zakazana milosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: zakazana milosc

Proszę  wyjaśnijćie jak to jest ?

mój  ojćiec  i  jego ojćiec byli braćmi  tzn jesteśmy kuzynami

czy ja GO nie mogę kochać darzyć prawdziwym uczućiem,kochać sie z nim czule ,namiętnie,serce oddać ,poprostu być razem smiać się i płakać razem ,wtulić w ramiona ,czuć sie bezpiecznie
OBOJE TEGO
chcemy ale  NIE WOLNO ! ! !

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zakazana milosc

jest to zakazane no i dochodzi rodzina która tego nie zaakceptuje no może kiedyś. znam parę która jest że sobą spokrewniona i jest już że sobą 20 lat rodzina była przeciwna bo jak można co powiedzą ludzie co na to kościół ale oni nie zrezygnowali z tej miłości i są szczęśliwi tylko dzieci nie mogą mieć bo mogły by być chore

3

Porozmawiaj z ciocią.Moze wujek - brat ojca wcale nie  jest jego ojcem ?
Wtedy nie łaczylyby Was zadne wiezy krwi.
Wg prawa slubu nie moglibyscie wziac,ale moralnie bylibyscie "czysci".No i nazwisko to samo,skoro ojcowie są braćmi...
Idż do cioci? Albo mamy sie tez zapytaj.Bo moze Twoj ojciec nie jest Twoim ojcem...
Bo niby skąd u Ciebie wział sie pociag do kuzyna ?
Moja rada jest taka.Zapytaj mamy,zapytaj cioci.Albo zrob badania genetyczne.

4

to jest tak zwane kazirodztwo z perspektywy religijnej to grzech a z bilogicznej to to ze przez krzyzowanie rodzinnych genow tworza sie niby paskudne choroby na dzieciach takich par .
wiadomo kazdy pisac sobie moze co chce o tym ze to niebezpieczne itd. ale uwazam ze milosc nie wybiera a ty przczytaj o takich przypadkach w necie .
pozdrawiam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024