Cały czas myślę o moim byłym.... W kółko powtarzam sobie co by było gdyby. Jak zapomnieć.?
Był uosobieniem dobra. Ja się przy nim zmieniałam. Zerwał ze mną, ale wspomnienia zostają, myśli cały czas są.
Nie boli mnie to, już go nie kocham, lecz wracam myślami i chyba(!) chcę żeby wrócił....
2 2013-11-04 14:05:34 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-11-04 14:06:09)
Przepraszam, ale czegoś tu nie rozumiem...
Był uosobieniem dobra. Ja się przy nim zmieniałam. Zerwał ze mną,
Bylo tak dobrze, ale zerwał...
Nie boli mnie to, już go nie kocham, lecz wracam myślami i chyba(!) chcę żeby wrócił....
Nie boli Cie, nie kochasz, ale chcesz żeby wrócił ...
Cos to mi się kupy nie trzyma...
Jak zapomnieć? Przede wszystkim przestać:
Cały czas myślę o moim byłym.... W kółko powtarzam sobie co by było gdyby.
Gdybanie nic Ci nie da, gdybanie nie sprawi, że były do Ciebie wróci, gdybanie nie pomoże Ci być szczęśliwą.
4 2013-11-04 14:21:29 Ostatnio edytowany przez zagubiona-dusza18 (2013-11-04 14:22:59)
To co niby mam robić.? Cieszy mnie fakt, że ze mną rozmawia, lecz jak np. z kumplami organizuje jakieś ogniska czy domówki on odmawia. Za każdym razem. Tak jakby nie chciał już mnie widzieć, a wiem, że za mną tęskni, ponieważ żali się swojemu "przyjacielowi". a ten chłopak mi mówi bez wiedzy eks.
Ale co niby masz robić z czym? Jaki jest Twój problem, jakiej rady potrzebujesz ob już się zgubiłam
Co zrobić żeby zapomnieć.? Żeby już o nim nie myśleć.... cały czas, powracają myśli o nim.
Przelewam myśli, uczucia na papier- niepomaga. Nic innego mi nie przychodzi do głowy.
Przestać o nim myśleć, przestać zapraszać go na imprezy. Przestać wypytywać jego "przyjaciela".
Dobra. Przekonałaś mnie. Czas się ogarnąć. ![]()
Merci.