widzenia z dzieckiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » widzenia z dzieckiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: widzenia z dzieckiem

Witam. Mam 4 letniego syna, jestem w trakcie rozwodu. Mąż ostatni raz widział syna gdy mały miał pół roku, dzieckiem się w ogóle nie interesuje, dopiero jak zobaczył pozew rozwodowy to udaje dobrego tatusia. W pozwie zaproponowałam widzenia z synem u nas w domu, jednak mąż się na to nie zgadza i chce zabierać syna do siebie. Ponieważ syn nie zna ani swojego ojca ani jego rodziny to czy sąd przychyli się do żądań męża. Proszę o opinie osób, które miały podobną sytuację

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: widzenia z dzieckiem

zapewne dziecko skorzysta z RODKu aby miec wiedze co dalej robic ale watpie czy pozwoli na zabieranie, pewnie sad zacznie od takiego spotykania jaki ty proponujesz aby dla dziecka byl jak najmniejszy szok. powodzenia

3

twój były teraz się przestraszył że w sądzie powiesz jak jest naprawdę dlatego teraz tak na to nalega. kiedy będzie już po wszystkim to pewnie znowu wogule nie będzie się kontaktował z dzieckiem

4

u moich znajomych była taka sama sytuacja jak u Ciebie . I ojciec dziecka nie mógł zabierać dziecka do domu , ponieważ dziecko nawet do niego nie podchodziło . Bało się go . Więc nie martw się o to wink nie ma prawda zabierać dziecka do siebie jak wczesniej maluch wgl go nie interesowal . Takich facetów to bym rozszarpała ! ;/ bądź dobrej myśli ;* trzymam kciuki wink

5

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, niby wiem że to nie możliwe aby sąd pozwolił mężowi zabierać syna, ale w swojej sprawie to jakoś tak się zaczyna inaczej myśleć. Ja też podejrzewa że mąż się przestraszył tego co może być w sądzie, bo niestety ale mam dużo argumentów na to żeby nie zabierał syna do siebie. I tak jak pisałyście pewnie nadal nie zechce kontaktu z synem  utrzymywać, to taki typ co dużo gada.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » widzenia z dzieckiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024