Pierwsza rocznica związku pomysły... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza rocznica związku pomysły...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Pierwsza rocznica związku pomysły...

Witajcie.
Zbliża mi się pierwsza rocznica związku. Problem polega na tym ze nigdzie nie możemy wyjechać bo urlopy już wykorzystalismy. Poza tym On pracuje za granicą i widzimy się tylko w weekendy. Hm.. sexem cieszymy się zawsze, kąpiele juz razem mieliśmy. Nie kupujemy sobie prezentów ale jakaś niespodziankę bym mogła zrobić albo jakie znacie może pomysły żeby fajnie spędzić razem czas;-) mieszkamy oddzielnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza rocznica związku pomysły...

może zaproponuj jakiś wyjazd na jeden dzień, jakiś hotel, spa, itp. Czy wolisz mniej kosztowne rozwiązanie?

3

Teraz pytanie co do prezentu. Jaki mogę zrobić samodzielnie?

4

Zrob coś dobrego do jedzenia co lubi wink

5

Hej ja swojemu chłopakowi na pierwszą rocznicę która mamy za kilka dni zrobiłam kilkanaście serduszek na których napisałam dlaczego go kocham do tego karton wypełniony słodyczami.. Mam zamiar wybrać się gdzieś na obiad a prezent dam mu rano i oczywiście dalsza część wieczorem.. tongue Co wy na to?

6 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-03-26 14:58:27)

Fajny pomysł z tymi serduszkami. Oryginalne, a nie jakiś "gotowiec" ze sklepu. Zawsze to jakoś tak inaczej tongue

7

A może do tego jakieś walentynkowe wypieki? Np takie jak tu http://www.mojewypieki.com/przepis/bomba-truskawkowo---czekoladowa Może jakieś ciasteczka albo kotlety w kształcie serca? tongue

8

ja raczej nie kupuję nic mojemu facetowi na rocznice (bo on też o nich zapomina tongue ). Ale kiedyś na walentynki kupiłam taką malutką podusię, obszyłam ją czerwonym materiałem, włożyłam do pudełka po butach (które wcześniej obkleiłam fajnym papierem). I jakoś tak wydawało się zbyt puste to pudełko więc.. wycięłam 100 serduszek różnokolorowych i gdy otworzył pudełko to.. wzięłam je do ręki i wszystkie wysypałam na mnie i na niego wink noo zbierał to potem dość długo ale efekt był naprawdę genialny tongue

9

No oczywiście że jeszcze zrobię coś dobrego. Na walentynki zrobiłam faworki w kształcie serca. Teraz zrobię sernik.. big_smile

10

może zrób jakiś tort z 1 świeczka i jakas sałatke owocowa? plus winko

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pierwsza rocznica związku pomysły...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024