Witajcie.
Zbliża mi się pierwsza rocznica związku. Problem polega na tym ze nigdzie nie możemy wyjechać bo urlopy już wykorzystalismy. Poza tym On pracuje za granicą i widzimy się tylko w weekendy. Hm.. sexem cieszymy się zawsze, kąpiele juz razem mieliśmy. Nie kupujemy sobie prezentów ale jakaś niespodziankę bym mogła zrobić albo jakie znacie może pomysły żeby fajnie spędzić razem czas;-) mieszkamy oddzielnie.
może zaproponuj jakiś wyjazd na jeden dzień, jakiś hotel, spa, itp. Czy wolisz mniej kosztowne rozwiązanie?
Teraz pytanie co do prezentu. Jaki mogę zrobić samodzielnie?
Zrob coś dobrego do jedzenia co lubi ![]()
Hej ja swojemu chłopakowi na pierwszą rocznicę która mamy za kilka dni zrobiłam kilkanaście serduszek na których napisałam dlaczego go kocham do tego karton wypełniony słodyczami.. Mam zamiar wybrać się gdzieś na obiad a prezent dam mu rano i oczywiście dalsza część wieczorem..
Co wy na to?
6 2014-03-26 14:52:58 Ostatnio edytowany przez Majki (2014-03-26 14:58:27)
Fajny pomysł z tymi serduszkami. Oryginalne, a nie jakiś "gotowiec" ze sklepu. Zawsze to jakoś tak inaczej ![]()
A może do tego jakieś walentynkowe wypieki? Np takie jak tu http://www.mojewypieki.com/przepis/bomba-truskawkowo---czekoladowa Może jakieś ciasteczka albo kotlety w kształcie serca? ![]()
ja raczej nie kupuję nic mojemu facetowi na rocznice (bo on też o nich zapomina
). Ale kiedyś na walentynki kupiłam taką malutką podusię, obszyłam ją czerwonym materiałem, włożyłam do pudełka po butach (które wcześniej obkleiłam fajnym papierem). I jakoś tak wydawało się zbyt puste to pudełko więc.. wycięłam 100 serduszek różnokolorowych i gdy otworzył pudełko to.. wzięłam je do ręki i wszystkie wysypałam na mnie i na niego
noo zbierał to potem dość długo ale efekt był naprawdę genialny ![]()
No oczywiście że jeszcze zrobię coś dobrego. Na walentynki zrobiłam faworki w kształcie serca. Teraz zrobię sernik.. ![]()
może zrób jakiś tort z 1 świeczka i jakas sałatke owocowa? plus winko