Problem z dziewczyną, Pilnie pomocy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyną, Pilnie pomocy...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez MAXMAYER (2013-10-15 16:51:49)

Temat: Problem z dziewczyną, Pilnie pomocy...

Witam wszystkich , mam na imie Kamil , mam 23 lata jako że jestem nowy na tym forum , proszę o wyrozumiałość.

A więc jestem  z dziewczyną  od prawie 5 lat,  zaczeliśmy się spotykać gdy byliśmy bardzo młodzi, bardzo ją kocham, chociaż w naszym związku jak i w każdym chyba były jakieś nie domówienia i kłutnie.  Przez ostatnie 5 lat prawie rok czasu się nie widywaliśmy ponieważ  rozstaliśmy się, ona poznała kogoś i była z tą osobą przez około rok, ja wtedy zajołem się pracą i urwałem kontakt z nią aby zapomnieć ,aż do pewnego dnia kiedy  to ona napisała do mnie, zaczeliśmy pisać ze sobą mimo to że ona była z kimś. Wkońcu doszło do spotkania, rozmawialiśmy , wspominaliśmy stare czasy , i jakoś tak wyszło że spędziliśmy ze sobą noc u niej. Póżniej spotykaliśmy się , jej chłopak ją zostawił jak się o tym dowiedział, zaczeliśmy wszystko od nowa. 

Ale długo to nie trwało bo jakieś 6 miesięcy, zaczeliśmy się oddalać , ona wolała siedziec z znajomymi niz ze mną brakowało jej dla mnie czasu, powiedziała że po prostu nie chce ze mną być bo nudzi jej się to że nie chodzimy prawie nigdzie tylko siedzimy w domu , fakt , ale wina leżała po jej jak i po mojej stronie, ona pracowała do 22 , a ja niewiedziałem gdzie ją zabierać  o tej porze , były dyskoteki ale zaczeło się to nam nudzić itp.
Odeszła mnie , powiedziała że możemy zostać przyjaciółmi, ale nic więcej bo nie pasujemy do siebie, po miesiącu spotkaliśmy , ja napisałem do niej bo zostawiła swoje rzeczy u mnie i chciałem jej oddać, rozmawialiśmy , bardzo chciała się przytulic, całowaliśmy sie , i wiecie co już dalej. jak by nigdy nic,. Teraz niewiem co ja mam dalej robić, o co jej chodzi? tzn przypuszczam że chciała wrócić do swojego byłego ale on ma już dziewczyne , a o niej dowiedziała się dopiero po tym jak rozstała się ze mną.

Prosiłbym was napiszcie co wy myślicie na ten temat?, bo ja mam już mętlik w głowie ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z dziewczyną, Pilnie pomocy...

Nikt nie jest w stanie mi pomóc?

3

Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Ot co.

4

Wiem ale to tylko powiedzenie, ale niekiedy lepiej wejść żeby być pewnym że to nie to...

Ma może ktoś konkretniejszą rade, może byliśćie w podobnej sytuacji jak ja ?

5

ja bym odpuscila...

6

Strasznie ją kocham, bardzo się zżyliśmy,, dadam że ona ma 20 lat,,, raczej nie chce odpuscic, chce spróbować ale nie wiem jak...

7

MAXMAYER napisał/a:

Strasznie ją kocham, bardzo się zżyliśmy,, dadam że ona ma 20 lat,,, raczej nie chce odpuscic, chce spróbować ale nie wiem jak...

może sama nie wie którego z was wybrać, pogubila sie w uczuciach  i stad jej zachowanie

8

jego sobie raczej odpusciła , on ma dziewczyne a pozatym nie odzywała się do niego przez pół roku,  to tylko moje założenie że ona chciała do niego wrócic, tak naprawde to ja niewiem. Na dzień dzisiejszy nie ma nikogo, spotkała się wczoraj ze mną,  i ja niewiem co dalej robić jak to wszystko rozegrać by było dobrze, lub tez zeby sobie uświadomić ze to koniec, w czwartek prawdopodobnie się mogę z nią spotkać.

9

MAXMAYER napisał/a:

jego sobie raczej odpusciła , on ma dziewczyne a pozatym nie odzywała się do niego przez pół roku,  to tylko moje założenie że ona chciała do niego wrócic, tak naprawde to ja niewiem. Na dzień dzisiejszy nie ma nikogo, spotkała się wczoraj ze mną,  i ja niewiem co dalej robić jak to wszystko rozegrać by było dobrze, lub tez zeby sobie uświadomić ze to koniec, w czwartek prawdopodobnie się mogę z nią spotkać.

no to spotkajcie sie i porozmawiajcie szczerze o swoich uczuciach, chyba najlepiej jakbys powiedział wszystko co Tobie lezy na sercu a później zobaczysz co ona na to jak sie zachowa

10

No widzisz tylko ja niewiem czy to już teraz odpowiedni moment czy poczekać troche...  właśnie tego niewiem i się obawiam. ona wie że ją kocham i zależy mi na niej bardzo, bo bardzo się załamałem jak mnie odeszła. A też ja nie chce być kimś takim co można się z nim całować przytulać itp a potem to cześć, mimo że jestem chłopakiem to tak nie chce... Ona jest piękną dziewczyną, dużo ma też na głowie bo ma studia dzienne i dodatkowo dorabia...

11

MAXMAYER napisał/a:

No widzisz tylko ja niewiem czy to już teraz odpowiedni moment czy poczekać troche...  właśnie tego niewiem i się obawiam. ona wie że ją kocham i zależy mi na niej bardzo, bo bardzo się załamałem jak mnie odeszła. A też ja nie chce być kimś takim co można się z nim całować przytulać itp a potem to cześć, mimo że jestem chłopakiem to tak nie chce... Ona jest piękną dziewczyną, dużo ma też na głowie bo ma studia dzienne i dodatkowo dorabia...

lepiej wiedzieć wcześniej takie rzeczy wtedy masz pewność na czym stoisz na to chyba nie ma odpowiedniego momentu, jeżeli nie będzie chciała szczerze porozmawiać tzn ze albo ona nie widzi zadnego problemu w swoim zachowaniu albo jej nie zależy.. a tłumaczenie sie czymkolwiek nigdy nie rozwiaze niczego tylko może być gorzej.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Problem z dziewczyną, Pilnie pomocy...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024