Mam problem znam go juz osiem lat zawsze cos do siebie odczuwaliśmy zawsze moglam na niego liczyć czesto pisaliśmy do siebie sms puszczali sygnalki nawet8-10 dziennie czasem byly przerwy ale ostatnio czyli miesiąc temu gdy przyjechal po prawie 3 latach zblizylismy sie do siebie tz.długo i namiętnie całowaliśmy sie i przytulali bylo super czulam ze cos do mnie czuje kiedy pojechal nadal byly sms i sygnały do niedzieli.zadzwonił wtedy do mnie wieczorem i powiedział ze ma przykrą sprawę uslyszalam prozbe abym narazie przestala do niego dzwonic bo jego dziewczyna sie złości i wszystko mu sie po walilo bo ona w ciązy slyszalam ja w tle telefonu powiedział mi tez ze jak sie uda mu wyrwać to przyjedzie i prosil abym sie nie obrazala na niego co o tym wszystkim myslec .
Jak to co facett ma dziewczyne w ciazy , rodzina mu sie zaraz powiekszy a szuka sobie panienki na boku. Przykro mi ale dac sobie z nim spokoj i tyle. Zanim zaczelas sie z nim namietnie calowac wiedzialas, ze jest zajety i tatusiem niedlugo zostanie?
Nie wiedzialam
Wiem tez ze zaczal pic i ze nie jest pewny tej dziewczyny
5 2013-12-05 00:28:29 Ostatnio edytowany przez Jozefina (2013-12-05 00:29:22)
Pelaska daj sobie z nim spokoj. Co warty jest czlowiek, ktory nawet nie raczyl Cie poinformowaac o tak drobnym fakcie jak ciaza?
Co warty jest czlowiek, ktory nawet nie raczyl Cie poinformowaac o tak drobnym fakcie jak ciaza?
Chyba zapomniał też poinformować o fakcie, że ma dziewczynę... z tego co zrozumiałam..
Odpuść dla własnego dobra.
odpuść, dziewczyna w ciąży a on się z tobą migdali? Kim chcesz być w jego życiu, on ma rodzinę teraz, dziecko i jego matkę, a ty chcesz być tą trzecią?? W dodatku on pije... Zatroszcz się o siebie i zabierz zabawki z tej piaskownicy
Tak wiem tak bylo by najlepiej a co z sercem wtedy. W niedzielę nawet nie pamiętam co do końca mówil wiem ze mówil z przzejeciem .dzis tez wiem ze kiedy dzień wcześniej do niego dzwonilam to ta dziewczyna odebrała telefon mocno sie o to poklocili tak ze opuściła jego dom ps.wczesniej wspominam ze ma taka nazawolanie ale nic na stale s teraz z,nią wlasnie wpadl.a co do picia to czasami lubil wypić ale po ostatnich wydarzeniach pil dwa tygodnie. A ja placze pomyślicie glupia .i co myslicie kochane
Tak wiem tak bylo by najlepiej a co z sercem wtedy. W niedzielę nawet nie pamiętam co do końca mówil wiem ze mówil z przzejeciem .dzis tez wiem ze kiedy dzień wcześniej do niego dzwonilam to ta dziewczyna odebrała telefon mocno sie o to poklocili tak ze opuściła jego dom ps.wczesniej wspominam ze ma taka nazawolanie ale nic na stale s teraz z,nią wlasnie wpadl.a co do picia to czasami lubil wypić ale po ostatnich wydarzeniach pil dwa tygodnie. A ja placze pomyślicie glupia .i co myslicie kochane
co z sercem?? na pewno serce wyjdzie lepiej na tym jak dasz sobie spokój, niz jak będziesz czekała i płakała wiedząc że on jest z inną.
Zreszta nie zauważyłaś że on wybrał z kim będzie? Tobie kazał nie dzwonić, z nią jest chyba blisko skoro pozwala jej odbierać swój telefon
odebrala bo,byl pijany a co to wyboru to chyba masz racje ale powiem ci jeszcze ze zastanawiam sie czy ten wybór byl jego wlasny czy pszymuszony bo wtedy w niedziele krzyczala z boku telefonu ze będziemy mieli jej dziecko na sumieniu ze chcemy żeby poronila i jak to oceniacje drogie moje
ps.wczesniej wspominam ze ma taka nazawolanie ale nic na stale s teraz z,nią wlasnie wpadl.
Jeżeli rzeczywiście jest z nią tylko przez wpadkę, to nie jest to specjalnie mocne spoiwo związku i mogłabyś mieć szansę, jakby zrozumiał, że bycie z kimś tylko przez dziecko jest głupim pomysłem. Inna sprawa, że on mógł Ci tylko tak powiedzieć, skoro wcześniej nie wspominał o dziewczynie.
Pewnie masz racje ale jak wyrwać go z serca no jak powiem ze ja do niego cos poczulam juz te osiem lat temu a wiem ze on tez powiedział mi to wiec ciezko mi sie z tym pogodzić mam nadzieje ze mnie rozumiecie.