z powodów osobistych nie mogę pójść na poprawę ważnego kolokwium, czy dopuszcza się w takim przypadku wyznaczenie innego terminu?
((( jestem w kropce, nie wiem co robić...
Zgłoś osobie prowadzącej zajęcia, że nie możesz przyjść na poprawę kolokwium, jeśli masz zwolnienie od lekarza to pokaż, być może wyznaczy Ci inny termin, albo zaproponuje inne rozwiązanie, ale nie bój się porozmawiać o tym wcześniej.
3 2014-01-15 12:54:13 Ostatnio edytowany przez Nemezys (2014-01-15 12:55:49)
Zadzwoń, napisz e-maila do wykładowcy lub skontaktuj się ze starostą grupy, aby ci pomógł. Powiedz o sytuacji, że nie możesz przyjść na tę ważną poprawkę i zapytaj o możliwość zaliczania w innym terminie. Nie powinno być problemów, jedynie być może będziesz musiała zaliczać ustnie, lub z inną grupą. Nie bój się, poprawa kolokwium, to jeszcze nie koniec świata
Odważ się i skontaktuj się z wykładowcą ![]()
Aha, i pamiętaj, że przeważnie jest tak, że EGZAMIN ustala dziekanat i w celu niestawienia się itd często trzeba te sprawy załatwiać właśnie z nimi. Ale KOLOKWIUM to sprawa prowadzącego ćwiczenia i to on sam może ustalać milion innych terminów na poprawkę, także bez obaw ![]()