Od paru miesięcy mam taki problem, oboje wraz z dziewczyną zostaliśmy studentami, ten sam uniwersytet ale inny wydział, mamy do siebie jakieś 10 minut, ale jak wiadomo czasu zawsze brakuje więc się nie widzimy na przerwach (mamy często w innych godzinach). I chodzi o to, że w grupie mojej dziewczyny jest pewien chłopaczek Kamil, któremu moja dziewczyna przypadła do gustu (wie, że ma chłopaka) i ciągle do niej zarywa. Pisze do niej różny smsy, czasami jakieś sprośne albo coś, ostatnio zaprosił ją na imprezę, bo się przeprowadza i robi domówkę, zaprosił sporo osób z grupy, i chciał aby większość została na noc. Na drugi dzień (dzisiaj) napisał do mojej dziewczyny aby się już szykowała bo zostaje u niego na noc... Jak się zapytał jakim cudem ona tak dobrze napisała ostatniego kolosa to mu odpisała "bo jestem pieprzonym geniuszem
", a on jej odpisał, zgadzam się, że geniuszem, ale czy pieprzonym to się okaże. Głaska ją po udach na przerwach, ona mówi, żeby przestał to przestaje. Klepie ją w tyłek gazetą, ona mówi, że to już przesada i aby się odczepił bo się przestaną "kumplować" to się odczepił na tydzień. Ale potem rzuca do niej teksty typu, "że chętnie by poszedł z nią do szatni przymierzać bieliznę", "albo, że chętni by położył głowę na jej miękkich udach". To są realne teksty, dziewczyna mi to powiedziała. Wczoraj ją odprowadził na peron i się zapytał "czy by nie chciała mnie wymienić na lepszy model?" <w domyśle jego zapewne>. Do tego dziewczyna mi mówi, że on się uważa za dużo lepszego ode mnie, i jak mu powiedziała, żeby się odczepił bo mi powie, to się tym nie przejął. Strasznie mnie to wkur***, a że go widziałem i wiem jak wygląda, jakiej jest budowy itp. to się nie obawiam mu wyperswadować to aby się odczepił od mojej dziewczyny, jest niższy, duużo chudszy, smętny, a ja ćwiczę BJJ od 6 lat i siłownia od 2 lat. Od razu mówię, że nie jestem zwolennikiem rozwiązań siłowych ani niczego takiego, ale minęły już 4 miesiące i przestaję sobie z tym dawać radę.
Na dodatek on ma dziewczynę, której mówi, że ją kocha ciągle itp., a na boku pcha się do mojej dziewczyny.
Co powinienem zrobić?
![]()