POMÓŻCIE MI ;( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » POMÓŻCIE MI ;(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: POMÓŻCIE MI ;(

Cześć. mój problem polega na tym iż jestem samotnym mężczyzną od półtora roku nie mogę znaleźć dziewczyny bo żadna nie jest mną zainteresowana . czy to mój wygląd sprawia że jestem nieinteresującym mężczyzna ? mam lekka nadwagę i to widać po mnie .  ale bez przesady . co myślicie na ten temat ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: POMÓŻCIE MI ;(

Mysle, ze powinienes poszukac znajomosci przez Internet (jesli w realu Ci nie idzie),
Masz szanse, aby ktos poznal Cie od ,,srodka", w koncu ,,nie szata zdobi..."

...a jak sie zakochasz, to kilogramy same spadna smile

powodzenia smile

Jest u mnie w pracy zdecydowanie otyły facet. Żaden tam piekniś ale każdą dziewczynę zaczepia miłym słowem i wszystkie się do niego śmieją i chętnie rozmawiają. Umie facet prowadzić rozmowę na kazdy temat, rozmowa nie gaśnie. Ja tego nie umiem lecz póbuję się nauczyć i tobie też radzę.

4

Samotny jak mamy Ci pomóc? Przecież nie sprawimy by ktoś się Toba zainteresował

5

nie chodzi o nadwage ,problem w tym ze Ty robisz z tego problem , znam wielu facetow z nadwago (jeden ma wieksze piersi niz ja smile)sa w zwiazkach mniej lub bardziej udanych , ale w zadnym przypadku nie slyszalam zeby problemem byla nadwaga .Kobiety lubia czasem takie typy mezczyzn ,i to nie prawda ze pocimy sie tylko na widok supercialka. Sam przestan zwracac na to uwage ,obracac to w zart jesli sytuacja tego wymaga ,popracuj nad soba bo zakompleksisz sie na dobre.Dla przykladu moj znajomy wygladal jak filmowy Alf (podobienstwo bylo uderzajace)nadwaga dosc powazna ,na dodatek ulegl wypodkowi po ktorym na jego twarzy zostaly spore blizny,zawsze nawet po wypadku nie opuszczal go dobry humor ,nigdy nie miel problemow damsko meskich,byl nawet na swoj sposob interesujacym facetem ,milo sie spedzalo czas w jego towrzystwie,i to o to chodzi nie o wyglad zewnetrzny ,ktos kto patrzy tylko na opakowanie nie jest wart uwagi ,ludzie to cos wiecej niz powierzchowny wyglad:)

6

Dokładnie jestem tez tego zdania ze nie chodzi o powierzchowny wyglad . a co do próbowania w necie nie wchodzi ... spróbuje sie przelamac na zywo ale nie wiem czy mi to wyjdzie mam jedna super wade do takich spraw jestem niesmialy ale z czasem to przelamuje ale pierwsze 20minut niesmialy jestem na maksa i mi sie wydaje ze to jest jedna wada ktora zawadza mi w poznaniu dziewczyny ...

7

napisz do mnie,z checia porozmawiam i popisze,jestem bardzo samotna,jestem z łódzi

8

hej to nie tak to działa. to że jesteś samotny nie znaczy że nie jesteś atrakcyjny. poprostu uczucie przychodzi z czasem. nieraz trzeba troszkę dłużej poczekać. każdy przecież ma inny gust

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » POMÓŻCIE MI ;(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024