Miłość niespełniona mundurowych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość niespełniona mundurowych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Miłość niespełniona mundurowych

Zacznę swoją krótka historie od tego że jestem służę w służbach mundurowym (jestem kobietą) do miejsca pracy mam godzine drogi. Zaznaczam na początku że mam najniższy stopień w służbie mundurowej. Jeździ ze mną między innymi oficer który ma ok. 30 la ja jestem 6 lat od niego młodsza, bardzo mi się podoba ten oficer. Często zdarza się tak że siedzimy koło siebiee tak że nasze nogi się dotykają dla mnie jest to znak pozytywny, ponieważ on mógłby nogę odsunać gdyby chciała le tego nie robi, ale niestety nie mam punktu zaczepienia żeby do niego że tak powiem zagadać, gdyż jeździ nas kilka osób. Tez mi trudno wyczuć czy ja mu sie podobam, poniwaz nie mam takiej opcji. Wiem jedynie że nie ma dziewczyny ja też chłopaka (on o tym wie). Mam do niego nr tel i też na fb ale nie chce do niego pierwsza zagadywac ponieważ nie wiem jak mamto zrobić gdyż też jest różnica między nami stopni wojskowych. Poradźcie mi jak mam przynajmniej jak zbadać czy mu się przynajmniej podobam, żeby, sobie nie robiła nadzieji.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość niespełniona mundurowych

Skoro jeździcie w kilka osób (jak rozumie autobusem czy pociągiem), to zapewne co chwilę ktoś coś powie, jest zabawnie itd. Wydaje mi się że najlepiej będzie, gdy zobaczysz jego reakcję na Twoje słowa: może to być wypowiedzenie swojego zdania na jakiś temat albo zażartowanie z czegoś. No sama musisz wyczuć sytuację i wtedy kątem oka zbadać jego reakcję na to, co powiesz.

3

Odp: Miłość niespełniona mundurowych

On mało co się odzywa. Wiesz co robiłam tak jak mówisz i czasami się uśmiechał czy śmiał się z moich żartów, ale nic po za tym. Po prostu nie wiem jak to ugryźć sad

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość niespełniona mundurowych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024