Bardzo chciałabym powiedzieć swoim rodzicom, a zwłaszcza mojej mamie, że mój chłopak ma dwójkę dzieci z inna kobieta i płaci jej alimenty??:( bardzo źle sie czuje z tym że ciagle ich okłamuję gdy jest mi bardzo źlea oni pytaja czy cos mi jest i czy coś sie stało...mieszkamy razem ( ja, mój chłopak, i moi rodzice)... w sercu czuję cos takiego co kaze mi im to powiedzieć a nie ukrywać tego w nieskonczoność..wiem ze po tym nasze relacje moga się diametralnie zmienić:( nie wiem jak oni na to zareagują:( a co najgorsze boje się ze każą mi wybierać albo oni albo On-człowiek którego Kocham najbardziej pod słońcem...
nie wiem jak zacząć z nimi rozmowę, kiedy wyczuc moment i jak nimi rozmawiać:( jest mi tak cholernie ciężko bo czuję że ich zawiodłam i on też, a uwielbiaja go strasznie...
Proszę o jakieś rady, bo może Wy kiedyś spotkałyscie się z czymś takim, że nie wiedziałyscie jak o czyms tak istotnm i ważnym komus powiedzieć..
a nie chce żeby jakos przez przypadek się o tym dowiedzieli..bo wtedy to juz byłaby chyba totalna porazka:(