Problem intymny u chłopaka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem intymny u chłopaka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Problem intymny u chłopaka

Witam, z góry przepraszam, że piszę na tym forum, ale zapewne dostanę tutaj najlepsze odpowiedzi. Na wstępie proszę o potraktowanie sprawy poważanie a nie dla żartów. Byłem u lekarza i prawdopodobnie mam jakieś zapalenie cewki lub pęcherza, biorę tabletki, ale póki co nie ma rezultatu. Kilka razy dziennie pojawia się wydzielina a zmienianie 3-4 razy dziennie majtek jest uciążliwe. W jaki sposób chłopak może się zabezpieczyć przed niechcianą wydzieliną ? Czy są jakieś podpaski lub wkładki dla chłopaków ? Podkładanie chusteczek itp odpada, ponieważ one się zwijają. Czy ewentualnie można użyć takich kobiecych podpasek ? Wiem, że u kobiet to przylega i nic nie wydostaje się na zewnątrz, u chłopaka może być z tym problem, ponieważ będzie odstawać. Ewentualnie jakie kobiece podpaski lub wkładki są najcieńsze tak aby nic nie wyróżniało się spod ubrania, ponieważ kompletnie nie mam pojęcia ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem intymny u chłopaka

Kurczę, faktycznie, nie ma chyba czegoś takiego dla facetów, a przecież powinno.

Myślę, że możesz sobie kupić zwykłe damskie wkładki, np. Discreet czy jak one się tam nazywają.
Są też takie cieniutkie od Belli. I od naturelli, takie zielone.

Tylko podczas noszenia ich, ubieraj raczej obcisłe majtki, nie luźne, bo Ci się wkładka odklei.

3 Ostatnio edytowany przez Malinowy_Elf (2014-04-06 23:03:17)

o zaintrygowana Twoim problemem i wypowiedzią Cynicznej...bo przecież pewnie że coś takiego powinno być i dla mężczyzn - różne sie rzeczy zdarzają itd....wpisałam "wkłada higieniczna dla mężczyzn"

I JEST

Mi wyskoczyła Tena Men (dla mężczyzn z nietrzymaniem moczu lub po zabiegach urologicznych), widziałam są też inne firmy. Więc zerknij i sprawdź.
Nie wiem jednak czy Cyniczna dobrze mówi o tych majtkach, bo jeżeli one beda wyprofilowane to może nie bedą musiały być obcisłe, a jeśli masz problem tam (niewiem jaki nie wnikam- zresztą nie znam sie) to może to niebyć wskazane żebyś nosił obcisłą bielizne. niemniej jednak takowe wkładki istnieją.

Może moderacja nie usunie :
http://www.medycynanaturalna.pl/wkladki_dla_mezczyzn,6,31,1.html

Chyba w aptece takowe coś kupisz, bo w sklepie to chyba raczej nie.

4

Kurczę, miałam na myśli to, że lepiej jakieś slipki, a nie luźne bokserki, bo luźna bielizna raczej nie przytrzyma wkładki.

5

Cynicznahipo napisał/a:

Kurczę, miałam na myśli to, że lepiej jakieś slipki, a nie luźne bokserki, bo luźna bielizna raczej nie przytrzyma wkładki.

hehe a ja sobie wyobraziłam chłopa w obścisłych gaciach tongue ...ponoć niektórzy tak lubią.

6

Malinowy_Elf napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

hehe a ja sobie wyobraziłam chłopa w obścisłych gaciach tongue ...ponoć niektórzy tak lubią.

Fuj ;p

7

Cynicznahipo napisał/a:
Malinowy_Elf napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

Fuj ;p

Fuj, do potęgi yikes

8

Problem ponownie powrócił sad

9

Po 3 dniach leczenia prawidłowo zdiagnozowanego zapalenia układu moczowego, objawy są już tak zmniejszone, że już nie warto dokładać sobie dodatkowych zadań w związku z leczeniem.

Miałeś pobrany wymaz? Bo podane przez Ciebie objawy mogą nawet oznaczać rzeżączkę, której leczenie polega na podaniu uderzeniowej dawki antybiotyków. Pierwsze pozytywne rezultaty są już po kilkunastu godzinach.

10

Tena men 8apteka) i ciasne slipki.
Po 4 dniak leczeniu antybiotykiem bedzie lepiej. Jesli nie, to musisz znowu do urologa.
Powodzenia.

11

Niestety te tena są strasznie grube i wstydzę się, że w pracy będzie wszystko widać. Jest jakaś alternatywa? Coś nie tak grubego ?

12

Może być rzeżączka, a może jakieś bakteryjne inne zapalenie. Któż to wie.
Lekarz, wymaz, badanie, antybiotyk. Wyleczysz się.
Pewnie wtydzisz się zdjąć majtki przy lekarzu?

13

Jeśli bierzesz tabletki i nic się nie poprawia to idź znowu do lekarza żeby zmienił leki

14

Jak wyleczyleś się poprzednim razem? Jaka diagnoza była?
Dając tak oszczędne dane ciężko o sensowną poradę.

15

My troszeczkę mieliśmy  problem bo trochę nie typowo  było dopasować czy nawet kupić  dla  syna podpaskę który miał grzybicę jąder .Kupiłam Bella max i i były super ale krępujące było to że on nie umiał jej założyć a ja musiałam mu wszystko wytłumaczyć  i pokazać .Jest to trochę dziwne u chłopców

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Problem intymny u chłopaka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024