Nie wiem co zrobić! Dalej utrzymywać kontakt? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić! Dalej utrzymywać kontakt?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez tgdown (2014-02-05 12:35:23)

Temat: Nie wiem co zrobić! Dalej utrzymywać kontakt?

Witam Kilka tygodni temu poznałem dziewczynę na małej zamkniętej imprezie u mojego kolegi. Wszystko ładnie się układało spotkaliśmy się kilka razy i wydawało się, że może być coś więcej między nami, lecz kilka dni temu przestała odpisywać na moje smsy a jeśli odpisała to strasznie krótko i opryskliwie. Nie wiem o co jej chodź:/ Jak sadzicie  próbować jeszcze ? Czy dać sobie spokój i nie angażować się?  Zależy mi na niej!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co zrobić! Dalej utrzymywać kontakt?

Daj sobie spokój.

3

a ile macie lat?

4

Za mało informacji o niej i za dużo nadziei sobie robisz jak na tak krótką znajomość. Prawdopodobnie nie jest Tobą zainteresowana. Odpuść i rozglądaj się za inną.

5

Odpuśc sobie tę dziewczynę. Jeśli byłaby Tobą zainteresowana to zabiegałaby o kontakt równie mocno jak ty zabiegasz o nią. Nikogo na siłę do siebie nie przekonasz

6

Myślę, że macie rację. Dziękuje za dobre rady smile Poinformuje o dalszym rozwoju sytuacji smile

7

CO najwyżej niech to będzie kontakt grzecznościowy. W stylu życzenia świąteczne czy pozdrowienia raz na jakiś czas....

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić! Dalej utrzymywać kontakt?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024