Reklamy na forum. Życie jest zbyt krótkie, wdaj się w romans... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Reklamy na forum. Życie jest zbyt krótkie, wdaj się w romans...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Volver (2014-03-30 10:48:37)

Temat: Reklamy na forum. Życie jest zbyt krótkie, wdaj się w romans...

Czy tylko we mnie budzi pewne ?zdumienie? fakt, że na forum Netkobiety  gdzie tak często czytamy dramatyczne historie osób zdradzonych,  zamieszczony został baner (Znajdź miłość) reklamujący portal  Skok w bok, który jak się domyślam ułatwia ?wdawanie się? w romanse bez zobowiązań ? Oczywiście mam świadomość, że to tylko reklama i to jej odbiorca podejmuje ostateczną decyzję... niemniej jednak... nie wiem dlaczego ale osobiście po tym dziwnym ?odkryciu? czuje pewien  dysonans? 

Swoje pytanie chciałam zamieścić w dziele Nasze Kobiece Forum ale niestety opcja dodawania nowych wątków jest tam niedostępna... smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Reklamy na forum. Życie jest zbyt krótkie, wdaj się w romans...

Reklama jak zapewne każda inna ale nie na każdym forum/stronie int. powinna się znajdować:)
Swoją drogą...coraz więcej się tego widzi.

3

Podobne reakcje już widziałem, kiedy Red Hat (Linux) zaczął reklamować na swoich stronach Windowsa. Ludzie odebrali to jako profanacje świętości. A co do reklam na tym forum to mam AdBlock' a i nic nie widzę smile

4

Ja reklam nie widze tongue

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Reklamy na forum. Życie jest zbyt krótkie, wdaj się w romans...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024