Kolega mojej Dziewczyny. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega mojej Dziewczyny.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Kolega mojej Dziewczyny.

Od paru miesięcy mam taki problem, oboje wraz z dziewczyną zostaliśmy studentami, ten sam uniwersytet ale inny wydział, mamy do siebie jakieś 10 minut, ale jak wiadomo czasu zawsze brakuje więc się nie widzimy na przerwach (mamy często w innych godzinach).  I chodzi o to, że w grupie mojej dziewczyny jest pewien chłopaczek Kamil, któremu moja dziewczyna przypadła do gustu (wie, że ma chłopaka) i ciągle do niej zarywa. Pisze do niej różny smsy, czasami jakieś sprośne albo coś, ostatnio zaprosił ją na imprezę, bo się przeprowadza i robi domówkę, zaprosił sporo osób z grupy, i chciał aby większość została na noc. Na drugi dzień (dzisiaj) napisał do mojej dziewczyny aby się już szykowała bo zostaje u niego na noc... Jak się zapytał jakim cudem ona tak dobrze napisała ostatniego kolosa to mu odpisała "bo jestem pieprzonym geniuszem big_smile", a on jej odpisał, zgadzam się, że geniuszem, ale czy pieprzonym to się okaże. Głaska ją po udach na przerwach, ona mówi, żeby przestał to przestaje. Klepie ją w tyłek gazetą, ona mówi, że to już przesada i aby się odczepił bo się przestaną "kumplować" to się odczepił na tydzień. Ale potem rzuca do niej teksty typu, "że chętnie by poszedł z nią do szatni przymierzać bieliznę", "albo, że chętni by położył głowę na jej miękkich udach". To są realne teksty, dziewczyna mi to powiedziała. Wczoraj ją odprowadził na peron i się zapytał "czy by nie chciała mnie wymienić na lepszy model?" <w domyśle jego zapewne>. Do tego dziewczyna mi mówi, że on się uważa za dużo lepszego ode mnie, i jak mu powiedziała, żeby się odczepił bo mi powie, to się tym nie przejął. Strasznie mnie to wkur***, a że go widziałem i wiem jak wygląda, jakiej jest budowy itp. to się nie obawiam mu wyperswadować to aby się odczepił od mojej dziewczyny, jest niższy, duużo chudszy, smętny, a ja ćwiczę BJJ od 6 lat i siłownia od 2 lat. Od razu mówię, że nie jestem zwolennikiem rozwiązań siłowych ani niczego takiego, ale minęły już 4 miesiące i przestaję sobie z tym dawać radę.

Na dodatek on ma dziewczynę, której mówi, że ją kocha ciągle itp., a na boku pcha się do mojej dziewczyny.

Co powinienem zrobić?

sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kolega mojej Dziewczyny.

Wyperswadować mu podrywanie Twojej dziewczyny. Dobitnie.

Zresztą ona też tego oczekuje. Nie po to Ci się skarży.

3

Wydaje mi się, że mi się "skarży" dlatego, że jesteśmy ze sobą szczerzy w związku i się nie okłamujemy. Prosiła mnie abym nic z tym nie robił, bo chcąc nie chcąc będzie z nim w grupie przez kilka lat, a mają wspólnych znajomych itp., i to potem byłaby dziwna sytuacja. Mam po prostu do niego podejść, i powiedzieć aby się odp. bo jak nie to inaczej pogadamy? A jak coś zacznie pyskować, to go skasować....?

4 Ostatnio edytowany przez zbytdelikatna (2014-01-18 07:30:45)

Student94 napisał/a:

Wydaje mi się, że mi się "skarży" dlatego, że jesteśmy ze sobą szczerzy w związku i się nie okłamujemy. Prosiła mnie abym nic z tym nie robił, bo chcąc nie chcąc będzie z nim w grupie przez kilka lat, a mają wspólnych znajomych itp., i to potem byłaby dziwna sytuacja. Mam po prostu do niego podejść, i powiedzieć aby się odp. bo jak nie to inaczej pogadamy? A jak coś zacznie pyskować, to go skasować....?

Myślę, że nie trzeba będzie kasować, wystarczy jak podejdziesz smile

5

Alez ta dziewczyna "nieporadna"... Jak ona "nie wie co ma zrobić"... XD Jej, że Ty jej wierzysz, że ona taka "zagubiona"... Chyba że faktycznie jest taką sierotą życiową...

6

Teo napisał/a:

Alez ta dziewczyna "nieporadna"... Jak ona "nie wie co ma zrobić"... XD Jej, że Ty jej wierzysz, że ona taka "zagubiona"... Chyba że faktycznie jest taką sierotą życiową...

Zgadzam się nawet posunąłbym myśl dalej w kierunku tego, że nawet w jakiś sposób Twojej dziewczynie się to podoba smile

7 Ostatnio edytowany przez ala674319 (2014-01-18 14:56:07)

Twoja dziewczyna próbuje wzbudzić w Tobie zazdrość wink

Poza tym z tego co piszesz to Tobie mówi że chce aby ten typ się odczepił, ale tak naprawdę jej się to podoba że ma adoratora wink
Ja też jestem studentka i też mam chłopaka na tej samej uczelni ale kolegów mam całe mnóstwo.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kolega mojej Dziewczyny.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024