Infantylność w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Infantylność w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez lichocina (2014-01-29 00:18:51)

Temat: Infantylność w związku

Ostatnio odkryłam, że jestem w związku ze swoim chłopakiem mocno infantylna. Nie wiem, czemu, ale wysyłam jakieś (niepoważne) maile z jakimiś niepoważnymi linkami i załącznikami; jak pisałam z nim na fb to wysyłałam jakieś dziwne buźki i zadał pytanie retoryczne "ile masz lat?"; dziś właśnie urwał naszą rozmowę telefoniczną kończąc zdaniem "nie wysyłaj tyle tych maili - ucz się" (WYSŁAŁAM MU DZIŚ BOWIEM MNÓSTWO NIEPOWAŻNYCH MAILI); po prostu urwał rozmowę - jakby nie chciał dłużej gadać

a ja to robię, bo niby chcę być "fajna" i "oryginalna" (do końca sama nie wiem, czemu to robię)

może ktoś mnie zrozumie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez PodPseudonimem (2014-01-29 00:25:51)

Odp: Infantylność w związku
lichocina napisał/a:

a ja to robię, bo niby chcę być "fajna" i "oryginalna" (do końca sama nie wiem, czemu to robię)

tak już ten świat jest ułożony, że jak ktoś się sili na fajność i oryginalność, to przeważnie wychodzi na głupka hmm nie staraj się na siłę być inna niż jesteś. W takich sprawach bycie sobą i naturalność jest njlepszą drogą. Po co udawać, chyba ma kochać ciebie jaką jesteś a nie ciebie jaką udajesz?

3

To nie musi być kwestia twojej infantylności, ale też tego, że ktoś nie lubi dostawać takich pierdół na skrzynkę. Jak mi ktoś podeśle czasem link do dobrego skeczu - fajnie, ale jak dostaję czasami w pracy od dorosłych ludzi masę głupot, to mnie szlag trafia. Dostaję mail na skrzynkę pracową, odrywam się od pracy żeby zobaczyć czy coś ważnego, otwieram, a tu kolejny pierd. Mogę powiedzieć, że mam w firmie kilku takich "zabawiaczy recydywistów", którym co pewien czas odbija i czuję się wręcz zaspamowana

4

Może marzy Ci się licealna miłość? smile Może masz w związku "za poważnie"? Też czasem popadam w taki infantylizm np. na fb wysyłając jakiś obrazek z bardzo ckliwym tekstem o miłości czy coś w ten deseń XD Ale ja to robię w połowie dla żartu, a w połowie, bo tak czuje smile Ale robię to rzadko i zwykle się z tego śmiejemy.

Może to Twoje spamowanie to jakiś sposób na zwrócenie na siebie uwagi? Może potrzebujesz trochę "infantylnej" miłości? Może faktycznie masz za poważnie?

5

Kiedy dzwonił do mnie odnośnie tych maili, próbowałam się jakoś tłumaczyć, że to wcale nie było głupie (to było jakieś 5 wiadomości jednego wieczoru), ale miałam wrażenie, że takim tłumaczeniem wyszłam tylko na idiotkę (mogłam powiedzieć, że to dla żartu), bo nie umiałam z kolei podać przyczyny po co to czy tamto wysłałam.  Oczywiście - może chciałam zabłysnąć, zwrócić uwagę, zaimponować...., itd..... tylko najgorsze jest to, że nie tłumaczyłam się z sensem - i teraz nie mogę nic zrobić - jedyne co powinnam, to NIE TYKAĆ tego, żeby nie pogarszać sytuacji (i czekać na jakiś jego ruch).

6

A co to znaczy 'niepoważne' maile? Jakbyś mogła doprecyzować big_smile

7

Ludzie zostali opanowani przez kontaktowanie się z innymi za pośrednictwem poczty. To powinno być ograniczone do minimum na rzecz kontaktów bezpośrednich. Oto w czym rzecz.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Infantylność w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024