Chlopak i skarb ( auto) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chlopak i skarb ( auto)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Chlopak i skarb ( auto)

Hej. Jestem nowa i pewnie nie raz byl taki temat. Jestem z moim chlopakiem prawie 3 lata. Na poczatku bylo idealnie tak jak w wiekszosci zwiazkow. Ale juz rok temu zaczelo cos sie walic. Kupil on sobie pierwszy samochod, mniejsza o to jaki. No po prostu idealny jego zdaniem, zawsze byl zakochany w autach, zreszta to  jego pasja. Przeciez kazdy moze poswiecac sie temu co kocha. Ale stracil zainteresowanie mna. Jak widywalismy sie 3,4 razy w tygodniu tak byl raz potem raz na dwa tygodnie zalezy. 2-3 miesiace potem mial wypadek bardzo sie tym zmartwilam, ale na szczescie nic mu sie nie stalo. Zaczelismy znowu normalnie sie spotykac, tak jak bylo wczesniej. Minal miesiac nastepne auto znowu wielka milosci. Tylko tym razem juz bylo inaczej, potrafil nie odzywac sie dniami bo jedzil z kolegami a tu na jakas wycieczke na kilka dni a tu po miescie tak po prostu. Jak mu zaczelam zwracac uwage, albo nic nie mowil, albo sie czepial ze przeciez to jego zycie. Zabronil mi spotykac sie z kolezankami bo stwierdzil ze napewno sie upije czy cos. Wiec siedzialam w domu, ale nudzilo mi sie to pisalam do niego.  I tu kolejny problem czemu ciagle pisze i czy nie moge sie zajac soba. Umawia sie ze mna to nie przyjedza tylko pije z kolegami, naprawde nic do tego nie mam. Przeciez kazdy moze od czasu do czasu sie spotkac wypic, czy gdzies pojechac. Jak do mnie przyjezdza to jest dobrze, rozmawiamy smiejemy sie i w ogole. Ale jak juz wraca do domu to jest innym czlowiekiem. Nawet jak go prosze, zeby sie zmienil to nic sobie z tego nie robi.. Bardzo mi na nim zalezy i kocham go, ale nie potrafie byc ciagle sama i cierpiec.. On zapewnia mnie o tym, ze kocha.. Wierze mu, ale jest mi strasznie ciezko.. Przepraszam, ze sie rozpisalam az tak. Mam nadzieje, ze mi jakos pomozecie..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chlopak i skarb ( auto)

Jak Ty pozwoliłaś na to, żeby on Ci czegokolwiek zabraniał, to nie wiem jakiej rady oczekujesz, przecież i tak jej nie wcielisz w życie.

3

Odp: Chlopak i skarb ( auto)

Po co tkwisz w takim związku?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Chlopak i skarb ( auto)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024