Jak znalezc kogoś kogo się widziało tylko raz w życiu ?? Bardzo ważne. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak znalezc kogoś kogo się widziało tylko raz w życiu ?? Bardzo ważne.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

1 Ostatnio edytowany przez Diana990 (2014-04-13 23:06:38)

Temat: Jak znalezc kogoś kogo się widziało tylko raz w życiu ?? Bardzo ważne.

Pewnie wielu z was źle to odbierze, ale nie o to mi chodzi... Proszę o zrozumienie.

Zobaczyłam GO w dość dziwnym miejscu, a mianowicie jak byłam w więzieniu na odwiedzinach U BRATA- on też był u kogoś (prawdopodobnie u taty).
Nigdy w życiu nie pomysłałabym że moge tam kogoś takiego spotkać, ale niby nigdy nie wiadomo kiedy miłość do nas przyjdzie, może nawet w najmniej oczekiwanym momencie.
To było 2 miesiące temu. Jednak miał COŚ w sobie, czego nie mogę opisać.. i to cały czas we mnie siedzi. Cały czas obserwował mnie, szukał kontaktu.. jednak ja jak to ja muszę coś odwalić i zignorowałam to- mój błąd. Wiem tylko tyle, że był ze starszą osobą (prawdopodobnie mamą) miał kurtkę zimową moro i blond włosy. Czułam taką energie nie do opisania, coś wspaniałego. Mój brat dziękował jemu tacie za jakiś rysunek- bo jego tata rysuje (?).. I tylko tyle o tym wiem. I że ten jego tata (?) już jakiś czas jest w tym więzieniu. Nie chcę żebyście krzywo na to patrzyli, każdemu zdarza się w życiu zabłądzić- co nie znacza, że mamy skreślać tych ludzi.
Nigdy w życiu nie zdarzyło mi się żeby ktoś kto tak mało zrobił -tak bardzo namieszał w moim życiu.. tymbardziej, że ciężko mi jest się w kimkolwiek zakochać. Mało to, on nie podobał mi się z wyglądu, ale miał COŚ co mnie tak bardzo do niego przyciągało  i przyciąga przez te 2 miesiace nawet jak go nie widziałam. Za każdym razem jak tam ide Myśle , że też go spotkam.. jednak od tamtego czasu go nie widziałam. Nie wiem czy jest stąd. TAK bardzo mi na tym zależy, chciałabym go poznać MIMO WSZYSTKO. czuję, że muszę.... Nie potrafię opisać dlaczego. Coś mnie do niego przyciągnęło gdy pierwszy raz nasze spojrzenia się spotkały. Jednak nie wiem co..
Przecież nie powiem nikomu o tym, a pisząc tutaj jestem anonimowa...

Jakieś porady?

Czy myślicie, że jeśli będzie mi pisane go poznać to prędzej czy później się spotkamy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak znalezc kogoś kogo się widziało tylko raz w życiu ?? Bardzo ważne.

Kurde wiązać się z Kryminalistą? Zapomnij.

3

A czemu nie możesz sobie załatwić kontaktu przez brata, skoro brat zna jego "tatę"?

4

Lily89 napisał/a:

Spodziewałam się takich płytkich odpowiedzi...
Zaznacze jeszcze raz, że On nie jest kryminalistą TYLKO BYŁ NA WIDZENIU to po pierwsze,
a po drugie to że ktoś jest w więzieniu nie znaczy że nie można się z nim wiązać i że jest złym człowiekiem i najlepiej zamknąć go w klatce i nie wypuszczać... więcej zrozumienia. Ale fakt, nikt kto tego nie doświadczył NIE ZROZUMIE.
nie mam więcej pytań do Ciebie.

5

Vian napisał/a:

A czemu nie możesz sobie załatwić kontaktu przez brata, skoro brat zna jego "tatę"?

Myślę, że może znałby jego tate, ale nawet nie wiem o co mogłabym zapytać. O Nazwisko tego Pana który narysował mu coś? A jeśli się okażę, że więcej osób się tym zajmuje i poda mi jakieś błędne. Albo nawet jeśli dowiem się jego nazwisko to czy znajdę go? Przecież może być więcej osób pod tym nazwiskiem...Po za tym pewnie zapytałby mi się po co mi to jest potrzebne..
Chciałabym to zrobić jakoś dyskretnie, bo zawsze rozmawiamy przy rodzicach:)
Macie może jakieś pomysły jak mogłabym dopytać ? smile

6

Diana990 napisał/a:
Lily89 napisał/a:

Zaznacze jeszcze raz, że On nie jest kryminalistą TYLKO BYŁ NA WIDZENIU to po pierwsze,
a po drugie to że ktoś jest w więzieniu nie znaczy że nie można się z nim wiązać i że jest złym człowiekiem i najlepiej zamknąć go w klatce i nie wypuszczać... więcej zrozumienia. Ale fakt, nikt kto tego nie doświadczył NIE ZROZUMIE.

Po prostu nie umiałabym zaufać. Nie chciałabym, żeby ktoś mnie zniszczył, zresztą ktoś z wyrokiem zszargałby mi karierę. Twój wybór.
Wolę żeby ludzie z wyrokami mi płacili, niż płacić za nich.

7 Ostatnio edytowany przez Konsternacja (2014-04-13 23:59:45)

Kochana, nie przejmuj się wypowiedziami tutaj tak bardzo.
Jak ktoś umie czytać ze zrozumieniem, to wymyśli, że ten chłopak co Ci się podoba był tylko na widzeniu. Nie ma sensu tego tłumaczyć;)
hmm... co zrobić.
Podpytaj się może delikatnie brata, powiedz, że spodobał Ci się ten chłopak, którego tata siedzi też. Przypomnij tą sytuację z rysunkiem.
Powiedz, że on Cię zaintrygował, jakoś tak delikatnie ujmij to w słowa. To Twój brat - zrozumie:) Rozglądaj się na widzeniach też, może wróci.

hmm... a wiesz co. Jeśli chcesz to wszystko ominąć, to może zrób ten wysiłek i pochodź dwa razy w tygodniu przez miesiąc w okolicach tego zakładu. Skoro to jego tata to na bank przyjdzie go odwiedzić a sama przecież wiesz, że na widzenia trzeba się zapisać wcześniej:) Miniecie się przypadkiem, jeśli Cię skojarzy to zapadłaś mu w pamięć. I to będzie takie delikatne.
Tylko nie pisz tego w liście do swoje brata - bez sensu żeby wychowawcy się oczytali:P

8

Jak chcesz dyskretnie to wynajmij detektywa big_smile A tak na poważnie, to tak jak pisze Vian spróbuj. Są dziś różne portale, mając kogoś imie i nazwisko można go odszukać, a jak nie to niech brat podpyta kiedy kolejne widzenie tak żebyś mogła spotkać tego gościa twarzą w twarz.

9

Lily89 napisał/a:
Diana990 napisał/a:
Lily89 napisał/a:

Po prostu nie umiałabym zaufać. Nie chciałabym, żeby ktoś mnie zniszczył, zresztą ktoś z wyrokiem zszargałby mi karierę. Twój wybór.
Wolę żeby ludzie z wyrokami mi płacili, niż płacić za nich.

Lily, ale Ty chyba ciut (a nawet mocno) nie rozumiesz. Jej nie interesuje ten facet, co ma wyrok, tylko ten, który przyszedł ODWIEDZIĆ tego z wyrokiem. I nie rozumiem, jaki w tym problem?

Diana napisał/a:

Myślę, że może znałby jego tate, ale nawet nie wiem o co mogłabym zapytać.

Przypomnij mu całą sytuację i poproś, żeby zagadał do tego kolesia i zdobył Ci kontakt do "syna". Po prostu i bez dalszych kombinacji.

10

Konsternacja napisał/a:

Jak ktoś umie czytać ze zrozumieniem, to wymyśli, że ten chłopak co Ci się podoba był tylko na widzeniu. Nie ma sensu tego tłumaczyć;)
hmm... co zrobić.
Podpytaj się może delikatnie brata, powiedz, że spodobał Ci się ten chłopak, którego tata siedzi też. Przypomnij tą sytuację z rysunkiem.
Powiedz, że on Cię zaintrygował, jakoś tak delikatnie ujmij to w słowa. To Twój brat - zrozumie:) Rozglądaj się na widzeniach też, może wróci.
Tylko nie pisz tego w liście do swoje brata - bez sensu żeby wychowawcy się oczytali:P

Dziękuje bardzo, nawet nie wiesz jak mnie podtrzymałaś na duchu big_smile
Ahh, możliwe jest też, że ostatnio zmieniliśmy godziny i przychodzimy później na widzenie.. może czas to zmienic i wtedy może się go spotka tongue
Na kolejnym spotkaniu zapytam brata czy ten Pan, który rysował mu coś i któremu dziękował na widzeniu jak się nazywa i czy ma syna. Jeśli zapyta po co mi to, to powiem, że chcę się upewnić, bo może go znam big_smile a co tam, nie wszystko musi wiedzieć, a może ja dowiem się czegoś nowego. smile Jeśli nie to trudno, pozostanie mi nadzieja. Ale próbować zawsze warto ;d gorzej jak zapomni albo nie bedzie znał. Bede dobrej mysli ;D

11

Dziekuje wszystkim, to się działo dość dawno, no ale zapytam big_smile napisze wam pozniej jak to wszylo smile

12

2 miesiące temu to nie tak znów dawno... smile Szczególnie, że brat się nie stuknął z "tatą", tylko z nim rozmawiał, dostał rysunek, wątpię, żeby faceta nie pamiętał.

13 Ostatnio edytowany przez Konsternacja (2014-04-14 07:55:31)

Diana990 napisał/a:

Dziekuje wszystkim, to się działo dość dawno, no ale zapytam big_smile napisze wam pozniej jak to wszylo smile

Całkiem możliwe, że godziny on ma te same a Wy zmieniliście:) Z tym pytaniem do brata, że chcesz się upewnić to dobry pomysł, podoba mi się.
Powodzenia i daj koniecznie znać:)

14

Konsternacja napisał/a:
Diana990 napisał/a:

Całkiem możliwe, że godziny on ma te same a Wy zmieniliście:) Z tym pytaniem do brata, że chcesz się upewnić to dobry pomysł, podoba mi się.
Powodzenia i daj koniecznie znać:)

p.s. można do Ciebie na priv bo chcę się coś zapytać a nie chcę tutaj?

Jestem tutaj nowa, więc nie wiem jak wysyła się wiadomosci prywatne, czy w ogole jest taka mozliwosc big_smile jesli nie to jakiś inny sposob big_smile

15 Ostatnio edytowany przez Diana990 (2014-04-14 01:13:34)

Po za tym mysle, ze by to się inaczej skończyło, gdybyśmy byli sami.. a on był z mamą a ja z rodzicami! To przecież wiadomo, że nikt nic nie zrobi, nie zagada.. ale widziałam jak na mnie patrzył i tak bardzo szukał tego kontaktu, odwracał się nawet.. ehh big_smile I to spojrzenie na koniec jak już wychodziłam...
aż to mnie tak bardzo przekonuje do tego, żebym jednak poszukała go! smile

16

Lily89 napisał/a:

Czytaj ze zrozumieniem, obiekt westchnień Autorki był osobą odwiedzającą, nie więźniem.

Autorko, zostaw kontakt przez brata, innej możliwości chyba nie masz.
Ale o miłości nie pisz, tu może być mowa jedynie o zauroczeniu.

17

przez meila można, tego co podałaś w profilu:)

18

Konsternacja napisał/a:

hmm... co zrobić.

hmm... a wiesz co. Jeśli chcesz to wszystko ominąć, to może zrób ten wysiłek i pochodź dwa razy w tygodniu przez miesiąc w okolicach tego zakładu. Skoro to jego tata to na bank przyjdzie go odwiedzić a sama przecież wiesz, że na widzenia trzeba się zapisać wcześniej:) Miniecie się przypadkiem, jeśli Cię skojarzy to zapadłaś mu w pamięć. I to będzie takie delikatne.

Dobrze powiedziane, ludzie czytajcie ze zrozumieniem, dziewczyna potrzebuje pomocy więc ją ratujmy smile Moim zdaniem powinnaś zagadać z bratem i wszystko mu powiedzieć, nie ma na co czekać musisz działać..!! Może być taka sytuacja że ojciec osoby którą widziałaś może nie być z tego miasta i może w tym mieście nie jest za często.. ale mimo wszystko życzę powodzenia w działaniach..!!

19

DaRiUsH napisał/a:
Konsternacja napisał/a:

hmm... co zrobić.

Dobrze powiedziane, ludzie czytajcie ze zrozumieniem, dziewczyna potrzebuje pomocy więc ją ratujmy smile Moim zdaniem powinnaś zagadać z bratem i wszystko mu powiedzieć, nie ma na co czekać musisz działać..!! Może być taka sytuacja że ojciec osoby którą widziałaś może nie być z tego miasta i może w tym mieście nie jest za często.. ale mimo wszystko życzę powodzenia w działaniach..!!

Eh, no własnie jesli nie jest z miasta to szkoda hmm albo jeśli już nie przebywa w tym więzieniu (bo przecież mogą go przewiezc gdzies indziej.)
Ale mimo to moze poznam jakas wartosciowa osobe, wierzę w to big_smile

20

Konsternacja napisał/a:

przez meila można, tego co podałaś w profilu:)

Nie znam hasła, ale napisz tutaj :
dianak.90@wp.pl

Czekam za wiadomością od Ciebie smile

21

Niestety przedwczoraj sie dowiedzialam, ze mojego brata przewieźli do innego miasta... Jeszcze nie bylam u niego żeby zapytać o tego ojca.. Teraz wszystko jest w jego rękach, jeśli będzie wiedział jak się nazywa to szansa na to, że jakoś znajde jest duża.. jeśli nie to już raczej nie ma szans. Jednak myślę, że skoro bedzie nam to pisane to predzej czy pozniej na siebie natrafimy. Chociaż już nawet zapomniałam jak wyglada jego twarz hmm A tak bardzo bym chciała go zobaczyć jeszcze ten jeden raz..

Tak więc dziewczyny, łapcie okazje.. bo potem możecie już nigdy nie trafić na niego..

22 Ostatnio edytowany przez Benita143 (2014-04-18 23:25:27)

Kiedys czytalam o takim przyciaganiu dwoch obcych sobie osob... To sie nazywa poprostu bratnia dusza...;-) Prawdopodobnie macie podobne charaktery albo uzupelnialibyscie czyms, rozumielibyscie sie bez slow, co nie oznacza, ze musi On byc w Twoim zyciu na zawsze...

ja na Twoim miejscu postaralabym sie go poszukac, poprostu spytaj sie brata, jak nazywal sie ten faceta, potem idz do tego wiezienia na widzenie z nim, wymysl jakis powod, ze musisz zobaczyc sie z tym chlopakiem, moze dostaniesz jakies kontakt do niego od tego faceta  i samo jakos ruszy. ;-)

zycze szczescia... ;-)

23

Benita143 napisał/a:

Kiedys czytalam o takim przyciaganiu dwoch obcych sobie osob... To sie nazywa poprostu bratnia dusza...;-) Prawdopodobnie macie podobne charaktery albo uzupelnialibyscie czyms, rozumielibyscie sie bez slow, co nie oznacza, ze musi On byc w Twoim zyciu na zawsze...

ja na Twoim miejscu postaralabym sie go poszukac, poprostu spytaj sie brata, jak nazywal sie ten faceta, potem idz do tego wiezienia na widzenie z nim, wymysl jakis powod, ze musisz zobaczyc sie z tym chlopakiem, moze dostaniesz jakies kontakt do niego od tego faceta  i samo jakos ruszy. ;-)

zycze szczescia... ;-)

Nie wiem co takiego mi się w nim spodobało.... to tak ciężko opisać.... Chyba ta pewność siebie i ta próba kontaktu i w ogole cała jego osoba coś niesamowitego! Mysle, ze dogadalibysmy się. Jest w podobnej sytuacji co ja, więc zapewne by mnie zrozumiał. Dokladnie taka bratnia dusza smile) czuje, ze nawiazalibysmy jakis kontakt gdybysmy byli sami.. ba... na pewno by tak było!

Niestety z tym więzieniem nie jest tak koloro i na widzenie nie można sobie chodzić do kogo się chce jeśli nie ma się zgody od samej osoby przesiadującej w więzieniu.
Strasznie jestem niecierpliwa, ponieważ jeszcze nie mogłam zobaczyć się z bratem, dopiero jade we wtorek żeby się zapytać o niego.
Jak pisałam wyżej mój brat został przewieziony do innego miasta, wiec juz raczej tego chłopaka nie spotkam tam.
Bede strasznie szczesliwa jak dostane nazwisko tego ojca. To juz polowa sukcesu smile))
Bo na dzień dzisiejszy nic o nim tak praktycznie nie wiem.

Pytalam się mojej matki w rozmowie telefonicznej, powiedzialam że mam sprawe i czy wie może jak się nazywa (bo moze brat jej mówił) ten facet od rysunków. Powiedziala mi, że wie o kogo chodzi jednak nie zna nazwiska.

Wszystko okaże sie we wtorek jak przyjade to dam znac  smile 3majcie kciuki!

Diana990 napisał/a:
Benita143 napisał/a:

zycze szczescia... ;-)

Nie wiem co takiego mi się w nim spodobało.... to tak ciężko opisać.... Chyba ta pewność siebie i ta próba kontaktu i w ogole cała jego osoba coś niesamowitego! Mysle, ze dogadalibysmy się. Jest w podobnej sytuacji co ja, więc zapewne by mnie zrozumiał. Dokladnie taka bratnia dusza smile) czuje, ze nawiazalibysmy jakis kontakt gdybysmy byli sami.. ba... na pewno by tak było!

Niestety z tym więzieniem nie jest tak koloro i na widzenie nie można sobie chodzić do kogo się chce jeśli nie ma się zgody od samej osoby przesiadującej w więzieniu.
Strasznie jestem niecierpliwa, ponieważ jeszcze nie mogłam zobaczyć się z bratem, dopiero jade we wtorek żeby się zapytać o niego.
Jak pisałam wyżej mój brat został przewieziony do innego miasta, wiec juz raczej tego chłopaka nie spotkam tam.
Bede strasznie szczesliwa jak dostane nazwisko tego ojca. To juz polowa sukcesu smile))
Bo na dzień dzisiejszy nic o nim tak praktycznie nie wiem.

Pytalam się mojej matki w rozmowie telefonicznej, powiedzialam że mam sprawe i czy wie może jak się nazywa (bo moze brat jej mówił) ten facet od rysunków. Powiedziala mi, że wie o kogo chodzi jednak nie zna nazwiska.

Wszystko okaże sie we wtorek jak przyjade to dam znac  smile 3majcie kciuki!

Trzymam kciuki! Jako romantyka poruszyła mnie Twoja historia.

25

Znalezienie kogoś, kto odwiedził zakład karny jako odwiedzający wbrew pozorom może nie być trudne. Może uśmiechniesz się do strażników ?
a tak na powaznie to najprostszym sposobem jest po prostu tam być, przeciez jest jakiś grafik widzeń, widzenia też nie przysługują codziennie, tylko co jakiś czas, nie trudno wytypowac czas kolejnego widzenia i po prostu tego dnia tam czekać... może przyjdzie...

26

kandafer napisał/a:

Znalezienie kogoś, kto odwiedził zakład karny jako odwiedzający wbrew pozorom może nie być trudne. Może uśmiechniesz się do strażników ?
a tak na powaznie to najprostszym sposobem jest po prostu tam być, przeciez jest jakiś grafik widzeń, widzenia też nie przysługują codziennie, tylko co jakiś czas, nie trudno wytypowac czas kolejnego widzenia i po prostu tego dnia tam czekać... może przyjdzie...

Owszem, jest taka mozliwosc.. widzenia sa tylko we wtorki i niedziele.
Jednak teraz przewożą więźniów. Mojego brata juz przewiezli. Nie wiem czy tamtego 'ojca' też juz czasami gdzies nie przewiezli tymbardziej że widziałam tego chłopaka na widzieniu jakieś 2 miesiace temu..
Narazie zobaczymy co da mi się wyciągnąć od brata, to już jutro. Dam znać. Jak nie zadziała to bede szukala dalej jakiegos rozwiazania zeby go znalezc ;D Mam wiare i nadzieje big_smile

27

No i tak jak myślałam. Więcej osób tam się tym zajmuje... Powiedział mi tylko imię tego 'ojca' i to jeszcze nie wiem czy to rzeczywiscie ON.
Więcej nie wiedział... i co teraz hmm

28

Teraz mozesz jedynie liczyc na to ze ten chłopak sam Cie znajdzie ..jezeli go ciagnie do Ciebie tak samo jak Ciebie do niego to predzej czy pozniej na siebie traficie

Diana990 napisał/a:

No i tak jak myślałam. Więcej osób tam się tym zajmuje... Powiedział mi tylko imię tego 'ojca' i to jeszcze nie wiem czy to rzeczywiscie ON.
Więcej nie wiedział... i co teraz hmm

Może jesteście sobie przeznaczeni i wszystko zakończy się zgodnie z Twoimi marzeniami?

30

No niewiadomo.. wszystko możliwe. Moze jeszcze go kiedyś spotkam, jesli nie bede się kompletnie tego spodziewała. Sprawdzałam też pomiędzy znajomych, ale też nic... Może to był anioł hehe ;-)
Jeśli będzie nam pisane to się spotkamy.. a ja zrobiłam co mogłam.. tylko szkoda skoro tak bardzo mi na tym zalezalo

Diana990 napisał/a:

No niewiadomo.. wszystko możliwe. Moze jeszcze go kiedyś spotkam, jesli nie bede się kompletnie tego spodziewała. Sprawdzałam też pomiędzy znajomych, ale też nic...

Ja mialam podobnie. Kiedys sie zakochalam i przez wiele lat o tym kims myslalam i szukalam kontaktu na prozno.  Niedawno sie odnalezlismy (po jakis 9 latach;), gdy juz sie tego w ogole nie spodziewalam. Tylko ze teraz to ja zwlekam ze spotkaniem, bo co prawda nic mi nie zrobil, ale okazal sie byc zwyklym dupkiem i sama nie wiem czy w to brnac.. mam nadzieje, ze w twoim przypadku to nie jest tak bezsensowne i jest ciebie wart. Problem w tym, ze czasem moze jest lepiej mniej wiedziec.

Jakbys chciala pogadac daj swoj email lub cos. Dodam ze nie mam gg

33

rozowa_mandarynka napisał/a:

Jakbys chciala pogadac daj swoj email lub cos. Dodam ze nie mam gg

dianak.90@wp.pl
napisz, czekam smile

34

Nie wiem czy ktoś z was zagląda tutaj jeszcze.. troche czasu minelo, ja juz po malu zaczęłam ukladać sobie życie
Gdy wracałam wczoraj z mamą z miasta zobaczyłam kogoś 'dziwnie znajomego'... Skądś kojarzyłam twarz, ale nie wiedziałam skąd.
Bardzo przyglądałam się MU, po czym olśniło mnie, że to TEN CHŁOPAK... to spojrzenie.. nie oderwałam wzroku nawet na sekunde... Nasze spojrzenia spotkały się i trwało to z dobre dziesięć sekund... ale żadne z nas nic nie miało do powiedzenia.
Widocznie Bóg chciał żebyśmy spotkali się jeszcze raz, ale czy ma jeszcze jakis plan? ...
Wiem już o nim tyle, że mieszka w moim miescie.. blisko mojego osiedla go spotkalam.
On szedł do bankomatu, a ja już musiałam wracać. Znowu o nim mysle.
Ciekawe czy bedzie jeszcze nam pisane się spotkać....

tak jakos postanowilam wejsc i wam powiedziec o tym..

35

Szukam niesamowitą dziewczynę, którą spotkałem w autobusie N43 w Warszawie około 1:30 28.06.2014, niestety nie miałe odwagi żeby porozmawiać, toteż nic o Niej nie wiem. Pamiętam, że dziewczyna wysła na przystanku Góralska.
Kiedy ty czytasz ten post, to napisz coś tutaj

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak znalezc kogoś kogo się widziało tylko raz w życiu ?? Bardzo ważne.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024