Samotność - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Samotność

Witajcie.
Jestem Łodzianką. Od września ubiegłego roku mieszkam w Jaworznie. Przeprowadziłam się tutaj na prośbę mojego partnera, który pochodzi z Jaworzna. Czuję się tutaj bardzo samotna. Partner całe dnie spędza w pracy, a ja nie mam tu nikogo z kim mogę porozmawiać i spędzić czas. Zwyczajnie wyjść do ludzi.
Mam 38 lat.
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotność

pozdrawiam i uśmiech zostawiam;)

3

Hej,popisalabym z Tobą jakbys chciala.Mam 46 lat i jestem z Czestochowy.Pozdrawiam Cie cieplutko.

4

Jestem starsza od Ciebie, ale chętnie nawiążę kontakt jeżeli Ci to odpowiada.

5

Krynia0408 czy to ze mna chcialas nawiazac kontakt czy z autorka posta?Napisz,prosze.

6

aniolek672 napisał/a:

Krynia0408 czy to ze mna chcialas nawiazac kontakt czy z autorka posta?Napisz,prosze.

Witam, chętnie nawiążę kontakt i z Tobą i Araukaną, będzie mi miło. W zasadzie, to znajomości zawierane na forum są bardzo krótkie, to nie tylko moja opinia. Niezrozumiałe jest to dla mnie. ale takie są fakty. Szkoda, bo przecież chyba szukamy nowych znajomości.

7

Kryniu dostalam maila i domyslam sie ze od Ciebie,ale musi sie wyjasnic sprawa z imieniem,bo inaczej nic nie bede wiedziala.Na tego maila dzis rano odpisalam.Pozdrowionka!

8

Nie wiem jak długo tam jesteś i czy masz taką możliwość, ale nie myślałaś może aby znaleźć tam pracę? Jakąś na pół etatu? Może poznałabyś jakiś ludzi ciekawych, nie siedziałabyś sama w domu.

Pozdrawiam.

9

aniolek672 napisał/a:

Kryniu dostalam maila i domyslam sie ze od Ciebie,ale musi sie wyjasnic sprawa z imieniem,bo inaczej nic nie bede wiedziala.Na tego maila dzis rano odpisalam.Pozdrowionka!

Myslę, że już wyjaśniłysmy sobie sytuację smile Pozdrawiam i czekam na maila smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotność

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024