nie odzywa sie od 2 tygodni... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie odzywa sie od 2 tygodni...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: nie odzywa sie od 2 tygodni...

hej smile
Znajomość z tym chłopakiem ciągnie się za mną 5 lat bo znamy się jeszcze ze szkoły. 2 miesiące temu spotkaliśmy się przypadkiem na jednej z imprez. Porozmawialiśmy pobawiliśmy się no jak to na imprezach bywa. następnego dnia napisał do mnie i zaczeliśmy pisać po jakimś czasie doszlismy do wniosku że może spróbujemy czegoś więcej niż do tej pory i spróbujemy związku.Po 1,5 miesiąca spotkaliśmy się bo wczesniej od tej imprezy nie było okazji bo on pracuje tak że czesto go nie ma w domu a ja w sumie też na dwa tygodnie wyjechałam na spóźnione wakacje. I od tego spotkania sie nie odzywał więc napisałam na fb mu wiadomość bo najczęściej tam go można zastać ale nie wyświetlił wiadomości choć na czacie był dostępny, potem po kilku dniach zadzwonił i powiedział że mu się coś fb zepsuł i że zabardzo też nie ma czasu rozmawiać bo jest zajęty i miał zadzwonić... po tym telefonie wysłałam mu dwa sms i dwa razy dzwoniłam i się nie odezwał.... Myślicie że jeszcze napisze lub zadzwoni???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie odzywa sie od 2 tygodni...
klamerka napisał/a:

Myślicie że jeszcze napisze lub zadzwoni???

Poczekaj, muszę się zastanowić... Hmmmm....... Trudne pytanie... Yyyyy..... Aaaaaa....... Nie.

3

Nie.

4

Tak. Ale nic z tego nie będzie. NEXT:)

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie odzywa sie od 2 tygodni...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024