Już trzeci rok o nim myśle - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Już trzeci rok o nim myśle

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Laura22121 (2014-03-26 19:34:17)

Temat: Już trzeci rok o nim myśle

Cześć wszystkim.

Pierwszy raz jestem na tym forum ale bardzo chce sie gdzieś wygadać.
Jestem w ostatniej klasie technikum i mam 30 osobowa klasę podzielona na dwie grupy.
W tej drugiej właśnie grupie jest ktoś o kim nie mogę przestać myśleć od ponad trzech lat.
Jest to człowiek typu wrażliwy w środku, niedostępny na zewnątrz. Ale od trzech lat!!! To jest jakieś chore. Za każdym razem gdy zapominam i wystarczy ze on sie na mnie spojrzy a ja już sie cała trzęsę. Nie jesteśmy blisko. Czasami sie do sie siebie odezwiemy ale nie więcej niż jak sie masz. Zawsze jak przechodzi uśmiecha sie a pózniej gdy pojawie sie koło jego klasy ten odchodzi dalej. Wiem ze jest miedzy nami jakaś energia/chemia ale nie wiem jak mam sie do tego zabrać...

Pomóżcie jakimiś radami. Boje sie ze nigdy o nim nie zapomnę. Takiego czegoś nigdy w życiu nie czulam jeszcze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Już trzeci rok o nim myśle

Halo czy jest ktoś na tym forum? smile

3

Zapomnisz. Zmienisz szkołe i otoczenie, dojdą Ci nowe i inne zajęcia i zapomnisz. Chemii żadnej się nie doszukuj, bo jakby tak było wykazałby tyciek więcej niż to co teraz. Wyobrażasz sobie za dużo.

4

Może masz racje ze za dużo sobie wyobrażam. Zdaje mi sie ze gdy człowiek jest jeszcze młody i nie tak doswiadoczony, boi sie odrzucenia.
On wie gdzie mieszkam i jak nazywa sie mój młodszy brat. Zwykli ludzie takich rzeczy przeważnie chyba sie nie dowiadują. No ale chyba nie mam wyjścia i chyba czas iść jakoś do przodu smile

5

Laura22121 napisał/a:

Może masz racje ze za dużo sobie wyobrażam. Zdaje mi sie ze gdy człowiek jest jeszcze młody i nie tak doswiadoczony, boi sie odrzucenia.
On wie gdzie mieszkam i jak nazywa sie mój młodszy brat. Zwykli ludzie takich rzeczy przeważnie chyba sie nie dowiadują. No ale chyba nie mam wyjścia i chyba czas iść jakoś do przodu smile

Przeczytaj sobie mój wątek. Zobaczysz co potrafią zrobić "zwykli ludzie".
Nie obiecuj sobie za dużo.

6

Gdzie znajdę twój wątek adam79?

7

Laura22121 napisał/a:

No proszę Cię... Przez wszystkie szkoły podstawowe i liceum wiedziałam mniej więcej gdzie mieszka większośc mojej klasy i jak się nazywa ich rodzeństwo... To jest zupełnie normalne i nie świadczy o niczym.

8

Podejdz i mu to powiedz, albo dalej czekaj na cud smile

9

Laura22121 napisał/a:

Gdzie znajdę twój wątek adam79?

http://www.netkobiety.pl/t66917.html

Do czego zmierzam, nawet go nie znasz a już sobie wyobrażasz nie wiadomo co.
Ja swoją femme fatalle poznałem i też nawyobrażałem sobie nie wiadomo co. Ale ja przynajmniej miałem ku temu jakieś podstawy.

Chcesz wiedziec na czym stoisz? Wykrzesaj z siebie odrobinę odwagi i zagadaj.
Będzie co ma być, może źle, może dobrze. Ale chyba lepiej spróbować i ewentualnie żałować niż żałować że się nie spróbowało, prawda?

10

Dokładnie, człowiek najbardziej żałuje tego czego nie spróbował. Mam nadzieje że wszystko sie u ciebie ułoży adam79. Każdy zasługuje na odrobinę szczęścia - ty rownież. smile

Co do tego wyobrażenia to ta wyobraźnia naprawdę nieźle miesza człowiekowi w głowie no ale cóż, żeby sie przekonać trzeba spróbować. smile

11

Laura22121 napisał/a:

Dokładnie, człowiek najbardziej żałuje tego czego nie spróbował. Mam nadzieje że wszystko sie u ciebie ułoży adam79. Każdy zasługuje na odrobinę szczęścia - ty rownież. smile

Co do tego wyobrażenia to ta wyobraźnia naprawdę nieźle miesza człowiekowi w głowie no ale cóż, żeby sie przekonać trzeba spróbować. smile

Układa się, z każdym dniem jest lepiej. Im człowiek starszy tym szybciej mu takie głupoty z głowy parują.

Więc spróbuj!
Życzę szczęścia.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Już trzeci rok o nim myśle

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024