Przesąd zbicie szyby - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przesąd zbicie szyby

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Przesąd zbicie szyby

Hej,
w piątek zbiłam szybę w drzwiach, proszę mi powiedzieć czy to mi przyniesie siedem lat nieszczęścia ? Czy tylko dotyczy ten przesąd zbicia lustra.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przesąd zbicie szyby

Witaj Autorze 

Cóż można Ci odpowiedzieć,jeśli wierzysz w zabobony.....hmm , czy po prostu się zastanawiasz czy rzeczywiście takie coś może się stać?
Otóż wszystko zależy wyłącznie od Ciebie samego. Negatywne myśli i tym podobne rzeczy mogą nam zepsuć życie,a takie rzeczy typu  czarny kot przecinający nam drogę... to wymysł ludzi.

Pozdrawiam

3

Nie, nie przyniesie Ci, chyba że porządnie się pokaleczysz odłamkami.

4 Ostatnio edytowany przez mysterious_chocolate (2014-01-06 20:07:29)

Nie wierzę w takie bzdety. I ty też nie wierz big_smile

allegra90 napisał/a:

Nie, nie przyniesie Ci, chyba że porządnie się pokaleczysz odłamkami.

albo to szyba w drzwiach np. twojego sąsiada wink Albo to szyba z kryształu za 200 tys złotych czy coś w tym guście

5

TricepsBiceps napisał/a:

Hej,
w piątek zbiłam szybę w drzwiach, proszę mi powiedzieć czy to mi przyniesie siedem lat nieszczęścia ? Czy tylko dotyczy ten przesąd zbicia lustra.

Lepiej  pozbieraj i policz kawałki szyby. Moim zdaniem będziesz miała tyle lat nieszczęścia ile jest kawałków szyby.
Jeśli szklane drzwi były od strony północno-wschodniej to aby nie wpuścić demonów musisz zawiązać czerwone wstążeczki na przedmiotach za tymi drzwiami i soczyście splunąć trzy razy za siebie o północy w pierwszej kwadrze księżyca:))
Pomoże jak nic:)

6

Na pewno nie będziesz miała pecha smile głowa do góry smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przesąd zbicie szyby

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024