Jak uwolnić się z takiego związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak uwolnić się z takiego związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez BabaOsiadła (2013-11-06 22:47:45)

Temat: Jak uwolnić się z takiego związku?

Nie wiem czego szukam ,,,, w zasadzie nawet przez chwilę zastanawiałam się   czy napisać...... ale może któraś z was  ma jakiś pomysł na takie życie jak moje ....  bo moje pomysły się już skończyły.
                  Za miesiąc będę obchodzić swoje 27 urodziny. Mój świat przewrócił się do góry nogami kiedy poznałam faceta.....(swoją drogą on właśnie leży koło mnie  i znów ze sobą nie rozmawiamy..... to już chyba 3 raz w tym miesiącu a to dopiero 6 dzień miesiąc

jest  o 20 lat starszy, inteligentny, oczytany,,,, ale skur....syn z niego nie  z tej ziemi.....

czemu jeszcze z nim jestem???

Bo nie chcę wracać do domu rodzinnego, bo  nie chce mi się zaczynać związku z kimś innym na nowo....., bo wspinamy się razem w górach......

cholera nie wiem
a moze tak na prawdę to uzależnienie ??? to o którym tak dużo ppiszą....
nawet przyłapałam  go z inną kobietą w łuzku.... kilka razy dostałam  od niego .... wyrzucał mnie z domu a pózniej pisał smsa wroc a ja wracałam  .....
i co z tego mam ????

nic znów nerwy.....

wychodzę z założenia ze wina lezy  zazwyczaj po srodku....  tylko dlaczego kiedy ja staram sie byc miła i dobra   krzyczy i się czepia

Można się jakoś uwolnić od takiego związku??? Wiem że zle robię nadal z nim siedząc ale nie potrafię ot tak  spakować się i się wyniesc....
sad

Czy któras z was jest w stanie mi coś doradzić?>>>>???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak uwolnić się z takiego związku?

Zastanów się, co daje Ci ta relacja, że nadal w tym tkwisz. To nie jest tak, że nie umiesz odejść. Ty NIE CHCESZ.

3

Pomysł na TWOJE życie? Dlaczego ktokolwiek miałby mieć pomysł na czyjekolwiek życie?
Pomijając to, bardzo dobitnie opisałaś powody, dla których jesteś z nim, i dla których z nim będziesz. Przekonałaś mnie.

Przeczytaj zdania z mej sygnatury.

4

Jak dla mnie, facet strojący fochy nie ma jaj lub jest psycholem.
Jeśli do tego do dochodzi przemoc, na pewno jest psycholem.
Rozstaniesz się z nim prędzej lub później, tylko później znaczy gorzej dla Ciebie.
Wybieraj.

5

Nie umiesz od niego odejsc bo NIE CHCESZ proste.

6

Jeżeli zauwazysz ze przestnie cie szanowac to  nie zastanwiaj sie tylko sie pakuj!!!!!

Mowi ci cos to zdanie autorko?

Ty tez tak zrob!

7

powinnam spakować się za pierwszym razem.....   teraz juz chyba nie miałabym na to siły

8

Nie masz siły i będziesz tak tkwić w zawieszeniu do końca życia? On Cię wykończy, ta sytuacja Cię wykończy. Odejdź póki jesteś świadoma tego, że nie jest dobrze. Lepiej nie będzie, a im szybciej to zrobisz, tym szybciej ułożysz sobie życie na nowo.

9

Dobre związki uskrzydlają, złe odbieraja siły, z czasem szacunek dla samej siebie. Zacznij stopniowo odsuwać sie od niego, żyć własnym zyciem aż znajdziesz na tyle siły w sobie, aby podjąć właściwą decyzję.

10

nie wiem co y ci tu powiedzieć ...  U was duza roznica wieku, on jest juz stary kawaler ,robi co mu sie podoba ,wie ze ty nie odejdziesz bo nie masz gdzie i jestes od niego uzalezniona... Nie kochasz jego !!! moze jest wam dobrze w lozku no ale jemu nie szczegolnie bo i tak cie zdradził... godzisz sie na wszystko, nawet szarpanie tobą , dziewczyno !!! opamietaj się !!! wina nie jest po sordku tutaj a jesli tak sadzisz to napisz co ty robisz ?? jaka jestes w stosunku do niego itp... czym cie wkurza czym ty jego wkurzasz. Ty pewnie chcesz postawić na swoich racjach czasami chociaż a on zawsze na swoich !!! tlumaczysz jego wspinaczka ze razem sie wspinacie a malo jest ludzi wspinajacych się ??? idz na wspinaczke sama,a poznasz kogos na scianke sie wybierz wspinaczkową i tyle a tam niejeden pewnie by na ciebie zapolował smile
moze masz klopty finansowe on wszystko oplaca i dlatego jest ci ciezko bo jest ci wygodnie po prostu !!! ale dobrze tutaj radza zajmij sie swoim zyciem, znajdz hobby a jego olej ,daj mu nieco wolnosci i zoabczysz jak to sie potoczy

11

ZamarłaTurnia napisał/a:

Nie wiem czego szukam ,,,, w zasadzie nawet przez chwilę zastanawiałam się   czy napisać...... ale może któraś z was  ma jakiś pomysł na takie życie jak moje ....  bo moje pomysły się już skończyły.
                  Za miesiąc będę obchodzić swoje 27 urodziny. Mój świat przewrócił się do góry nogami kiedy poznałam faceta.....(swoją drogą on właśnie leży koło mnie  i znów ze sobą nie rozmawiamy..... to już chyba 3 raz w tym miesiącu a to dopiero 6 dzień miesiąc

jest  o 20 lat starszy, inteligentny, oczytany,,,, ale skur....syn z niego nie  z tej ziemi.....

czemu jeszcze z nim jestem???

Bo nie chcę wracać do domu rodzinnego, bo  nie chce mi się zaczynać związku z kimś innym na nowo....., bo wspinamy się razem w górach......

cholera nie wiem
a moze tak na prawdę to uzależnienie ??? to o którym tak dużo ppiszą....
nawet przyłapałam  go z inną kobietą w łuzku.... kilka razy dostałam  od niego .... wyrzucał mnie z domu a pózniej pisał smsa wroc a ja wracałam  .....
i co z tego mam ????
Jesli nie uwolnisz sie od niego poniesiesz przykre konsekwencje,20l.roznicy to bardzo duzo,to juz stary pryk w porownaniu do ciebie,najpierw zatracisz poczucie wlasnej wartosci,potem bedzies miala problem zeby pokazac sie znim na ulicy bo bedzie widoczna roznica a na koniec zostaniesz bez sexu..a wtedy nastanie pytanie ze strony moralnej twojego charkteru jesli ja posiadasz,i powiesz no teraz go nie zostawie bo on pielegniarki potrzebuje ktora mu zastapisz,on jest przeciez  dla ciebie teraz by cie utrzymac potem ty bedziesz dla niego a na koniec powiesz zj....m sobie zycie ze staruchem ktory pol tygodnia sie do mnie odzywal a kolejne pol tygodnia fochy stroil i do tego byl wredny, wyganial i bil.wpadniesz w nerwice.
Glowa kiwam kiedy widze czasami babeczki zdrowo po 50tce z zawiscia w oczach i zlosliwym usmieszkiem kiedy one widza mloda laske ze starszym facetem..sa takie niezyczliwe bo pewnie sie obawiaja ze ich malzonek tez moglby tak postapic a co u niektorych pewnie tak sie stalo.
Mnie z koleji jest bardzo zal tych mlodych dziewuch ktore z powodu dobrobytu wybieraja starych dziadow ale niewiedza ze cena jaka przyjdzie za to zaplacic bedzie bardzo wysoka...chyba ze maja tupet i we wlasciwym czasie go pozuca.Zdarzaja sie cudowne wyjatki ale o nich tu nie piszemy,np.Celin Djon i jej ukochany ..lub Kathrin Zeta-Jones z Michael Daglas..choc on tez dal jej popalic leczyla sie na depresje,oswiadczyl swiatu ze przez sex oralny dostal raka gardla/ krtani,jakie to musialo byc upokozenie dla niej...okropne!

nic znów nerwy.....

wychodzę z założenia ze wina lezy  zazwyczaj po srodku....  tylko dlaczego kiedy ja staram sie byc miła i dobra   krzyczy i się czepia

Można się jakoś uwolnić od takiego związku??? Wiem że zle robię nadal z nim siedząc ale nie potrafię ot tak  spakować się i się wyniesc....
sad

Czy któras z was jest w stanie mi coś doradzić?>>>>???

12

Witaj. Jest duża różnica wieku między wami i Ty się już zaangażowałaś. Nie wiem , może musisz być aktorką żeby odejść od niego, może musisz poznać kogoś innego, może musisz poznać dokładnie jego przeszłość, żeby pozwolić mu wrócić, tam skąd przyszedł....nie wiem, nie doradzę Ci..może zwyczajnie jakby znajdź sobie inne towarzystwo, w domu bądź gosposią...Jesteś emocjonalnie zżyta z nim. To twój pierwszy związek ?

13

Uciekaj. I Pożyj trochę na własny rachunek. Z domu rodzinnego od razu weszłaś w związek. A może tak spróbować samej?

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak uwolnić się z takiego związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024