Ich dwóch.. i co ja mam teraz zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ich dwóch.. i co ja mam teraz zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ich dwóch.. i co ja mam teraz zrobić?

Witajcie kobietki po raz kolejny!
Więc mam pewien problem, a mianowicie spodobał mi się chłopak, strasznie dużo piszemy, strasznie mnie sobą zauroczył i ja mu chyba też wpadłam w oko, bo zaproponował mi spotkanie, Ahh.. nie mogę opisać swojej radości gdy to przeczytałam big_smile. i spotykamy się pod koniec tygodnia i sens w tym, że ja go jeszcze osobiście nie znam zbyt dobrze i właśnie czekam na piątek żeby coś stwierdzić czy jest sens i czy coś z tego będzie.
Dzisiaj byłam na spotkaniu z kolegą, którego wcześniej nie znałam, zaproponował spacer, nudziło mi się więc ok wyszłam.
Było w porządku, chłopak jest miły, fajny i nawet przystojny ect. i on chyba liczy na coś więcej.. już się chcę ze mną umawiać na kolejne spotkania nawet mi się pytał czy jutro mam czas..

a ja teraz nie wiem co robić.. nie chcę odmawiać ani jednemu ani drugiemu. jednak też nie chcę robić ich że tak powiem w balona i dawać jakieś nadzieje. Czuję się też trochę nie w porządku z tym.
Co byście zrobiły? bo ja nie mam pojęcia..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ich dwóch.. i co ja mam teraz zrobić?

Hm...paskudnie trudna sytuacja. Moze ciagnij losy? wink

3

Jeszcze nie spotkałaś się z tym drugim. Na tę chwilę jesteś nim zauroczona, ale jeszcze go słabo znasz, więc poczekaj do piątku, może to spotkanie rozjaśni Ci coś.

4

Olga567 napisał/a:

Witajcie kobietki po raz kolejny!
Więc mam pewien problem, a mianowicie spodobał mi się chłopak, strasznie dużo piszemy, strasznie mnie sobą zauroczył i ja mu chyba też wpadłam w oko, bo zaproponował mi spotkanie, Ahh.. nie mogę opisać swojej radości gdy to przeczytałam big_smile. i spotykamy się pod koniec tygodnia i sens w tym, że ja go jeszcze osobiście nie znam zbyt dobrze i właśnie czekam na piątek żeby coś stwierdzić czy jest sens i czy coś z tego będzie.
Dzisiaj byłam na spotkaniu z kolegą, którego wcześniej nie znałam, zaproponował spacer, nudziło mi się więc ok wyszłam.
Było w porządku, chłopak jest miły, fajny i nawet przystojny ect. i on chyba liczy na coś więcej.. już się chcę ze mną umawiać na kolejne spotkania nawet mi się pytał czy jutro mam czas..

a ja teraz nie wiem co robić.. nie chcę odmawiać ani jednemu ani drugiemu. jednak też nie chcę robić ich że tak powiem w balona i dawać jakieś nadzieje. Czuję się też trochę nie w porządku z tym.
Co byście zrobiły? bo ja nie mam pojęcia..

Może powiedz temu drugiemu, że jest ktoś jeszcze... bo teraz i tak robisz go w balona. Wygląda to tak, jakbyś czekała na spotkanie z chłopakiem który Ciebie zauroczył, ale na wypadek jak nie wyjdzie, to zawsze zostanie drugi...

Zawsze możecie spotykać się jako znajomi, ale jak widzisz, że on liczy na coś więcej, a Ty nie jesteś nim zainteresowana, to powinnaś być szczera wobec niego.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ich dwóch.. i co ja mam teraz zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024