seks jak pozbyć sie kompleksów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » seks jak pozbyć sie kompleksów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: seks jak pozbyć sie kompleksów

mam kłopot mam kompleksy mojego chłopaka byłe byly szczupłe .   boje sie ze jak pojde znim do łóżka to nie bede dla niego atrakcyjna co mam zrobic mam na sile sie odchudzac chociaz on tego niechce pomozcie .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: seks jak pozbyć sie kompleksów

Najpierw polub samą siebie, a potem decyduj się na seks.
Nie będziesz dobrą partnerką seksualną jeśli w Twojej głowie zamiast namiętności szaleć będą kompleksy.
Zrób sobie kilka sweet foci wink swojej ulubionej części ciała, skup się na niej, to Twój atut smile
Każda z nas ma swoje atuty, nie ideałów smile

3

Jeżeli chłopak Cię kocha teraz to znaczy że nie kocha Cię za to czy jesteś gruba czy chuda tylko za to jaka jesteś  smile Jeżeli Cię kocha nie bedzie zwracał uwagi na pare fałdek, ważne że Ty się sobie podobasz smile
Ciesz się życiem i korzystaj z życia

Pozdrawiam smile

4

Skąd wiesz jakie on lubi?
Skoro jest z Tobą to pewnie w dziesiątkę trafiłaś w jego gust:)

5

Może właśnie dlatego wybrał Ciebie, bo masz trochę więcej ciałka niż jego byłe. Jesteś dla niego ponętna właśnie taka. Faceci to wzrokowcy, więc pewnie by się Tobą nie zainteresował gdybyś mu się nie podobała z wyglądu smile

6

Faceci lubia przedewszystkim jak kobieta jest swobodna w lozku, wyglad to drugorzedna sprawa, porozmawiaj z chlopakiem o swoich objegcjach

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » seks jak pozbyć sie kompleksów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024