nigeryjski maz nigdy nie dotrzymuje wiernosci mafia zabila mi brata te - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nigeryjski maz nigdy nie dotrzymuje wiernosci mafia zabila mi brata te

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: nigeryjski maz nigdy nie dotrzymuje wiernosci mafia zabila mi brata te

Nigeryjski maz zdradzal mnie ze wszystkimi dupami wokolo gdy wyslalam listdo border agency by wstrzymac jego wize nigeryjska miedzynarodowa mafia zabila mi brata teraz wysylam papiery rozwodowe poniewaz w Anglii rozwod mozesz wziac dopiero po roku i chca zabic moja corke       Za jednym jak mi sie wydawalo milym muzynkiem stoi cala mafia 14.01.2014

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez myszka50 (2014-01-14 07:50:46)

Odp: nigeryjski maz nigdy nie dotrzymuje wiernosci mafia zabila mi brata te

Jak zrozumiec twoj post ?
Wiazac sie z nigeryjczykiem zdawalas sobie chyba sprawe z ich kultury?
Przeraza mnie jak sie slyszy ze Polki wychodza za maz za mezczyzn innej narodowosci a potem jest lament ,placz ,porwania dzieci.
Zglos na policje ze grozi waszemu dziecku niebezpieczenstwo.forum nie uchroni ani ciebie ani dziecka.najbardziej zal dzieci .
Nie wiem czym sie mozna kierowac wychodzac za nigeryjczyka ?!?!?

3

Europejczyk oraz ewentualnie ktoś z USA bądź Kanady będzie dobrym partnerem, choć najlepszym są Skandynawowie, bo ilekroć z kimś rozmawiam małżeństwa o Skandynawach to zawsze słyszę pochwały to tyczy zarówno mężczyzn jak i kobiet.

4

myszka50 napisał/a:

Nie wiem czym sie mozna kierowac wychodzac za nigeryjczyka ?!?!?

Tym, że dzieci nigdy nie będą się musiały martwić o ładną opaleniznę wink

Jenka napisał/a:

Europejczyk oraz ewentualnie ktoś z USA bądź Kanady będzie dobrym partnerem, choć najlepszym są Skandynawowie, bo ilekroć z kimś rozmawiam małżeństwa o Skandynawach to zawsze słyszę pochwały to tyczy zarówno mężczyzn jak i kobiet.

Pytanie czy Afroeuropejczyk urodzony i wychowany w Europie albo po prostu mieszkający tu wiele lat to już Europejczyk czy jeszcze nie...

5 Ostatnio edytowany przez myszka50 (2014-01-14 23:38:13)

Jenka napisał/a:

Jenka daj spokoj ze Skandynawami .mieszkam w Danii duzo gadac na ten temat .SZANUJMY naszych POLAKOW .uwiez mi .24 godziny bys nie wysiedziala jako Polka .i tu bys sie zdiwila jakie orgie odchodza -niby malzenstwo ale kazdy sobie .najwazniejsze zeby dziecko bylo usmiechniete bo jak nie to na dupsku masz zarazopieke .chory kraj . Usmiechaja sie na ulicy do wszystkich jak klowny ale to jest sztuczne .uwiez mi .wejdz na www.poloniainfor.dk i poczytaj bo to akurat na czasie ,,czy latwo byc zona partnerka Dunczyka.

6

sama sobie piwa nawarzyłaś smile zachcialo Ci sie z nigeryjczykiem to masz.

7

takaja87 napisał/a:

sama sobie piwa nawarzyłaś smile zachcialo Ci sie z nigeryjczykiem to masz.

Tylko szkoda dziecka

8

Ludzie coście się tak uwzięli na tych obcokrajowców to nie kwestia narodowości a człowieka i jego powiązań bo nie każdy człowiek ma układy z mafią. jedyne wyjście to zgłosić się na policje może jakaś fundacja dla kobiet bo nic lepszego do głowy mi nie przychodzi.

9 Ostatnio edytowany przez myszka50 (2014-01-15 07:39:54)

fenix napisał/a:

Ludzie coście się tak uwzięli na tych obcokrajowców to nie kwestia narodowości a człowieka i jego powiązań bo nie każdy człowiek ma układy z mafią. jedyne wyjście to zgłosić się na policje może jakaś fundacja dla kobiet bo nic lepszego do głowy mi nie przychodzi.

nie tak do konca .sa kraje -ludzie gleboko religijni innego wyznania niz nasze i tu masz juz wielkie rozczarowanie.INNA KULTURA GDZIE KOBIETA NIE MA ZADNYCH PRAW.roznicze kulturowe i etniczne sa bardzo duze i stad pozniej placz i rozczarowanie .
Religia: muzułmanie (50%), protestanci (26,3%), katolicy (12,1%), chrześcijanie afrykańscy (10,6%), animiści (5,6%). I traf na pierwsze wyznanie i juz nie jest wesolo .

10

Chciałabym powiedzieć jedna rzecz.. Jestem zona nigeryjczyka od prawie 1,5 roku. Jest przewspanialym mężem,opiekuńczym,kochającym. Znam bardzo dużo nigeryjczykow,pracuje i przebywam z nimi na co dzien,wspaniali ludzie.Nigdy nie zalowalam mojej decyzji.W przeszłości byłam w związkach tylko z Polakami w niczym nie mogą dorównać mojemu mężowi. I nigdy bym się nie zdecydowała na związek z białym. Zdążają się ci źli nie powiem jak wszędzie,ale z tego powodu nie można wszystkich oceniać w ten sposób.

11

To jest post kierowany do Ewelici ,ktora ma męża Nigeryjczyka.Ja też mam męza z Nigerii tam wzielismy slub ,w Lagos .Bylam w Nigerii 3 krotnie .To moje drugie małzeństwo ,byłam wiele lat z Polakiem .Mój drugi mąz jest fantastycznym facetem , okazującym uczucia ,dobrym ,wyrozumialym ,troskliwym ,po prostu wspanialy .Inteligentny i madry .Ja jestem lekarzem ,on też skonczył studia . Jest czysty i bardziej dba o siebie niż niejeden Polak czy Anglik( mieszkam w Anglii) .Pomaga mi we wszystkim w domu , praktycznie wyręcza mnie we wszystkich domowych obowiązkach.  To miłośc mojego życia .Jestem taka szczęsliwa z nim .Może to brzmi jak bajka .Wczesniej zanim go poznalam nie zwracałam uwagi na czarnych facetów , a wręcz nie lubilam ich . Bardzo prosze aby ludzie którzy nie mają pojęcia o czym mówią albo potrafią tylko używac wulgaryzmów nie wypowiadali się na temat innych nacji . My Polacy jesteśmy tacy ksenofobiczni . Bądzmy bardziej tolerancyjni i otwarci . Serdecznie pozdrawiam wszystkie szczęsliwe żony Nigeryjczyków.

12

Am jakiego jest wyznania ?

13

Do Joanny i Ewelci ciesze sie bardzo ze jestescie szczesliwe ja mam tez w ziecia pochodzenia z Nigeri jest badzo dobry kocha corke i mam najpiekniejszego wnuczka na swiecie niestety na wszystko dostaje sie gwarancje, ale na zwiazek malzenski nie ma dotej pory gwarancji. Szkoda tylko ze tak sie stalo u cietrzeba szybko dzialac nie mozesz pokazac ze sie boisz ich

14

izabela1izabela1izabela1 napisał/a:

Nigeryjski maz zdradzal mnie ze wszystkimi dupami wokolo gdy wyslalam listdo border agency by wstrzymac jego wize nigeryjska miedzynarodowa mafia zabila mi brata teraz wysylam papiery rozwodowe poniewaz w Anglii rozwod mozesz wziac dopiero po roku i chca zabic moja corke       Za jednym jak mi sie wydawalo milym muzynkiem stoi cala mafia 14.01.2014

Niewątpliwie musiało spotkać Cię wielkie zło. Nie jestem wprawdzie pewna, czy faktycznie ze strony męża, ale piszesz jak osoba owładnięta manią prześladowczą. To nie epitet tylko termin psychiatryczny.

15

Ja jestem mężatką z Nigeryjczykiem od dwóch lat..  Jestem szczęśliwa nigdy więcej nie zdecydowała bym się na żadnego innego..  Nie mamy dzieci.  Ja mam troję dzieci które on w zupełności zaakceptował, mówią do niego tato.  Wkurza mnie jak wszyscy mówią że dla wizy dokumentów bla bla bla.  Nie pakujmy wszystkich do jednego worka.  Ile Polaków jest złych mężczyzn którzy wyzywają się na kobiecie jak na worku treningowym. Ale nikt nie powie Polak zły.  Może i jest inna kultura której ja osobiście nie uważam za problem bo praktycznie nie ma większej różnicy. Nigeryjczycy są wspaniałymi mężczyznami którzy szanują i dbają o rodzinę.  Zdarzają się wyjątki ale to jak wszędzie...  Każdy ma prawo żeby dać mu szansę a że jest czarny każdy jest jaki jest

16

ewelcia109 napisał/a:

Ja jestem mężatką z Nigeryjczykiem od dwóch lat..  Jestem szczęśliwa nigdy więcej nie zdecydowała bym się na żadnego innego..  Nie mamy dzieci.  Ja mam troję dzieci które on w zupełności zaakceptował, mówią do niego tato.  Wkurza mnie jak wszyscy mówią że dla wizy dokumentów bla bla bla.  Nie pakujmy wszystkich do jednego worka.  Ile Polaków jest złych mężczyzn którzy wyzywają się na kobiecie jak na worku treningowym. Ale nikt nie powie Polak zły.  Może i jest inna kultura której ja osobiście nie uważam za problem bo praktycznie nie ma większej różnicy. Nigeryjczycy są wspaniałymi mężczyznami którzy szanują i dbają o rodzinę.  Zdarzają się wyjątki ale to jak wszędzie...  Każdy ma prawo żeby dać mu szansę a że jest czarny każdy jest jaki jest

polska języka, trudna języka...

17 Ostatnio edytowany przez Georgina22 (2014-12-17 01:04:14)

Jestem z Nigeryjczykiem ponad 1.5roku. Mamy synka 8 miesięcy. W ciążę zaszłam bardzo szybko. Mój partner jest cudownym facetem, kocha nas,opiekuje się nami. On pracuje ja jestem z dzieckiem w domu (mieszkamy w Holandii). Byłam w związkach z Polakami ale żaden nie może się równać z moim partnerem.  On jest czułym i kochającym facetem. Przykro ,że komuś nie udał się związek z Nigeryjczykiem, ale czy to powód, żeby wszystkich mężczyzn tej narodowości oceniać jak najgorszych? Ja jestem szczęśliwa i nie żałuję niczego. Jestem dumna z tego że mój mężczyzna jest ciemnoskóry. Co to za różnica, czy biały, czarny czy żółty?

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » nigeryjski maz nigdy nie dotrzymuje wiernosci mafia zabila mi brata te

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024