Problemem jest to... że twój facet przyzwyczaił się do swojej rączki... Zbyt częste "masturbowanie się" Kończy się właśnie takimi problemami.
Zapytaj go ... chodz pewnie skłamie... ile razy dziennie.... powtarzam "dziennie" jest grany hand-job.
Gdy facet sam sobie robi dobrze, jest w stanie dojść w mniej wiecej 30 sek.....jak nie szybciej :-)... Wtedy "Pałka" nie jest taki twardy jak trzeba, pomimo tego dochodzi do szybkiego wytrysku.
Organizm szybko przyzwyczaja się do takiej sytuacji i im dłuzej jest to praktykowane tym Gorzej Później z wami ( Prawdziwymi i Pięknymi Kobietami).
Organizm przyzwyczajony do jak "najszybszego zadwowolenia siebie".... przestawi się szybciej niż Myślisz. :-).... Trzeba Przyzwyczaić Mózg.... Ze Ma Stać.... I to długo... i że musi poczekać ...... aby nastąpił wytrysk/orgazm.
Sam Miałem Podobny Problem w przeszłości tylko ...... "w drugą stronę " :-))
Full kontrola wytrysku oraz długa erekcja......
Moja Rada..... Długa rozgrzewka.... Niech Wasza Gra Wstępna Trwa jak najdłużej.. Całuj Go po szyjce... Liż po uszkach... Ocieraj się całym ciałem.... z każdej strony... niech poczuje, że jest z prawdziwą kobietą która go pragnie....
Zacznynajcie Od Dotyku.... Głaszczcie się po całym ciałku.... na początku Omijacie Miejsca Intymne..... Zacznicie od Delikatnych pocałunków.... Muśnięcia Warg, Delikatne Buziaczki... Delikatnie Języczkiem...!!! IM dłuzej Tym lepiej........
Pamiętajcie, że faceta mozna "rozgrzać nie tylko w jeden sposób... MY TEZ mamy dużo Miejsc które Powodują erekcję :-))))
Bardzo pobudzjące są elementy bielizny.... Seksowne Pończoszki oraz Ładna Bielizna
Nie Sciągajcie z Siebie ubran po 5min gry wstępnej.... Niech ta gra Trwa jak Najdłużej....... TO JEST PRAWDZIWA MIŁOŚC I SEKS!!!!!!!!!!!!
Kontakt fizyczny jest tylko dopełnieniem............
NIe jestem specjalista i mogę się mylić.... ale uwierzcie mi, że moje rady mogą tylko i wyłącznie POMOC!!! a nie zaszkodzic....
ps.
Ostanio Miałem Rekord z Moją Kobietą.... Kochalismy się prawie 3 godziny.... Cały czas stał jak Flaga na Wietrze :-)... Nie mówie tego aby się pochwalić...bo nie jest to celem pisania tego POSTA. Sam byłem kiedyś dotknięty podobnym porlbemem .... Tym i jeszcze gorszym problemem ze sobą....
Trening Czyni Mistrza!!!!!!!!!!!!! Do Dzieła Drogie Panie :-)
Cierpliwość i Mądrość Partnerki.... to PODSTAWA!!!!!!!!!!!! PAMIĘTAJCIE!!!!!!!!!!! Gdy wasz partner poczuje, że to jego wina......będzie jeszcze gorzej.!!!!!!!!!!!! A możecie mi uwierzyc, TO NIE JEGO WINA !!!!!!!!
Bądzcie Cierpliwe I nieustępliwe :-)
pozdrawiam
k44- 29 lat