Kobiece najskrytsze fantazje erotyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobiece najskrytsze fantazje erotyczne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Kobiece najskrytsze fantazje erotyczne

Netkobiety jakie są Wasze najskrytsze, najbardziej pożądane, wyuzdane fantazje erotyczne ? Na co byście miały ochotę a jeszcze być może tego nie robiłyście ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobiece najskrytsze fantazje erotyczne

Dlaczego nie zapytasz na forum erotycznym?...   malo to tego badzewia?

To forum jest wyjatkowe, niepowtarzalne, na poziomie, wspaniale, madre...
i bardzo kobiece  smile

Nie cierpie kiedy pojawiaja sie tu faceci szukajacy erotycznych uniesien.

3

Ja nie napiszę o NAJSKRYTSZYCH fantazjach na publicznym forum, bo wtedy przestałyby być - siłą rzeczy - SKRYTE. tongue

Zresztą nie bardzo czaję, po co to - jeśli jakaś kobieta napisałaby, że fantazjuje o stosunku z ogierem (dosłownie ogierem), to... co Tobie to da poza tym, że pewnie pojawiłoby się tuzin komentarzy, że to obrzydliwe? A to autentyczna fantazja bardzo bliskiej mi kobiety, w życiu byście jej o to nie podejrzewali, gdybyście ją znali osobiście. ^^

4

Trafiłeś w sedno pisząc "najskrytsze". Mogę o nich opowiadać mojemu partnerowi ale nie na publicznym forum, nawet jeśli jestem tu anonimowo. Dlaczego? Bo to bardzo intymna rzecz.
Ps: Kobiety zazwyczaj nie dążą do realizacji najbardziej dzikich fantazji.

5

Ja wszystkie swoje fantazje spelnilam , pozostala jedna i wiem ,ze ja tez kiedys spelnie.

6

Po Twoich postac widać, że masz jakieś chore parcie na wszelkiego rodzaju podniety. Odpuść...

7

Jest taki wątek, na innym forum, którego to nazwy głośno nie wypowiem.
Wątek wielostronicowy, nudny jak flaki z olejem, ponieważ przy każdym spisie powtarzały się w kółko te same podpunkty:
1. ostry seks grupowy
2. bycie wziętą siłą lub gwałconą - oczywiście gwałt pozorowany.

Ciekawe.

8

Vicious jak Ci się nie podobają moje posty, to ich po prostu nie komentuj. To jest forum o seksie i mój post nie odbiega zbytnio od większości tutaj poruszanych. Nie szukam żadnych podniet tylko lubię podejmować tematy kontrowersyjne i zobaczyć co ludzie myślą na ten temat. Wyluzuj poślad może wink

9

Tomasinho napisał/a:

To jest forum o seksie

To NIE jest forum o seksie.

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami- ostatnio namnożyło się tu facecików, którzy szukają podniet, albo uznania u forumowiczek wymyślając bzdurne posty na wiadome tematy. To babskie forum, jako facet jesteś tu tylko gościem, więc nie masz za bardzo prawa kazać komukolwiek "zluzować poślady".

missF napisał/a:
Tomasinho napisał/a:

To jest forum o seksie

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami- ostatnio namnożyło się tu facecików, którzy szukają podniet, albo uznania u forumowiczek wymyślając bzdurne posty na wiadome tematy. To babskie forum, jako facet jesteś tu tylko gościem, więc nie masz za bardzo prawa kazać komukolwiek "zluzować poślady".

Mężczyźni na tym forum to tacy sami użytkownicy, jak Wy. Równouprawnienie... Pfff...

11 Ostatnio edytowany przez Vian (2014-04-19 03:00:03)

missF napisał/a:
Tomasinho napisał/a:

To jest forum o seksie

Chodziło mu zapewne o dział.

pomocnikgargamela napisał/a:

Mężczyźni na tym forum to tacy sami użytkownicy, jak Wy. Równouprawnienie... Pfff...

Równouprawnienie równouprawnieniem, ale do mnie co tydzień pisze kilka osób, albo wprost z erotycznymi propozycjami, albo właśnie takich, które chcą sobie posłuchać o seksie, perwersjach, fantazjach.
W 99% są to mężczyźni.
Widocznie wychodzą z założenia, że jeśli tu swobodnie piszę o seksie to na propozycję seksu, realnego bądź wirtualnego, bez zobowiązań też zareaguję hurraoptymistycznie.
Nie. To tak nie działa.

12

Oczywiście, o ile zachowują się w porządku. Niektórzy panowie są wręcz vipami na tym forum, bo zawsze piszą z sensem i ich porady i wypowiedzi bardzo dużo wnoszą do dyskusji. Ja mówię o facetach, którzy zakładają tematy takie jak niniejszy, żeby się podjarać wypowiedziami użytkowniczek, albo wypisujących bzdury w innych wątkach (np. żenujące opisy fantazji seksualnych autorstwa erotomanów gawędziarzy- przykładowo wątek założony przez faceta tylko po to, żeby gość mógł się pochwalić, że z żoną się nawzajem liżą po wycieczkach rowerowych...).

13

Prinzessin_de napisał/a:

Ja wszystkie swoje fantazje spelnilam , pozostala jedna i wiem ,ze ja tez kiedys spelnie.

Widzę, że są naprawdę skryte http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech.gif.
Ale to bardzo dobrze.
To jest Wasza sprawa i one mają być skryte.

14 Ostatnio edytowany przez Lexpar (2014-04-19 05:48:43)

missF napisał/a:

z żoną się nawzajem liżą po wycieczkach rowerowych...).

Fee..., http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif ochyda.
Ale mogę mu dać swoje skarpetki po całym dniu noszenia do wąchania http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif

15

Vian napisał/a:

do mnie co tydzień pisze kilka osób, albo wprost z erotycznymi propozycjami

Ło matko, jestem w szoku http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif nigdy bym się nie spodziewał, że są takie dupki.

missF napisał/a:
Tomasinho napisał/a:

To jest forum o seksie

W kwestii formalnej to forum zostało założone z myślą o kobietach.

17

W takim razie przepraszam wszystkie delikatne duszyczki za ten post ;p Z tego, co czytam to tytuł działu jest "Seks, seksualnosć, psychologia". Nie napisałem tu o jakichś barbarzyństwach, nikomu niczego nie zaproponowałem. W tym dziale jest poruszanych dużo "gorszych" rzeczy i nic się nie dzieje. Podnietę mam z kobietą w łóżku albo jak sobie pouprawiam sport a nie z forum. Może od razu zakazać tu wstępu mężczyznom wink

18

Tomasinho napisał/a:

......... Może od razu zakazać tu wstępu mężczyznom wink

Wiesz, to jest całkiem sensowne spostrzeżenie. Ale praktycznie nierealizowalne.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kobiece najskrytsze fantazje erotyczne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024