Witam :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Witam :)

Witajcie

Nazywam się Alicja, interesuję się muzyką (jak każdy chyba smile), poza tym kocham też rysować. Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas smile Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam :)

Cześć wink ja jestem Paulina i też lubię rysować. Robię rysunki ołówkiem choć farbami też się zdarzało ale wolę jednak takie czarno białe ołówkowe. A Ty jaka technika rysujesz?

3

Miło mi Cię poznać smile Też lubię ołówkiem jednak dobija mnie, że po jakimś czasie nieco się ściera i rysunek nie wygląda już tak estetycznie jak na początku, więc rzadziej go używam. Ostatnio upodobałam sobie akwarele smile

4

No ja malowałam trochę farbami takimi wyciskanymi łatwo mieszały się kolory ale nie mam za bardzo do tego talentu lepiej wychodzi mi ołówkiem wink choć nigdy nie jestem zadowolona że swoich rysunków. A jakiej muzyki słuchasz?

5

Fakt, początki z farbami bywają trudne, ale idzie to wyćwiczyć. Jeśli chodzi o muzykę to preferuję raczej starsze klimaty, lata 80, 90 i wczesne 2000. Jakoś nie bardzo podchodzi mi ta muzyka, którą w dzisiejszych czasach nam serwują, wolę klasykę smile A Ty?

6

Też lubię te starsze utwory wink ostatnio słucham często Janis Joplin. Tak ogolnie lubię rock, metal big_smile ale od czasu do czasu myslovitz nawet tongue

7

U mnie głównie zależy od humoru, słucham wszystkiego ale ostatnio nie mogę się uwolnić od Lenny'ego Kravitz'a i George'a Michael'a big_smile Kiedyś za to tylko rocka słuchałam smile Hm, Myslovitz, mimo, że nie za dobrze mi się kojarzy to lubię czasem posłuchać smile

8

A skąd jesteś? smile

9

Okolice Warszawy, a Ty? smile

Piaskowa Lilia napisał/a:

Witajcie

Nazywam się Alicja, interesuję się muzyką (jak każdy chyba smile), poza tym kocham też rysować. Mam nadzieję, że miło spędzę tu czas smile Pozdrawiam

Witaj Lilio! Czy słuchałaś kiedyś chorwackiej muzyki rozrywkowej? Pytam z racji mej wielkiej pasji życiowej.

11

mieszkam około 60 km od warszawy smile

12

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Witajcie

Witaj Lilio! Czy słuchałaś kiedyś chorwackiej muzyki rozrywkowej? Pytam z racji mej wielkiej pasji życiowej.

Witam, niestety nie słuchałam, ale sugerując się nazwą mam wrażenie, że troszkę nie mój klimat smile

13

sophie2 napisał/a:

mieszkam około 60 km od warszawy smile

O, no to ciekawie. Zależy jeszcze od której strony Warszawy, ale bardzo możliwe że mieszkamy w podobnej okolicy smile

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:

Witajcie

Witam, niestety nie słuchałam, ale sugerując się nazwą mam wrażenie, że troszkę nie mój klimat smile

Rozumiem. Widzisz chorwacka muzyka rozrywkowa stanowi niezwykle pojemne pojęcie. To rock, pop i inne jej odmiany. Piosenki wesołe, optymistyczne o dużym ładunku pozytywnej energii. Ale także nastrojowe, romantyczne, smutne, melancholijne. Opiewające piękno ziemi chorwackiej.

15

Być może kiedyś się skuszę smile

Być może kiedyś się skuszę smile

Zachęcam, może Ci się taka muzyka spodoba?

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024