męczące relacje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: męczące relacje

Cześć! Piszę tutaj bo ciekawa jestem Waszego zdania na ten temat a dlatego, że się nie znamy to ściemy wykluczam. Otóż pracuję z pewnym kolesiem z którym mam dość dziwne relacje, sama się już pogubiłam w tym wszystkim ale od początku. Sporo nam zajęło by się w ogóle do siebie odzywać, jakoś nie mieliśmy okazji może odwagi ale tak powoli, powoli coraz częściej rozmawialiśmy i wydawało mi się, że coś zaczyna iskrzeć( do tej pory słyszę od koleżanki, że mu chyba zależy tylko chyba sam nie wie czego chce nie mówiąc o tym, że twierdzi, że facet pożera mnie wzrokiem i ma swego rodzaju obsesję.)Z czasem zaczął się robić coraz bardziej hmm chamski, jego teksty zaczynały być niesmaczne. Na początku odpłacałam mu się tym samym ale to pogarszało sytuację,dochodziło do tego, że w ciągu miesiąca nie odzywaliśmy się do siebie przez trzy tyg. Okropnie mi działał na nerwy i nie pokazywałam, że było inaczej.Zaczepiał, rozśmieszał mnie dopóki znowu nie zaczęłam się odzywać i tak było  w kółko. Próbowałam wszytskiego i wkurzenia i nadmiernej uprzejmości i obojętności. Nie mając pomysłu jak z tego błędnego koła wyskoczyć w końcu pogadałam sobie z nim na poważnie, powiedziałam, że nie życzę sobie takich tekstów i lepiej będzie jeżeli nasze rozmowy będą sprowadzać się tylko do rozmów na temat pracy. I było tak przez jakiś czas ale na nowo zaczynamy gadać, żartować. Wiem, sama nie jestem konsekwentna ale chyba dlatego, że nie lubię kiedy jest takim chamem ale też nie lubię kiedy muszę traktować go jak powietrze. I już się pogubiłam bo niby ma mnie gdzieś a jednak nie mogę np.swobodnie porozmawiać z innymi bo zaraz stoi obok i albo słucha albo się w rozmowę wcina. Strasznie mnie męczy ta sytuacja... Macie jakieś propozycje co z tym fantem zrobić?
Pozdrawiam A.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: męczące relacje

obojętność wobec niego tylko i wyłącznie, uprzejma bądź i nie pokazuj swoich emocji jemu

3

ciężko nie pokazywać emocji...

4

Zainteresowany facet nie jest chamski,można żartować ale w granicach dobrego smaku.

5

olewaj to mu sie znudzi

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024