Czy odpuścić czy nie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy odpuścić czy nie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy odpuścić czy nie

Dziewczyny mam do was pytanie.Takie może głupie,ale zapytam.
Wiem,że fejsbuk  to głupi portal,ale mój chłopak został publicznie tam znieważony i oskarżony o coś czego nie zrobił.
Wkurzył się i to fest,bo to poszło z ust jego bratowej.Zrobiła z siebie idiotkę.
Sprawę dał na policję tylko  nie rozumiem czemu jego rodzina jest taka wściekła za to,że nie odzywają się do niego.
Tu niby ,każdy stanął po jego stronie więc o co ta złość bez sensu.Głupie pytanie ,ale powiedzcie czy może lepiej ,żeby odpuścił czy doprowadził sprawę do końca.Pozdrawiam.Dominika.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy odpuścić czy nie

zalezy o co dokladnie chodzi i na ile jest to powazne znieslawianie, czy moze mu zaszkodzic np. w pracy/szkole? czy to tylko jakas plotka? Bo wiesz z policja na rodzine wyjezdzac to moim zdaniem trzeba miec powazne powody.

3

Ja sądzę, że najważniejsze to rozmowa. Rodzina jaka by nie była, to to też ludzie, a więc sądzę że powinniście spróbować porozmawiać i "załatwić sprawę po cichu", po prostu zamknąć sprawę w rodzinie.
Nie wiem czy to było coś bardzo poważnego, ale czy rozstrzyganie spraw w sądach, na policji może spowodować jeszcze więcej kłopotów, nerwów, nienawiści.
Najpierw trzeba rozwiązać problem ugodowo- rozmową. Jeśli to nie pomoże, przynajmniej sami będziecie wiedzieć, że próbowaliście. Czy sprawę doprowadzić do końca, czy nie. Moim zdaniem musicie sami to przemyśleć, tak żeby nie żałować.

4

Tegan napisał/a:

zalezy o co dokladnie chodzi i na ile jest to powazne znieslawianie, czy moze mu zaszkodzic np. w pracy/szkole? czy to tylko jakas plotka? Bo wiesz z policja na rodzine wyjezdzac to moim zdaniem trzeba miec powazne powody.

Właśnie on ma te powody.
To tylko plotka,bo akurat to wszystko  się działo pod jego nieobecność.
Jak leżał w szpitalu.No niestety poważne zniesławienie.

5

liliova38 napisał/a:

Ja sądzę, że najważniejsze to rozmowa. Rodzina jaka by nie była, to to też ludzie, a więc sądzę że powinniście spróbować porozmawiać i "załatwić sprawę po cichu", po prostu zamknąć sprawę w rodzinie.
Nie wiem czy to było coś bardzo poważnego, ale czy rozstrzyganie spraw w sądach, na policji może spowodować jeszcze więcej kłopotów, nerwów, nienawiści.
Najpierw trzeba rozwiązać problem ugodowo- rozmową. Jeśli to nie pomoże, przynajmniej sami będziecie wiedzieć, że próbowaliście. Czy sprawę doprowadzić do końca, czy nie. Moim zdaniem musicie sami to przemyśleć, tak żeby nie żałować.

Tylko problem w tym,że ona nawet nie chce rozmawiać,boi się.
Zrobiła z siebie głupka totalnego przy całej rodzinie,że nikt z nią nie rozmawia.
Wiesz on twierdzi ,że jak umiała publicznie oskarżyć  to niech publicznie przeprosi.
Policja jak przyjmowała zawiadomienie to stwierdziła,że ona popełniła dwa przestępstwa  w kilku zdaniach.
Podała jego dane i oskarzyła o kradzież.

6

Tez bym podala na policje, Rodzina nie rodzina, ona nie chce na ten temat rozmawiac i wycofac oskarzen. Na czym tu dyskutowac? Dobrze zrobil

7

anetqueen napisał/a:

Tez bym podala na policje, Rodzina nie rodzina, ona nie chce na ten temat rozmawiac i wycofac oskarzen. Na czym tu dyskutowac? Dobrze zrobil

Wiesz on się domagał publicznych przeprosin na tym portalu.
Nie posłuchała ,a rozmawiać z nim się boi.
A on idzie w zaparte twierdząc,że się nie wycofa.Tylko nie wiem czemu czemu
wszyscy się w to mieszają.

8

Wszyscy sie mieszaja bo Polsce rodzina to rodzina nie wazne co ci zrobi ale ''masz siedziec cicho bo wstyd przed ludzmi''. I dobrze, ze nie chce wycofac Twoj oskrazenia. Ona ma prawo go tak powaznie pomowic a on ma udawac ze wszystko ok? I takie oskarzenie moze zawazyc na jego przyszlosci, latke mu przypiela zlodzieja o ile dobrze zrozumialam. Niech walczy o swoje, a ona gorzej na tym wyjdzie chowajac glowe w piasek. Jak polubownie nie chce zalatwic sprawy to sad ja zmusi

9

anetqueen napisał/a:

Wszyscy sie mieszaja bo Polsce rodzina to rodzina nie wazne co ci zrobi ale ''masz siedziec cicho bo wstyd przed ludzmi''. I dobrze, ze nie chce wycofac Twoj oskrazenia. Ona ma prawo go tak powaznie pomowic a on ma udawac ze wszystko ok? I takie oskarzenie moze zawazyc na jego przyszlosci, latke mu przypiela zlodzieja o ile dobrze zrozumialam. Niech walczy o swoje, a ona gorzej na tym wyjdzie chowajac glowe w piasek. Jak polubownie nie chce zalatwic sprawy to sad ja zmusi

Tak dobrze zrozumiałaś łatkę złodzieja mu przypięła.
I tak jak napisałaś właśnie wstyd przed rodziną,a on się nie boi tego wstydu bo nic nie zrobił.
Tym bardziej,że pracuje tam gdzie pracuje,a tam opinia jest ważna bardzo.
Tym bardziej,że do tej pory nie przeprosiła nic a nic zero rozmowy.

10

I masz chyba rację z tą polską,ze tak jest.
Bo wyobraz sobie,że każdy każe mu się wycofać.
Bo jak  nie to pożałuje.Bez sensu no nie.

11

anetqueen napisał/a:

Wiesz piszę do ciebie bo ty odpowiedziałaś.
Powiem ci nie rozumiem jego matki ,która się z nim teraz pokłóciła.
Mówiąc jak nie wycifa się to pożałuje.Masakra tu niby każdy za tobą,a tak naprawdę mają cię gdzieś.
Jeku ja już nie wiem czy lepiej nie odpuścić,bo nie da się tak wytrzymać.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy odpuścić czy nie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024