Proszę o pomoc urywa mi się kontakt z nowo poznaną dziewczyną. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę o pomoc urywa mi się kontakt z nowo poznaną dziewczyną.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Proszę o pomoc urywa mi się kontakt z nowo poznaną dziewczyną.

Witam

Mam problem może zacznę od początku.W nowej szkole na przerwie zobaczyłem śliczną dziewczynę to zacząłem się do niej uśmiechać i wg.Po pierwszym razie zobaczyłem że to odwzajemnia było to bardzo miłe. Robiłem to przez 2 tygodnie i za każdym razem się uśmiechała ale jakoś nie mogłem się odezwać bo jest starsza i wiecznie ktoś z nią jest: koledzy i koleżanka.Ale pewnego dnia po lekcjach widziałem że siedziała na parapecie a przy niej był tłum ale się nie przejąłem  więc podszedłem i tak prosto z mostu zapytałem o numer,ku mojemu dziwieniu dostałem go byłem wtedy prze szczęśliwy.Podczas gdy dawała mi numer bardzo się denerwowała i pomyliła się 2 razy.Napisałem do niej wieczorem kilka sms zapytałem o fb/gg dostałem pierwsza nasza rozmowa trwała do 2 w nocy.Byłem bardzo zdziwiony dlatego że ona wiedziała o mnie wszystko a ja znałem jej tylko imię.Kolejny dzień napisała do mnie i znowu rozmowa do 1/2.W szkole podszedłem i zaczęliśmy rozmawiać tylko ta rozmowa była inna dlatego że większość patrzyliśmy sobie w oczy i tak na każdej przerwie codziennie w szkole.Kilka razy spotkaliśmy się po szkole super się rozmawiało,śmiechy itp..Minął miesiąc coś zaczęło się psuć sad nie pisała już wieczorami na gg w szkole było dalej dobrze...W końcu w szkole na przerwach jakoś to już zanikało bardzo się martwiłem żeby tego nie stracić  bo mi na niej zależały jak cholera.. Pewnego dnia ktoś zaczepia mnie na przystanku zaczynam z nim gadać dowiaduje się że on jest z tą dziewczyną...Ta wiadomość strasznie mnie poruszyła ona mi nic nie powiedziała. Podobno już nie są razem co zrobić żeby było tak jak dawniej proszę o pomoc.

Przepraszam że się tak rozpisałem ale chciałem żebyście mnie zrozumieli.

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Proszę o pomoc urywa mi się kontakt z nowo poznaną dziewczyną.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024