strach, czy to stwardnienie rozsiane? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » strach, czy to stwardnienie rozsiane?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: strach, czy to stwardnienie rozsiane?

Dziewyczyny,

Mam duży problem. Od tygodnia jestem mega osłabiona. Byłam przed okresem, teraz dostałam. Jakby mi ktoś odebrał wszystkie siły, nie mam apetytu. Przeczytałam o stwardnieniu rozsianym i boje się, ze mogę to mieć.
Dodam, ze wcześniej miewałam stany depresyjne, ale nigdy nie bylam az tak oslabiona. Ostatnio wszystko przestało mnie cieczyć, nie chce mi się spotykać z ludzmi. Przeraza mnie , ze jutro do pracy a ja wciąż taka slaba.

Blagam pomóżcie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: strach, czy to stwardnienie rozsiane?

Nikt Ci tu ze czcionki nie wywróży, czy to stwardnienie rozsiane.
Idź do lekarza.

3

Nie rozumiem dlaczego sądzisz, że Twoje zmęczenie czy osłabienie spowodowało stwardnienie rozsiane. Przecież to może być białaczka, albo chłoniak. Może też być marskość wątroby albo jakaś inna jej choroba. Nie wiem dlaczego się tak ograniczyłaś w diagnozie. Albo jakaś taka pospolita mononukleoza. Osłabienie może mieć wiele śmiertelnych twarzy.

4

Równie dobrze może to być tylko anemia ;p

5

Albo depresja. Forum nie jest od stawiania diagnozy.

6

Może poczytaj o niedoborze jakiejś witaminy? Objawy takie same, a paranoja mniejsza smile

A tak serio: zmęczenie jest objawem praktycznie wszystkich możliwych schorzeń. Nie możesz stawiać sobie diagnozy na podstawie tego, na co akurat trafiłaś w internecie. Stwardnienie rozsiane jest jedną z gorszych możliwości, tyle, że u Ciebie raczej nie ma podstaw, żeby je w ogóle podejrzewać. Zdecydowanie bardziej prawdopodobne w Twoim przypadku jest podłoże psychiczne problemów. A najlepsze diagnozy stawiają zwykle lekarze po badaniu pacjenta smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » strach, czy to stwardnienie rozsiane?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024