Sama nie wiem co myśleć. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sama nie wiem co myśleć.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Sama nie wiem co myśleć.

Mam kolegę, z którym się znam od jakiegoś czasu ( poznałam go przez mojego przyjaciela o którym pisałam już wcześniej).
Dzieli nas odległość, jednak widujemy się, gdyż często odwiedzam moich przyjaciół. Gadamy też całą paczką na skypie, baardzo, bardzo często - niemalże codziennie. Od pewnego czasu, czuje coś dziwnego. Bardzo chcę z nim rozmawiać, wydaje mi się, że mnie lubi, mówił to nie raz, że polubił mnie od razu, taka koleżeńska sympatia. Jednak mnie coś do niego chyba ciągnie, nie wiem co to jest, lubię go - wiem to - chociaż nie wyobrażam sobie związku z nim. Nie wpakuje się drugi raz w związek na odległość, poza tym on pewnie nic głębszego do mnie nie czuje, a nawet jeśli by czuł, to nie widzę tego, nie widzę tego związku i go jako mojego chłopaka - ale jestem szczęśliwa gdy gadamy a smutno mi kiedy tego nie robimy. Naprawdę gdy gadamy to wydaje mi się, że mnie lubi, czuje to ( niekoniecznie coś głębszego), ale sam się pierwszy nie odzywa - w ogólnie nie gadaliśmy sami, tylko we dwójke. Może jest nieśmiały?Ja jestem naprawdę bardzo wyluzowana gdy gadamy, może go to onieśmielać? Nie wiem, jestem zdezorientowana. Tym bardziej, że powiedział mi coś, czego nie rozumiem - mianowicie, że jestem dziwna. Gdy zapytałam go dlaczego, odpowiedział "nieważne". Sama nie wiem co myśleć, może boję się przyznać, że on mnie interesuje, bo boje sie odtrącenia? Nie wiem, naprawdę mam mętlik w głowie. Może znacie jakieś sposoby na wyczucie tego czy facet jest zainteresowany?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sama nie wiem co myśleć.

hej wink

teskt typu : " jestes dziwna" , to oznaka malego chlopca, hhehe,nie no nie wim ,faceci czesto go uzywaja, ja tak mialam z moim facetem, z tym ze my razem jestesmy i dla niego jestem dzwina, od poczatku
sama nie wiem jak to traktowac, moze on czeka az go poderwiesz ??
moze wedlug niego daje ci sygnaly ,i uwaza ze nie umiesz ich odebrac ?
no ale skoro gadacie cala paczka, to musial to wtedy powiedziec ?
hmmm ... zagadaj do niego na osbnosci, powiedz mu tak ,albo napisz : " ostatnio zranily mnie twoje slowa ze jestem dzwina, wytlumacz to, prosze, bo nie wiem czym cie zranilam " ... mozesz tez tak
" ostatnio czytalam artykuł o slownej przemocy tongue (usmiech) i twoj tekst w moim kierunku ze" jestem dzwina" + jego niewyjasnienie, dowodzi na to ze taka przemoc stosujesz wobec mnie tongue (i znowu buska), mozesz wytlumaczyc ,to, prosze"

jakas gadke rozkrecicie wink ,a nawet moze i cos wyjdzie z tego ,wiesz na poczatku zawsze jest sympatia, a z czasem kto wie wink moze on przeprowadzi sie do ceibie wink

3 Ostatnio edytowany przez vongolia (2013-10-27 01:04:00)

To o tym, że jestem dziwna, napisał mi akurat osobno - znaczy pisaliśmy, gadaliśmy o filmach i on po prostu nagle wywalił, że dziwna jestem - ale napisał to z uśmiechniętą emotką - jeśli to coś znaczy ;p i te "nieważne". Na razie sie nie odzywam, poczekam troche, nie gadamy tez na skypie... zobaczę czy sam do mnie napisze, czy sie odezwie. Wiem, że to jego stwierdzenie jest takie "chłopiece" - to tez trochę sprawia, ze nie widzę sie z nim w związku, bo on bywa trochę dziecinny.

ale dzięki za rade, chyba tak zrobię, poproszę go aby mi to wyjaśnił.

I bardzo bym chciała poznać wasze interpretacje " jesteś dziwna", z góry dzięki wink

4

a ile ma lat?

5

22 lata.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Sama nie wiem co myśleć.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024