Bardzo często zadaje sobie pytanie; dlaczego i czy w ogóle jestem szczęśliwa?
Jak to jest u Was, jesteście szczęśliwe, jeśli tak to dlaczego?
Ja jestem szczęśliwa, gdy uświadamiam sobie, że moje życie jest o wiele lepsze niż mi się wydawało. Do tego uszczęśliwia mnie to, że mam faceta, o jakim marzyłam ![]()
Jak widać temat rzeka, bo wszystkie szczęśliwe i wiedzą czemu tak jest ![]()
Ja jestem bardzo szczesliwa,mam dwojke wspanialych dzieciakow-sa moimi najlepszymi przyjaciolmi,prace,ktora lubie ,czasami brak mi meskiego wsparcia,ale to da sie zniesc-ogolnie moje zycie jest wspaniale:)
No chyba mało jest szczęśliwych ludzi na tym forum. Większość z tego, co czytam nie jest.
Czy jestem szczęśliwa? Tak, jestem.
Dlaczego? Żyję.
Tylko tyle? Aż tyle. ![]()
7 2014-04-03 21:41:50 Ostatnio edytowany przez Mavis (2014-04-03 21:42:27)
Jestem zdrowa, mam trzy, wspaniałe kocury, niebawem dołączy do nas szczeniaczek, na obiad zjadłam pysznego kebaba z baraniny, kupiłam sobie cztery pary butów, idę w piątek do fryzjera, u którego mam nadzieję zdobyć w końcu wymarzoną czerwień, a w sobotę idę na randkę, ładnie udało mi się dzisiaj zrobić kreskę na powiece, i pomalowałam paznokcie u stóp na soczystą czerwień, odebrałam paczkę z miesięcznym zapasem jedzenia dla futer, które bardzo im smakuje... Mało powodów do bycia szczęśliwym? ![]()
Witaj,
biorąc pod uwagę moje życie sprzed kilku lat,gdzie problemy rodzinne (opisałam gdzieś tu je ) i wcześniejsze związki, które dały mi mocno popalić to -TAK - JESTEM TERAZ SZCZĘŚLIWA. Nie mam super łatwego życia, ale najważniejsze jest to że mam wokół siebie osoby które zawsze wesprą i dadzą tego powera...mam świetnego narzeczonego
fajnych przyjaciół oraz kochających rodziców-nie wstydzę się tego mówić bo najwyrazniej w świecie tak jest. Do pełni szczęścia brakuje mi małej istotki, ale jeszcze przyjdzie na to czas
byle w porę he he.
A powiedz mi - Ty jesteś szczęśliwa ? Jeśli tak to co na to wpływa ?
jeśli można wiedzieć
Pozdrawiam ;D
Szczesliwa jestem bo mam ukochanego mężczyznę u mego boku, jestem zdrowa mam kochana rodzine przy sobie. Ale chyba nie do końca jestem szczęśliwa, troszke inaczej mialo wygladac moje życie i mojej rodziny.
Ponoć "szczęście to coś do zrobienia, ktoś do kochania i nadzieja na coś", wszystko to mam, więc jestem szczęśliwa ![]()
jestem też zdrowa, mam ludzi na których mi zależy i którym zależy na mnie, mam gdzie mieszkać i co jeść, a to więcej niż nie jeden człowiek, grzechem byłoby tego nie doceniać i jestem szczęśliwa, że potrafię to zobaczyć. Szkoda, że często swoje szczęście widzimy dopiero po czasie jak coś się spieprzy, że żeby docenić to co mamy musimy przejść przez swoją gehennę
11 2014-04-03 22:02:43 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-04-03 22:03:57)
I jak widzimy wiekszosc pisze "jestem szczesliwa bo mam kogos". Uzaleznienie od ludzi, rodziny, partnera, potem dziecka. To szczescie czy branie szczescia z tych innych ludzi? Aaa wlasnie.
PS ja jestem szczesliwy bo jestem na tym forum i mnie nie zbanowałyście jeszcze (bo rozumiem że moderatorstwo jest rodzaju pięknego). Inaczej bym płakał.
Jestem szczęśliwa ale sama nie umiem za bardzo określić, dlaczego ![]()
Jeśli to ankieta, to ja też jestem szczęśliwy.
I jak widzimy wiekszosc pisze "jestem szczesliwa bo mam kogos". Uzaleznienie od ludzi, rodziny, partnera, potem dziecka. To szczescie czy branie szczescia z tych innych ludzi? Aaa wlasnie.
Bo człowiek jest istotą społeczną i chyba bardzo rzadko samotny człowiek jest szczęśliwy... Ja przynajmniej nie znam takich, a i lektura forum także to potwierdza.
szczęśliwa -bo ma gdzie mieszkać co jeść nie jestem chora( upośledzona itp dwie nogi i dwie ręce głowe na karku ) rozwijam się mam wspaniała rodzinę-zdrową córke!! - bo mieszkamy sami bo mam przyjaciół ..co prawda 2 ale prawdziwi jak to się mówi " jakość a nie ilość " bo mam swoje własne zdanie a nie jestem marionetką która robi i mówi co ktoś jej każe...jest tyle powodów do radości dnia codziennego ! to że widzimy słyszymy czujemy to że mamy wspaniałe osoby przy sobie toże się spełniamy - trzeba umieć tylko docenić to co sie ma !