Witam serdecznie. Mam 25 lat i od września zaczęłam liceum zaoczne. Obecnie mam skończone tylko gimnazjum (aż wstyd przyznać)
. Czy ledwie zaczęte liceum, wpisane na CV ma znaczenie dla pracodawcy. I gdzie szukać w miarę dobrej pracy, bo tak szczerze to mi wstyd gdziekolwiek zanosić, czy wysyłać CV. Szukam cały czas pracy, ale z moim wykształceniem jest bardzo ciężko. Bardzo proszę o rady i z góry dzięki:)))
Alicjo myślę, że znajdziesz pracę o wiele łatwiej ucząc się niż nie..
Bardzo dużo jest ogłoszeń gdzie pracodawcy chcą zatrudnić uczniów. Nie wiem może to kwestia tego, że muszą płacić za takiego pracownika mniej ?
Tak myślę, bo z jakiego powodu wszędzie szukają studentów i osoby uczące się zaocznie.
Wiadomo, Polska to kraj gdzie trudno znaleźć pracę, ale nie poddawaj się i co najważniejsze ucz się dalej, bo na pewno Ci się to kiedyś przyda ![]()
Nie ważne czy masz: 18, 30 czy 60 lat. Nie ma również znaczenia ile zarabiasz: 0, 1000 czy 3000 zł miesięcznie. Nie ważne czy jesteś: emerytem, studentem, osobą rozpoczynającą życie zawodowe lub poszukującą dodatkowego źródła dochodu, ponieważ tutaj zarabiasz pieniądze. Sprawdź szczegóły! To zajmie Ci dosłownie chwilę. Napisz do mnie.
Alicja 1111
Również jestem uczennica zaocznego liceum po zawodówce w dodatku jestem mama...trudno jest znaleźć prace...taka aby pogodzić to z opieka nad dzieckiem ale wierze że się w końcu uda:)