Witajcie.
Jestem Łodzianką. Od września ubiegłego roku mieszkam w Jaworznie. Przeprowadziłam się tutaj na prośbę mojego partnera, który pochodzi z Jaworzna. Czuję się tutaj bardzo samotna. Partner całe dnie spędza w pracy, a ja nie mam tu nikogo z kim mogę porozmawiać i spędzić czas. Zwyczajnie wyjść do ludzi.
Mam 38 lat.
Pozdrawiam.
pozdrawiam i uśmiech zostawiam;)
Hej,popisalabym z Tobą jakbys chciala.Mam 46 lat i jestem z Czestochowy.Pozdrawiam Cie cieplutko.
Jestem starsza od Ciebie, ale chętnie nawiążę kontakt jeżeli Ci to odpowiada.
Krynia0408 czy to ze mna chcialas nawiazac kontakt czy z autorka posta?Napisz,prosze.
Krynia0408 czy to ze mna chcialas nawiazac kontakt czy z autorka posta?Napisz,prosze.
Witam, chętnie nawiążę kontakt i z Tobą i Araukaną, będzie mi miło. W zasadzie, to znajomości zawierane na forum są bardzo krótkie, to nie tylko moja opinia. Niezrozumiałe jest to dla mnie. ale takie są fakty. Szkoda, bo przecież chyba szukamy nowych znajomości.
Kryniu dostalam maila i domyslam sie ze od Ciebie,ale musi sie wyjasnic sprawa z imieniem,bo inaczej nic nie bede wiedziala.Na tego maila dzis rano odpisalam.Pozdrowionka!
Nie wiem jak długo tam jesteś i czy masz taką możliwość, ale nie myślałaś może aby znaleźć tam pracę? Jakąś na pół etatu? Może poznałabyś jakiś ludzi ciekawych, nie siedziałabyś sama w domu.
Pozdrawiam.
Kryniu dostalam maila i domyslam sie ze od Ciebie,ale musi sie wyjasnic sprawa z imieniem,bo inaczej nic nie bede wiedziala.Na tego maila dzis rano odpisalam.Pozdrowionka!
Myslę, że już wyjaśniłysmy sobie sytuację
Pozdrawiam i czekam na maila ![]()