kogo wybrac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: kogo wybrac?

Hej mam duzy problem i mam nadzieje ze mi doradzi ktos w tym temacie  bo nie mam kapletnie  nikim o tym pogadac. A wiec za rok wychodze za mąż jestesmy ze soba 4 lata od szkoly az po dzis, jestesmy rozni i wiele razy sobie myslalam na ten temat czy to dobrze czy to zle lecz tlumaczylam sobie to tak ze przeciwienstwa sie przyciągaja. Gdy poznalam mojego nazeczonego za kilka dni poznalam takze jego rodzine i jesgo brata o rok mlodszego czyli w moim wieku. Na poczatku bylo rok moze wiecej potem zaczelam sie interesowac bardziej przyszłym szwagrem niz wlasnym facetem. Kiedys pisalam z nim nie wiem do dzis czy on wie z kim pisal prawie 3 miesiace czy nie ale wiem ze pasujemy do siebie mamy podobne poglady wyksztalcenia i nie jestesmy zazdrosni tak jak nasi partnerzy. Problem jest taki ze od 3 lat mysle nie o tym facecie za ktorego wychodze tylko o jego bracie w kazdej sytuacji. Oswiadczyny wyszly tak szybko ze ja nawet nie mialam czasu sie zastanowic wiec sie zgodzilam a teraz juz jest sala i wszystko zalatwiamy a ja boje sie czy dojde do kosciola z tego wszystkiego.
Błagam was doradzcie pomozcie mi cos zrobic z moim zyciem. Mam juz dosc ukrywania tego wszystkiego. Czekam niecierpliwie na odp.:)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez xYxAngelxYx (2013-12-11 02:53:17)

Odp: kogo wybrac?

Twoja przyszłość widnieje w wątku "zdradziłam męża z jego bratem"- niżej link wink

http://www.netkobiety.pl/t37489.html

Wymiksuj się z tego układu,nie rań niewinnego człowieka który zapewne kocha Cię całym sobą.
To co zrobiłaś jest niedorzeczne.Może to jakaś tajemna siła Tobą władała kiedy godziłaś się zostać jego narzeczoną i kiedy załatwialiście sprawy ślubne?
Myślisz że po takim świństwie jego brat Cię zechce-dobre sobie.Cała rodzina narzeczonego będzie miała Cię w pogardzie.
Odejdź i zostaw obu w spokoju bo na dłuższą metę zrobisz się toksyczna(choć chyba już taka jesteś).

3

Weź wolne i wyjedź sama na kilka dni nie kontaktując się z nimi w tym czasie. Może ułoży ci się wszystko w głowie i pomoże podjąć decyzję
Albo znajdź trzeciego. Osobiście uważam, że jak dziewczyna się waha między dwoma mężczyznami, to żadnego z nich nie kocha naprawdę.
Zawsze też pozostaje rzut monetą....

4

Ej czego tak szybko posadzacie mnie za egoistke, ja moze po prostu złego faceta wybrałam. A i on wcale nie jest taki nie winny sam robił koszmar z mojego zycia w pewnym okresie i co ja potefilam wybaczyc chodz do tej pory nie potrafie sie zblizyc on tez wybaczyl to pisanie bo oczywiscie sie przyznałam, jak by byl mądrzejszy to sam by mnie zostawil. Popelnilismy oboje bledy i to duze nie jedno drugiego skrzywdzilo i wcale egoistka nie jestem nigdy nie bylam uwierzcie na słowo, nie jestem z tych ktore o niczym nie mysla tylko o sobie, pomagam wszystkim jak moge im obom i rodzinie wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze moga sie zgłosic do mnie jak jest jakis problam a ja jak moge to pomoge. Pogubilam nie wiem jak mu to powiedziec on teraz w styczniu jedzie na 3 miesiace za granice zarobic na wesele a ja  skad mam wiedziec co sie stanie przez ten czas. Podsuncie mi jakis pomysł jak to rozegrac zeby zrozumial delikatnie ze i ja i on nie ufamy sobie juz bo za duzo krzywdy sie dzialo i nic z tego nie bedzie?? czekam na odp.

5

Mysza65a napisał/a:

Ej czego tak szybko posadzacie mnie za egoistke, ja moze po prostu złego faceta wybrałam. A i on wcale nie jest taki nie winny sam robił koszmar z mojego zycia w pewnym okresie i co ja potefilam wybaczyc chodz do tej pory nie potrafie sie zblizyc on tez wybaczyl to pisanie bo oczywiscie sie przyznałam, jak by byl mądrzejszy to sam by mnie zostawil. Popelnilismy oboje bledy i to duze nie jedno drugiego skrzywdzilo i wcale egoistka nie jestem nigdy nie bylam uwierzcie na słowo, nie jestem z tych ktore o niczym nie mysla tylko o sobie, pomagam wszystkim jak moge im obom i rodzinie wszyscy ktorzy mnie znaja wiedza ze moga sie zgłosic do mnie jak jest jakis problam a ja jak moge to pomoge. Pogubilam nie wiem jak mu to powiedziec on teraz w styczniu jedzie na 3 miesiace za granice zarobic na wesele a ja  skad mam wiedziec co sie stanie przez ten czas. Podsuncie mi jakis pomysł jak to rozegrac zeby zrozumial delikatnie ze i ja i on nie ufamy sobie juz bo za duzo krzywdy sie dzialo i nic z tego nie bedzie?? czekam na odp.

Nie wychodź za mąż, napisz do niego, że go nie kochasz, że to nie to. Brata też zostaw w spokoju, daruj sobie ich. Poznaj nowego faceta takiego jakiego sobie wymarzyłaś.

6

Niech nic nie pisze tylko porozmawia,takie sms to niedorzeczność.
Nie daj mu wyjechać za granicę bo chłopak się wtedy nie pozbiera. W końcu robi to tylko i wyłącznie ze względu na ślub..
Skoro był taki be to czemu wcześniej go nie zostawiłaś,nie rozumiem.Niszczysz sobie życie na życzenie.jemu w sumie też.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024