Czy to jest sposob na odzyskanie milosci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to jest sposob na odzyskanie milosci

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Czy to jest sposob na odzyskanie milosci

dopiero teraz oczywiscie jestem myslacym facetem

Czy to jest sposob na odzyskanie milosci?co myslicie o tym "artykule"
czy ten kto go pisal moze miec racje?
w skurcie chodzi o to
Kochamy ja dalej a nawet jeszcze bardziej-nie beczymy nie dzwonimy, zachowujemy sie normalnie, tak jakby nie mogla nas miec z powrotem na zawolanie.

"jeśli przestałeś być atrakcyjny dla kobiety, to różami i drogą kolacją mało zyskasz. Dlatego nigdy nie sprawisz, że ona znów poczuje zainteresowanie Tobą, jeśli będziesz na jej zawołanie, będziesz jej przyjacielem lub będziesz próbował ją odzyskać za wszelką cenę"Nie dzwoń do niej!!! Nie przepraszaj!!! Pamiętaj, że kobiecych uczuć nie zmienisz racjonalną argumentacją. Możesz je natomiast zmienić swoim zachowaniem"

co o tym myslicie

nie lepiej zupelnie na odwrot?
po rocznym zaniedbaniu mojej dziewczyny zostalem sam
szukam wytrwale sposobu

--- co was chwycilo za serce - co pomoglo waszemu bylemu by was odzyskal.

naprawiac
czy uwodzic
plakac, byc caly czas, zeby czula ze walczymy
czy przeciwnie

napiszcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest sposob na odzyskanie milosci

Powiem Ci po sobie że jak już sobie odpuszcze to nie ma rady na to abym patrzyła na niego jak na kogos kogo mogłabym pokochać. Płakanie czy milczenie już na mnie nie działa a wręcz mobilizuje do tego aby dać sobie spokój. Tym bardziej po roku czasu.
Rozstałam sie z facetem miesiąc temu płakałam i chciałam zrobić wszystko aby dał mi szanse ale niestety. Ale z czasem zrozumiałam i wiem teraz że nie wróce chociaz on teraz przejrzał na oczy i chce wrócić. Wiec watpie żeby złamał mnie czymś abym wróciła. Już dobrze jest mi tak jak jest. Myśle że nie ma sposobu na powroty, ale to juz alezy od człowieka i od uczuć i czego tak naprawde chcemy....

3

Myśle,że rok to za długo.Wątpię,że ta dziewczyna będzie chciała wejsc do tej samej rzeki po raz drugi po tak długiej przerwie.
Pewnie za duzo sie wydarzylo,ale i za duzo sie niewydarzylo by mogla znow do tego wracac...
Radzę Ci probowac znalezc kogo innego a o tamtej zapomniec.

4 Ostatnio edytowany przez Claudymek (2009-08-12 17:13:36)

ja miałam sytuacje kiedy byłam też lekceważona przez faceta, zdradził mnie, zostawił, dopiero kiedy pokazał, że naprawdę mu zależy wróciłam. Płacz, błaganie, cisza nic nie dadzą. facet musi buć facetem,a nie laczkiem;).
kochasz? to pokaż jej , że tak jest, nie bądź jednak nachalny, wyślij jej kwiaty, zaproś do kina, nieby po przyjacielsku, niby po to żeby się dowiedzieć co u niej i samo się potoczy...o ile oczywiście ona kocha ciebie i nie zostawiła cie dlatego, że uczucie jej przeszło.

i nie omieszkam z satysfakcją stwierdzić, że panowie to są jednak fleje, które dopiero jak tracą orientuja się jak wiele mieli;D

5

nie tylko faceci... kobiety tez tak maja ze czasem widza cos co juz odeszlo,
ps apel do facetow! te rady sa dobre, kobiety mysle ze skoro chcecie wrocic to je kochacie, ale na wlasnym przykladzie przekonalam sie jak bardzo te rady sa dobre na kobiety... kiedy moj byly takim zachowanie i obietnicami ze chce nadal ze mna byc zrobil mi zludne nadzije i gdy wkoncu znów chcialam z nim byc po tym jak go rzucilam.... on powiedzial ze z kims jest... a z reszyt zrozumialam z eto miala byc kara za to ze go rzucilam wiec panowie wykorzystujcie rosadnie te rady!!

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to jest sposob na odzyskanie milosci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024