jaki tytuł - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » jaki tytuł

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: jaki tytuł

hej bardzo mi zależy a nie pamiętam tytułu, ani nie mogę znaleźć. Oglądałam kiedyś, z trzy moze cztery lata temu film o ludziach którzy żyli pod ziemią, losowali karteczki dostając jakąś pracę. Każdemu coś przydzielano. Myśleli, że na powierzchni ziemii nie ma życia. Końcówka filmu wyglądała tak, że z szaf bodajże powstały łudki i grupa młodych ludzi wypłynęła i wydostała sie na ziemie. Pamięta ktoś tytuł? help ! smile Mam nadzieje, że chociaż troche zrozumiale się wypowiedziałam i że ktoś zna ten film smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jaki tytuł

Ja oglądałam kiedyś coś podobnego. O takich małych czlowieczkach, którzy też żyli pod ziemią i wmawiano im, ze na górze nic nie ma. Aż kiedyś kilkoro dzieci znalazło tajemne wyjscie:) I też łódka płynęli na górę.
I też nie pamiętam tytułu:))

3

Mam ! Znalazłam, możliwe, że chodzi Ci o ten sam "City of ember" ew "Miasto cienia" smile

4

Faktycznie to samo heh:))

5

Jestem w trakcie oglądania ;]

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » jaki tytuł

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności