Nie mogę pójść na poprawę kolokwium... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Nie mogę pójść na poprawę kolokwium...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Nie mogę pójść na poprawę kolokwium...

z powodów osobistych nie mogę pójść na poprawę ważnego kolokwium, czy dopuszcza się w takim przypadku wyznaczenie innego terminu? sad((( jestem w kropce, nie wiem co robić...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie mogę pójść na poprawę kolokwium...

Zgłoś osobie prowadzącej zajęcia, że nie możesz przyjść na poprawę kolokwium, jeśli masz zwolnienie od lekarza to pokaż, być może wyznaczy Ci inny termin, albo zaproponuje inne rozwiązanie, ale nie bój się porozmawiać o tym wcześniej.

3 Ostatnio edytowany przez Nemezys (2014-01-15 12:55:49)

Odp: Nie mogę pójść na poprawę kolokwium...

Zadzwoń, napisz e-maila do wykładowcy lub skontaktuj się ze starostą grupy, aby ci pomógł. Powiedz o sytuacji, że nie możesz przyjść na tę ważną poprawkę i zapytaj o możliwość zaliczania w innym terminie. Nie powinno być problemów, jedynie być może będziesz musiała zaliczać ustnie, lub z inną grupą. Nie bój się, poprawa kolokwium, to jeszcze nie koniec świata smile Odważ się i skontaktuj się z wykładowcą smile

Aha, i pamiętaj, że przeważnie jest tak, że EGZAMIN ustala dziekanat i w celu niestawienia się itd często trzeba te sprawy załatwiać właśnie z nimi. Ale KOLOKWIUM to sprawa prowadzącego ćwiczenia i to on sam może ustalać milion innych terminów na poprawkę, także bez obaw smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Nie mogę pójść na poprawę kolokwium...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024