zakochana w chlopaka w ktorym sie zakochalam ale razem niebylismy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zakochana w chlopaka w ktorym sie zakochalam ale razem niebylismy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: zakochana w chlopaka w ktorym sie zakochalam ale razem niebylismy

mam taki problem z 9 miesiecy temu spotykalam sie z chlopakiem ale niebylismy razem jestem niesmialom osoba i malo rozmawialismy mimo tego zakochalam sie w nim ale on znalazl se inną dziewczyne i w trakcie tego czasu mial z 4 inne  wyznalam mu ze go kocham ale on to olal  to nic niedaje niepotrafie z niego zrezygnowac staralam ie wiele razy naciskalam na niego i to nic niedaje prosze o odpowiedz bo niewiem co robic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zakochana w chlopaka w ktorym sie zakochalam ale razem niebylismy

Nic nie poradzisz, skoro on nie chce byc z Toba.
Odpusc. Aby dwoje osob stworzylo zwiazek, potrzeba checi z obu stron.
Inaczej nic z tego...

3

Wiem co to znaczy i nie naciskaj bo jak z nim będziesz a bedzie cię olewac to będzie bardziej bolało więc lepiej odpuścić wcześniej.... Wiem po sobie

4

Składnia taka cudowna.

5

Tylko ze on niechce mi powiedziec ze miedzy nami nic niebedzie pyyalam go  czy mam jeszcze szanse to powiedzial ze czemu nie  dal nowy numer mimo tego noechce sie spotkac i wsumie to nwm co o tym myslec ?

6

Olej go, bo jak dla mnie bawi go cala sytuacja i pogrywa sobie z Toba.
Nie zawacalabym sobie nim glowy.

7

"zakochana w chlopaka w ktorym sie zakochalam"
[mały_złośliwiec]A byłaś zakochana w kimś, w kim się nie zakochałaś?[/mały_złośliwiec]

8

Wiem coś o tym najlepszym wyjściem jest sobie go odpuścić a prędzej czy poźniej jeżeli mu się spodobasz to się odezwie. mi się podobał chłopak bardzo długo nadal jak go zobaczę to robię się jak z waty.. ale próbuje o nim zapomniec i wiem że to nie ma sensu.. ciągle mi powtarzał że mu sie podobam że mu zależy umówiliśmy się raz wystawił mnie po 8 miesiącach odezwał się przepraszał i mówił że mu zależy i jak wyszło po raz 2 mnie wystawił yikes Teraz tylko czekam jak znowu się odezwie a na pewno zrobi to powiem mu żeby do mnie więcej nie pisał big_smile olej go to jest najlepsze wyjście jak go będziesz naciskać to jeszcze gorzej!

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zakochana w chlopaka w ktorym sie zakochalam ale razem niebylismy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024