Hej,
w piątek zbiłam szybę w drzwiach, proszę mi powiedzieć czy to mi przyniesie siedem lat nieszczęścia ? Czy tylko dotyczy ten przesąd zbicia lustra.
Witaj Autorze
Cóż można Ci odpowiedzieć,jeśli wierzysz w zabobony.....hmm , czy po prostu się zastanawiasz czy rzeczywiście takie coś może się stać?
Otóż wszystko zależy wyłącznie od Ciebie samego. Negatywne myśli i tym podobne rzeczy mogą nam zepsuć życie,a takie rzeczy typu czarny kot przecinający nam drogę... to wymysł ludzi.
Pozdrawiam
Nie, nie przyniesie Ci, chyba że porządnie się pokaleczysz odłamkami.
4 2014-01-06 20:07:06 Ostatnio edytowany przez mysterious_chocolate (2014-01-06 20:07:29)
Nie wierzę w takie bzdety. I ty też nie wierz ![]()
Nie, nie przyniesie Ci, chyba że porządnie się pokaleczysz odłamkami.
albo to szyba w drzwiach np. twojego sąsiada
Albo to szyba z kryształu za 200 tys złotych czy coś w tym guście
Hej,
w piątek zbiłam szybę w drzwiach, proszę mi powiedzieć czy to mi przyniesie siedem lat nieszczęścia ? Czy tylko dotyczy ten przesąd zbicia lustra.
Lepiej pozbieraj i policz kawałki szyby. Moim zdaniem będziesz miała tyle lat nieszczęścia ile jest kawałków szyby.
Jeśli szklane drzwi były od strony północno-wschodniej to aby nie wpuścić demonów musisz zawiązać czerwone wstążeczki na przedmiotach za tymi drzwiami i soczyście splunąć trzy razy za siebie o północy w pierwszej kwadrze księżyca:))
Pomoże jak nic:)
Na pewno nie będziesz miała pecha
głowa do góry ![]()