Czy coś z tego wyjdzie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś z tego wyjdzie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Czy coś z tego wyjdzie?

Witam ostatnio idąc ulicą zobaczyłem pewną dziewczynę na widok której szczęka mi opadła . Stwierdziłem, iż muszę ją poznać. Pogadaliśmy trochę, często się uśmiechała na koniec dała mi swój nr a ja ją przytuliłem . Odczekałem jeden dzień potem zadzwoniłem. Umówiliśmy się na spotkanie niestety 30 min przed spotkaniem zadzwoniła oznajmując mi , że nie da rady przyjść muszę powiedzieć, że złapałem wtedy lekką deprechę. Po godzinie wysłała mi sms w którym przepraszała następnie zadzwoniła odrzuciłem wtedy to połączenie napisałem jej tylko, żeby jutro się odezwała bo nie mam ochoty z nią gadać. Miałem ochotę się wtedy zabawić więc poszedłem ze znajomymi do klubu oczywiście akurat trafiłem na nią w tym klubie( moje szczęście big_smile). Ogólnie trochę ją zignorowałem ona do mnie podeszła i znowu przepraszała. Wybaczyłem jej trochę potańczyliśmy i ogólnie się pobawiliśmy, starałem się wzbudzić zazdrość tańcząc z jej koleżankami i innymi dziewczynami. Ciężko było pogadać muza głośno grała.....Kolejnego dnia napisała do mnie sms w stylu jak się bawiłem, trochę popisaliśmy jednak po pewnym czasie wysłałem jej dosyć dziwnego sms w stylu " fajna z Ciebie dziewczyna ale jesteś zbyt nieosiągalna ciężko z tobą w spokoju porozmawiać a co dopiero Ciebie poznać " (wiem trochę pojechałem) od tej chwili cisza z jej strony. Nie wiem jak to teraz naprawić wiem gdzie ją spotkać jednak nie wiem jak będzie nastawiona do mojej osoby a także na 100% będą towarzyszyły jej z 3-4 kumpele jakieś rady??????????
Bardzo zależy mi na tej dziewczynie.......:(

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez johnyss (2014-04-30 22:12:38)

Odp: Czy coś z tego wyjdzie?

widzisz dziewczyna sie starała, chciała, olałeś sprawe.. nie byłeś sobą..
Idź na luzie, pogadaj i tyle i nie szpanuj i nie wzbudzaj tej zazdrości jak tego nie umiesz..

3

Nie dziw sie bawisz sie innymi w jakies gierki i wogole wielkce obrazonego i jakies zazdrosci, przekombinowales to masz. Nie jestes w porzadku z takim zachowaniem nieraz sie moze cos komus zdarzyc ze sie nie morze spotkac , zauwaz ze sie potem sama do coiebie odezwala a ty co robiles zastanow sie. Ona nie zasluguje na ciebie i tyle.

4

To nie do końca prawda. W tym klubie czułem jakby trochę mnie olewała a to idzie do palarni kiedy nie pali a to idzie po drinki. Wydawało mi się, że więcej swoje uwagi poświęca koleżankom.

5

Dziwisz sie,ze Cie olewała? Co miała zrobić? Zagadywała do Ciebie,a Ty wyraznie dałeś jej do zrozumienia,że wolisz sie bawić z innymi dziewczynami.Po co te gierki? Myślałeś,że rzuci Ci sie na szyje i już nie puści?

6

Szanuje wszystkie opinie ale może mi ktoś zaproponować jakieś wyjście z tej sytuacji.
Ps:Liczyłem , że zaproponuje spotkanie lub coś w tym stylu.Dziewczyna jest naprawdę gorąca.Wcześniej udawało mi się tak nakręcać kobitki.Chciałem trochę strącić koronę z jej głowy po tym jak mnie wystawiła może nie wyszło może przedobrzyłem teraz już nie wiem czy dalej jest mną zainteresowana łapie się na tym , że ciągle o niej myślę................

7

Nie wystawiła Cię, dała Ci znać, że nie da rady się spotkać, potem przeprosiła za to, a Ty wielce obrażony księciunio już sobie bóg wie co wyobrażałeś. Ledwo się znacie, a oczekujesz od niej tego, że rzuci dla Ciebie wszystko i będzie na każde Twoje skinienie. Przyszła do klubu ZE SWOIM towarzystwem, a Ty oczekiwałeś, że je oleje i będzie przesiadywać z Tobą. Sam pisałeś, że ją olewałeś, że podeszła do Ciebie zagadać. Trzeba było okazać jej TROCHĘ zainteresowania, a nie się zachowywać jak bożyszcze.
Po takich akcjach też bym Cię olała.

8

Czyli pójdę i ją przeproszę faktycznie trochę, pojechałem ale szczerze to już mi trochę przeszło nie ta to następna, pójdę pogadam jak wyjdzie to dobrze jak nie to trudno big_smile

9

a ja mam takie ogólne pytanie... wielu jest takich pustych i bezmózgich ludzi? dziękuję

10

ElMagico, a nie powinieneś właśnie testów gimbazjalnych pisać, czy się do nich uczyć, a nie udawać dorosłego?

11 Ostatnio edytowany przez vigawia (2014-05-06 16:00:21)

To jest niezwykle szczeniackie zachowanie... Poznajesz dziewczynę, która bardzo Ci się spodobała, umawiacie się i wszystko jest ok dopóki ona nie odmawia spotkania bo coś jej wypadło (każdemu się zdarza). Wiesz co powinieneś zrobić w tym momencie? Powinieneś  zaproponować jej kolejne spotkanie do którego z pewnością by doszło, a nie odrzucanie połączenia bo masz taki kaprys i jeszcze ten dziwny sms z Twojej strony hmm Dziecko nie dostało tego czego chciało i jest wielka obraza?
Na jej miejscu każda dziewczyna by tak postąpiła i już więcej by się z Tobą nie zadawała. Mam nadzieję, ze ona przeanalizowała dokładnie Twoje zachowanie i czym prędzej się od Ciebie odsunie.

12

Nie wiem, taki alfa "co to nie ja", szuka porady w necie na forum dla kobiet. Give me a break.

13 Ostatnio edytowany przez ElMagico (2014-05-06 22:47:10)

Nie ma to jak prosić o poradę a dostać sam hejt......Dobra robota, szukam pomocy ponieważ zależy mi na tej dziewczynie, wydaje się inna niż te poznane dotąd, pozatym wygląda jak bogini, a co do bycia dupkiem to niestety okrutna prawda jest taka, iż kobiety wolą dupków big_smile Moje pysie.
PS Tak będę proponował spotkanie 2 razy Bóg Cie opuścił kobieto?

14

Moja bezcenna rada: dorośnij, "pysiu". Zacznij zachowywać się jak człowiek z jajami, a nie opryszek przed mutacją.
Wygląda jak "bogini", "dziewczyny wolą dupków". Chcesz ją po prostu bzyknąć. Powiedz jej o tym i daruj sobie żałosne gierki. Może się zgodzi na niezobowiązujący seks, choć obstawiam, że prędzej dostałbyś w pysk. No, ale kto nie ryzykuje - ten nie ma.

15

Pysiu właśnie się tak zachowuje wyrażam pewność siebie zagadując nieznajome dziewczyny, większość nie ma na to jaj big_smile Masz racje mam na nią ochotę jak cholera, ale spokojnie damy rade, mam jeszcze wiele tekstów w zanadrzu i tricków więc będzie OK, dzięki za wszystkie porady kocham was ludzie:D

16

No i na zagadywaniu Twoja pewność siebie się kończy, bo cała reszta, którą reprezentujesz to zwykłe chamstwo i brak wychowania, nic więcej smile
"Bardzo mi na niej zależy" i "Nie będę proponował 2 spotkania!" się nawzajem wykluczają.

17

Strzeliłeś focha , pokazałeś jej że jesteś niepoważny.

18

Moja pewność siebie nie kończy się na zagadywaniu, źle oceniłem sytuacje ale mam zamiar to naprawić i tyle na pewno nie odpuszczę, nie ma takiej opcji. Poprostu musicie zrozumieć, że to jest dosłownie pierwszy raz kiedy coś zepsułem prawdopodobnie, iż za bardzo mi zależy.Trochę się postarałem i mam jej plan dnia będe was informował pysie:D

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy coś z tego wyjdzie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024