Rozstałam się z chłopakiem ponad dwa m-ce temu. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałam się z chłopakiem ponad dwa m-ce temu.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Rozstałam się z chłopakiem ponad dwa m-ce temu.

Cały czas myślę o moim byłym.... W kółko powtarzam sobie co by było gdyby. Jak zapomnieć.?
Był uosobieniem dobra. Ja się przy nim zmieniałam. Zerwał ze mną, ale wspomnienia zostają, myśli cały czas są.
Nie boli mnie to, już go nie kocham, lecz wracam myślami i chyba(!) chcę żeby wrócił....

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-11-04 14:06:09)

Odp: Rozstałam się z chłopakiem ponad dwa m-ce temu.

Przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem...

zagubiona-dusza18 napisał/a:

Był uosobieniem dobra. Ja się przy nim zmieniałam. Zerwał ze mną,

Bylo tak dobrze, ale zerwał...

Nie boli mnie to, już go nie kocham, lecz wracam myślami i chyba(!) chcę żeby wrócił....

Nie boli Cie, nie kochasz, ale chcesz żeby wrócił ...

Cos to mi się kupy nie trzyma...

3

Jak zapomnieć? Przede wszystkim przestać:

Cały czas myślę o moim byłym.... W kółko powtarzam sobie co by było gdyby.

Gdybanie nic Ci nie da, gdybanie nie sprawi, że były do Ciebie wróci, gdybanie nie pomoże Ci być szczęśliwą.

4 Ostatnio edytowany przez zagubiona-dusza18 (2013-11-04 14:22:59)

To co niby mam robić.? Cieszy mnie fakt, że ze mną rozmawia, lecz jak np. z kumplami organizuje jakieś ogniska czy domówki on odmawia. Za każdym  razem. Tak jakby nie chciał już mnie widzieć, a wiem, że za mną tęskni, ponieważ żali się swojemu "przyjacielowi". a ten chłopak mi mówi bez wiedzy eks.

5

Ale co niby masz robić z czym? Jaki jest Twój problem, jakiej rady potrzebujesz ob już się zgubiłam

Co zrobić żeby zapomnieć.? Żeby już o nim nie myśleć.... cały czas, powracają myśli o nim.
Przelewam myśli, uczucia na papier- niepomaga. Nic innego mi nie przychodzi do głowy.

7

Przestać o nim myśleć, przestać zapraszać go na imprezy. Przestać wypytywać jego "przyjaciela".

Dobra. Przekonałaś mnie. Czas się ogarnąć. smile

Merci.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałam się z chłopakiem ponad dwa m-ce temu.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024