Partnerka stawia mi ultimatum, albo wymieram ja albo moj syn! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Partnerka stawia mi ultimatum, albo wymieram ja albo moj syn!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: Partnerka stawia mi ultimatum, albo wymieram ja albo moj syn!

Nie wiem jak zacząć. porażka po 2 latach. Moja partnerka nie akceptuje mojego syna z byłego związku,tamten związek to tylko fikcja, która trwała 1 rok. mineło 16 lat od tego czasu.

Czy ktos z państwa może mi wyjasnic dlaczego ludzie drążą czyjąs przeszłość????Kocham moja partnerkę jest moja miłością okazuje jej to.Ona drązy, analizuje, rozkłada na czynniki moja przeszłość,zycie

Partnerka nie ma dziecka to po pierwsze  nie rozumie,ze karze mi wybierać miedzy nią a moim 17 letnim synem. nie rozumie jej toku, co drugi dzień są dyskusje, kłótnie o kontak z dzieckiem po co mi on jeśli mam jej rodzine??takie pytania dostaje. tłumacze ale nic nie daje to nic!!!!prośba o pójście do psychologa od 2 lata jest porażka. Nawet jeśli stawiam ultimatum nic nie daje..

Nie rozumie przecież dziecko nie jest rywalem dla partnerki czy partnera...jak jejto wytłumaczyc?

jak można kazać wybierać albo ja albo dziecko!?????
serce mi pęka

jest to dla mnie bardzo ciężkie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Partnerka stawia mi ultimatum, albo wymieram ja albo moj syn!

szcerze to odrazu bym podziekowal takiej partnerce wink chyba ze ty przeginasz i ja bardzo zaniedbujesz wink

3

Tez uważam ze twoja partnerka to porażka. Pewnie jakaś niedojrzala gowniara ktora chce być pierwsza i miec z toba pierwsze dziecko.

Powiedz jej ze to ona ma wybrać. Bo dla ciebie wybór nie istnieje...
Czy zycie z toba - co oznacza akceptację Twojej przeszłości. Albo zycie bez ciebie.

4 Ostatnio edytowany przez Kamil_1986 (2014-02-16 01:12:57)

Rzeczywiście trudny temat, ale nie ze względu na decyzje, a raczej na osobowość z jaką masz do czynienia. Z pewnością jestem zdecydowanie młodszy od Ciebie, ale mam pewne doświadczenia ze swojego życia, kiedy to kobieta próbowała mnie odizolować od mojej rodziny, ponieważ ta jej nie lubiła/nie akceptowała. Mimo wszystko postanowiłem walczyć o ten związek i relacje miedzy obiema stronami. Efekt? Zszargane nerwy wszystkich, włącznie z moimi. Dziś wiem, a nawet jestem tego pewny, że najbliższa rodzina jest najważniejsza i nikt... powtórzę, nikt nie ma prawa stawiać nas w sytuacji wyboru! Rozumiem, że to boli, ale powinieneś twardo stać za własnym zdaniem, że nie zrezygnujesz nigdy z syna, który jest integralną częścią Twojego życia ( w końcu ma Twoją krew! ). Musi się z tym pogodzić, jeśli chce z Tobą być. Z całym szacunkiem, ale krzywda jaką możesz zrobić własnemu synowi, który jest jeden na świecie jest zdecydowanie większa niż w wypadku zerwania z tą jedną kobietą, z którą łączy Cię tylko uczucie. Zakochać możesz się zawsze jeszcze raz, ale syna masz jednego... Musisz pokazać jej pewne granice, których przekroczyć nie może. Wiedziała chyba, że wiąże się z mężczyzną, który ma już dziecko. Tak po za tym Twój syn już jest prawie pełnoletni i wiele mu nie brakuje, by sam stanął na własne nogi i z czasem nie będziesz musiał mu poświęcać tyle uwagi.

5 Ostatnio edytowany przez Secondo1 (2014-02-16 04:01:17)

Przez moze pomylke, ale napisales sobie odpowiedz w temacie :
"Partnerka stawia altimatum .. Albo ja wymieram albo syn" ?
Odpowiedz jest zbedna.
Chyba ?e jestes sadomasochista smile

Syn...
Znam faceta ktory ma 4 corki. Wszystkie kocha nad zycie.
Ale ile dalby ?eby miec syna....
Niestety, zona mu wlasnie zmarla sad
Na nic pieniadze, stanowisko....
A z mojego do?wiadczenia... Lepiej nie by? w zwi?zku ni? z osoba
która chc? Ci wyprac mózg, zmieni? Ciebie wg swojego planu.
To ?e kochasz... Nie jestes w stanie kochac za dwie osoby.
A kto kocha ten  akceptuje rodzine, przyjaciol partnera.

6

Ja bym na twoim miejscu poznała ją z synem, jeśli to nie pomoże bym ją poznała z 1 wszą żoną..."Serce Ci pęka", a co Ty jej nie mówiłeś zanim się z nią kochałeś że masz syna ???? zabrnąłeś teraz i co ?

7

Zachowanie Twojej partnerki nie jest normalne.
Jak długo jesteście razem?
Czy ona jest młodsza od Ciebie?
I co jej konkretnie przeszkadza, w tym, że utrzymujesz kontakt ze swoim synem. Jak ten kontakt wygląda, jaki jest częsty?

Ja na Twoim miejscu pożegnałabym tą panią. Definitywnie.

9

Po co mi on jeśli mam jej rodzine ?! Ona ma skrzywiony mózg . Wynocha z nią .

10 Ostatnio edytowany przez Damiann (2014-02-16 16:29:15)

czasymira ma rację to jest pytanie klucz, może chodzi o kłamstwo jeśli nie to zrób tak jak pisze. I pamiętaj w razie czego to wiesz jak postąpić, swoją drogą to masz fuksa że syn jest pod twoją opieką bo zwykle przyznają dziecko matce.

11

Dlaczego stawiasz się w roli ofiary? Twoja partnerka manipuluje Tobą bez skrupułów, zastanów się za co ją kochasz i co to za związek? może syn Twój zrobił jej jakąś krzywdę? nie rozumiem czy poznałeś ich, a jeśli nie- to dlaczego.

12

Zakładam,że kiedy ta pani wiązała się z tobą, wiedziała,że masz syna.. Jednak zdecydowała się być z tobą, a teraz co oczekuje,ze wyprzesz się dziecka? Wiesz jestem kobietą, ale kiedy czytam o takich  zachowaniach  innych pań, zwyczajnie jest mi wstyd za nie. ech Nie powiem ci czy  powinieneś ją zostawić czy nie.. Sam zdecyduj.Przewartościuj. Dla mnie to sytuacja nie do przyjęcia. ech durnota ludzka nie zna granic..

13

Kobieta z która jesteś nie ma prawa ODBIERAĆ DZIEKU OJCA dlatego że ma taki kaprys !

Pozatym chyba nie  bd takim idiota żeby olać dziecko dla baby z która jesteś dwa lata ????? HELLO

14

Ja widzę dwie opcje, albo nieświadomie zaniedbujesz partnerkę i Wasze życie kręci się wokół syna, albo to wredna lampucera i lepiej sobie odpuścić.

Rzeczywiście bardzo przykra sytuacja, ale uważam że jeśli się kogoś kocha to trzeba może nie tyle co pokochać, ale zaakceptować rodzinę partnera.

15

boz napisał/a:

Nie wiem jak zacząć. porażka po 2 latach. Moja partnerka nie akceptuje mojego syna z byłego związku,tamten związek to tylko fikcja, która trwała 1 rok. mineło 16 lat od tego czasu.

Czy ktos z państwa może mi wyjasnic dlaczego ludzie drążą czyjąs przeszłość????Kocham moja partnerkę jest moja miłością okazuje jej to.Ona drązy, analizuje, rozkłada na czynniki moja przeszłość,zycie

Partnerka nie ma dziecka to po pierwsze  nie rozumie,ze karze mi wybierać miedzy nią a moim 17 letnim synem. nie rozumie jej toku, co drugi dzień są dyskusje, kłótnie o kontak z dzieckiem po co mi on jeśli mam jej rodzine??takie pytania dostaje. tłumacze ale nic nie daje to nic!!!!prośba o pójście do psychologa od 2 lata jest porażka. Nawet jeśli stawiam ultimatum nic nie daje..

Nie rozumie przecież dziecko nie jest rywalem dla partnerki czy partnera...jak jejto wytłumaczyc?

jak można kazać wybierać albo ja albo dziecko!?????
serce mi pęka

jest to dla mnie bardzo ciężkie.

powiedz dziecko , partnerek można mieć 10 a dziecko masz jedno , nigdy dla nikogo bym nie wyparła się swoich dzieci , a już na pewno nie postawiłabym swojego partnera w takiej sytuacji i przed takim wyborem ,( dla twojej wiadomości ja tez żyje w takim związku,  on ma dwoje dzieci dorosłych już ,aczkolwiek płaci jeszcze alimenty, ja tez mam dwie córki ) ale ani jemu ani mnie nigdy nie przyszło  do głowy nawet o czymś takim pomyśleć , a co mowa stawiać go przed takim wyborem ? A co do twojej partnerki to dla mnie ona nie dorosła do związku i jest emocjonalnie nieodpowiedzialna człowieku zastanów się nad przyszłością z taką kobietą bo nic dobrego to nie wróży

16

basiula42 napisał/a:

powiedz dziecko , partnerek można mieć 10 a dziecko masz jedno

Dokładnie tak.

Mój bliski znajomy, który również ma dziecko(jednak o wiele młodsze), powiedział panience, bardzo podobnej do Twojej: sorry, ale córa, nie ty. Bo ona nie kazała mi wybierać. Dziewucha bardzo się zdziwiła i sama odeszła.

17

Dziekuje za odpowiedzi Państwu, każdemu z was. związek tral 2 lata, był burzliwy. Nawet spotkania z rodziną czy przyjacielem dla tej osoby jest problemem.kosmos!

18

Chłopie nad czym ty ubolewasz?  twoja kobieta ma pustą mózgownicę po prostu. Zastanów się co jest wart człowiek który każe wybierać między nią a dzieckiem? jaka przyszłość cię czeka z taką wrednicą. Widzisz chyba że nie nadaje się do życia. I przegoń damę zanim sama nie zaciąży z tobą bo wtedy to już się załamiesz.

19

hmm..no tak, ale co poza tym ? Coś postanowiłeś Boz ?

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Partnerka stawia mi ultimatum, albo wymieram ja albo moj syn!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024