Dziendobry wszystkim uzytkownikom tej stronki. Mialem dwie sytuacje ostatnio i niewiem co o tym sadzic. Nie jestem kosmita tylko zwyklym facetem i prosze o szczera odpowiedz od kobiet na tej stronce.
Sytuacja Numer 1.
Ide rano ulica do sklepu po zakupy i nawet sie nie spodziewalem ze JA spotkam. Stala sama pieknie ubrana dlugie blond wlosy rozpuszczone i najlepsze jest to ze patrzyla mi sie prosto w oczy. Dziewczyna moich marzen a ja zwykly facet ktory wyszedl rano po zakupy. A ja nie bylem tak dobrze ubrany. Dzinsy,bluza z kapturem i skorzana kurtka do tego wlosy byle jak uczesane bo niedawno co wstalem. Patrzyla sie na mnie a ja podtrzymywalem wzrok. Gdy ja minalem odwrocilem sie a ona nadal patrzyla na mnie.
Sytuacja Numer 2.
Ide przez park normalnie ubrany i zobaczylem dwie dziewczyny siedzace na lawce w parku. Jednak z nich tez blondynka spojrzala sie na mnie a pozniej slyszalem ze sie smialy. Ja udalem ze tego nie slysze i poszedlem przed siebie ale w glebi duszy zastanowilem sie czy dobrze dobralem ciuchy tego dnia i czy wlosy mialem spoko ulozone.
Bardzo prosze a Wasze opinie w sprawie tych dwoch watkow.
Dziekuje i pozdrawiam.