Mam 17 lat, a mój chłopak 18. To mój pierwszy chłopak, nikogo wcześniej nie miałam ani nic nie robiłam. Chodzi o to, że w poniedziałek robił mi minete i włożył palec do otworu gdzie jest błona dziewicza. I włożył cały palec. Dzisiaj się mnie pyta czy na pewno nikogo nie miałam i nic nie robiłam. Bo jak wtedy to robił(pierwszy raz) to mówił, że już była przerwana, bo włożył cały palec a ja nie czułam, żeby coś mi się przerwało, ani nie było krwawienia. Ból był jak tylko dociskał do końca. On też nie czuł jakby coś rozerwało. I ma wątpliwości, że coś przed nim ukrywam. A ja nigdy z nikim nie współżyłam, ani nic w tym rodzaju, nawet się nie masturbowałam. Sądzi, że jest przerwana bo całego palca by nie mógł włożyć. A ja nie mam pojęcia jakim cudem i kiedy ona się przerwała, jak nigdy nie miałam takiej sytuacji. O co chodzi? Ona chyba nie może być tak elastyczna. Proszę o pomoc.
To że włożył cały palec to nie znaczy że masz/miałaś przerwaną błonę dziewiczą. U niektórych dziewcząt/kobiet budowa błony jest taka że dopiero członek ją przerywa albo wogóle nic się nie dzieje (wiedza oparta na prawdziwych historiach) U mnie było tak że można było dwa palce naraz włożyć i nic nie czułam. Dopiero jak chłopak we mnie wszedł to poczułam ból i krwawiłam.
Błona dziewicza ma różne kształty, o niektórych kobiet ma formę siateczki, u innych pierścienia bądź półksiężyca, przy czym może być szersza i węższa, grubsza i delikatniejsza.
Możliwości są dwie:
- albo nie masz przerwanej błony, bo palec jest zwyczajnie za cienki
- albo masz ją przerwaną od dawna, a przerwała się jakoś przypadkiem przy zupełnie nieseksualnej czynności, moja przyjaciółka np. twierdzi, że najprawdopodobniej straciła dziewictwo z rowerowym siodełkiem ;-)
A Twój chłopak powinien zluzować z opiniami z pozycji autorytetu w kwestii błon dziewiczych, bo średnio się chyba orientuje w temacie. ;-)
mam pytanie: Czy plemniki przenosza sie w wodzie np czy jest ryzyku zajascia z ciaze podczas seksu w wodzie?
Co do błony dziewiczej;
każda ma inną Zapewne ją masz, tylko po prostu Twoje chłopczęcie jej nie czuło
Nie denerwuj się... W sumie może warto się zastanowić czy jest warty skoro ma jakieś problemy... Albo odeślij go do nas
My mu wytłumaczymy skubańcowi
I tak- mogłaś błonę utracić w inny sposób, jazda na rowerze- popularne, jazda konna- popularne, szpagaty- popularne
mam pytanie: Czy plemniki przenosza sie w wodzie np czy jest ryzyku zajascia z ciaze podczas seksu w wodzie?
OCZYWIŚCIE!!! - jeśli tylko członek był w Tobie istnieje normalne prawdopodobieństwo... !
Nie przejmuj się też tak miałam przy pierwszym stosunku,zero krwawienia i bólu,widocznie taka nasza fizjonomia
trochę się uśmiałam oczywiście nie z Twojej sytuacji, ale z chłopaka.. jeśli już chce się wymądrzać w tej kwestii to niech najpierw o tym poczyta. Tak jak wcześniej kolezanki napisały każda błona dziewicza jest inna i nawet podczas pełnego stosunku nie koniecznie trzeba czuć ból
Błony dziewicze przypominające siateczkę to podobno rzadkość, więc to że mieści się w jej otworze palec to normalne
w przeciwnym razie dziewice nie mogłyby używać tamponów, nawet tych najmniejszych dla nich przystosowanych. uświadom chłopaka i niech wie, że takimi uwagami tylko robi Ci przykrość..