Czy któraś z Was netkobiet też ma bardzo ochłego faceta ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy któraś z Was netkobiet też ma bardzo ochłego faceta ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy któraś z Was netkobiet też ma bardzo ochłego faceta ?

Mój facet jest taki oschły i tak mało czuły że powoli zaczyna mnie to irytować. Jestem chora to nawet mnie nie odwiedzi tylko siedzi w domu przed tym komputerem i pracuje i nie domyśli się np. że może miło by mi się zrobiło gdyby przyszedł do mnie i przyniósł mi np. lekarstwa, albo zrobił herbatę. Poza tym on twierdzi ( a dowiedziałam się o tym od koleżanki ) że mnie zdobył i z łatwością mu przyszłam .. ja już mu chyba pokażę że tak nie jest ! czy wasi faceci też się zachowują oschle ? Mój nie powie mi nic miłego , jedynie tylko wtedy kiedy coś dla niego zrobię i czuje dług wdzięczności, nie złapie za rękę, nie przyjdzie i nie da buziaka ani nie przytuli ! A co najbardziej mnie irytuje - komentuje przy mnie inne dziewczyny, które zobaczy np. w tv ... smutne to . On tłumaczy że już taki jest ....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy któraś z Was netkobiet też ma bardzo ochłego faceta ?

Zostaw go, po co z nim jesteś?

Aha, i nie, NIE domyśli się. Trzeba jasno komunikować co i jak.

3

z kazdym facetem chyba ak jest. komputer i gry sa najwazniesze. przy okazji koledzy, kolezanki. najlepiej olac dziewczyne dla jakichs glupot smile stara sie tylko na poczatku jak chce ja zdoby, a jak juz zdobedzie to ma gdzies.

4 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2014-02-12 10:18:45)

anika__ napisał/a:

Mój facet jest taki oschły...

Najlepsza droga do game over związku to brak zainteresowania potrzebami partnera. Pielęgnować związek i starać się o partnera trzeba 77 lat. Ile jesteście w związku?

Teo napisał/a:

Aha, i nie, NIE domyśli się. Trzeba jasno komunikować co i jak.

Święta prawda.

5

Jak już taki jest to niech sobie będzie ale SAM. To, ze jest oschły to jeszcze pól biedy ale mówienie koleżankom że cię łatwo zdobył...to już żenada. Brak zainteresowanie ze strony faceta - nawet, gdy jesteś chora ? Co ty z nim robisz jeszcze? Niech zgadnę- gdy czegoś chce, lub ma ochotę na seks to zainteresowanie wraca? Daj sobie spokój.

6

gonzo1111 napisał/a:

z kazdym facetem chyba ak jest. komputer i gry sa najwazniesze. przy okazji koledzy, kolezanki. najlepiej olac dziewczyne dla jakichs glupot smile stara sie tylko na poczatku jak chce ja zdoby, a jak juz zdobedzie to ma gdzies.

Zaskoczę Cię, ale nie z każdym facetem tak jest.

7 Ostatnio edytowany przez Ludmiłaa (2014-02-12 23:30:40)

Mój podobnie.  Ale nie powiem, bo jak o coś poproszę to nie problemu. Ale dla mnie tak jest idealnie. Nie lubię nadmiernych czułości, denerwuje mnie to i dusze się w takim układzie. Co innego jak jesteśmy sami i... Ale nadmiernego okazywania uczuć nie znoszę!

Ale jakiego kolwiek komentowania dziewczyn itd nie toleruję.
Ale moim zdaniem nie trzeba dać się sprowokować. Ja to ucinam dyplomatycznie: takie uwagi proszę pozostaw dla siebie, bo nie zamierzam wysłuchiwać komentarzy tego typu''. Krótko i na temat.

8

Anika miałam podobnie, tylko że, on jest już moim byłym. Pamiętaj święte słowa, ustawiłam sobie dzisiaj na pilpit w laptopie, bo czasami o tym zapominam :

To kot ma gonić myszką a nie myszka za kotem !!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Cynicznahipo napisał/a:
gonzo1111 napisał/a:

Zaskoczę Cię, ale nie z każdym facetem tak jest.

W pełni się zgadzam smile Trzeba dobrze wybrać, ewentualnie wychować (opcja dla cierpliwych, sukces nie jest gwarantowany)

Droga autorko, myślę, że należałoby odróżnić oschłość od zwykłego chamstwa smile Oschły facet mógłby nie być skory do przytulania, bardzo powściągliwy w uczuciach, ale mówienie o tym, że łatwo Cie zdobył to nie oschłość tylko zwykłe prostactwo.

10

Witam kobietki-niestety to jest życie, małżeństwo od jakiegoś czasu,lub związek, życie staje się rutyno. Piszę tu bo po części i mnie dotyczy. Mam dobrego męża ale, to oschłość i w nim już jest. Po 24 latach małżeństwa to już nie to samo.  Wiem że to przykre bo nadal się kochamy ale bez iskry. Jak to kiedyś moja koleżanka stwierdziła CZAR PRYSŁ.

11

Daj sobie spokoj .

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy któraś z Was netkobiet też ma bardzo ochłego faceta ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024