

AngieAngie napisał/a:

Mam 19 lat i też mam włokniaki. Jestem tym kompletnie załamana. Jak na razie lekarze mnie tylko straszą operacją ,ale najpierw mam mieć robioną biposję cienkoiglowa ,tez miałaś biopsję najpierw robioną?

najpierw miałam usg i później biopsje. Nie bój się BIOPSJI jakby co,naprawdę to jest nic. ja sie smiałam jak wyszłam,że się tak obawiałam:) i czekałam na wynik jakoś tydzień i wyszło,że włókniak.Musiałam czekać,żeby iść z tym dalej bo miałam matury.
Poszłam do chirurga onkologa, a on od razu mnie wysłałał do chirurga onkologa w Poznaniu a ten dął mi skierowanie i jutro idę do szpitala na 3 dni...
Napisz Ci co i jak, osobiście wole mieć to usunięte i spokój

8 Ostatnio edytowany przez folijka (2014-06-21 20:22:00)

toeris napisał/a:

dzień dobry.:)
byłabym wdzięczna jeśli ktoś mnie uspokoi. mam włókniaka w prawej piersi. ma około 14mm na 18.już w czwartek idę do szpitala na 3 dni i będę miała operacje pod całkowitą nnarkoza ..nigdy nie miałam operacji ani nie byłam w szpitalu i nie wiem jak ta operacja będzie wygladac i szczerze bardzo się boję..:(
czy miał ktoś taka operacje?jak narkoza i zachowanie się po niej, jak wygląda sama operacja,nacięcie?nic nie wiem na ten temat i cały czas o ten myślę.z góry dziękuje jeśli ktoś mi odpowie. wink

Tak taki sam problem , z tym że guzek większy .
Zdecydowanie nie ma się czego bać wink podają narkoze , zasypiasz po zabiegu budzą cię wink Samej operacji nie zobaczysz więc nie rozmyślaj i nie zastanawiaj się . pozdrawiam .

9

Ona już jest chyba po zabiegu .

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » operacja piersi u 18-latki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024