prosze o rade - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: prosze o rade

siemka jest mi ciężko o tym pisać ale musi mi ktoś doradzić wiec sprawa wygląda tak jestem z swoja dziewczyna 13 miesięcy i ona nie potrafi mi zaufać przez swojego byłego powiedziała mi kilka dni temu ze uprawiała z nim sex i coś się wtedy stało ze teraz nie ufa nikomu martwi mnie to i chcę żeby mi zaufała bo bez mojej dziewczyny mnie nie ma kocham ja i nie chcę jej stracić. ona miała wtedy 14 lat a on 15  teraz ja mam 18 a ona 17 trochę czasu mineło ale nie potrafi mi nadal zaufać proszę pomóżcie

i też powiedzcie w wersji b jak by on ja wtedy napastował/wykorzystał/zgwałcił to co ja powinienem zrobić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: prosze o rade

Spróbuj z nią porozmawiać, dowiedzieć się czemu nie potrafi zaufać żadnemu mężczyźnie. Co takiego zrobił jej poprzedni partner.
Jeśli była molestowana, poradź jej żeby porozmawiała z psychologiem.

3 Ostatnio edytowany przez tyskie2010 (2013-09-24 07:18:57)

POWIEDZIAŁA mi ze została do tego zmuszona/zgwałcona jak miała 13-14 lat sad i nie wiem co robic pomocy prosze sad

4

idealna napisał/a:

Jeśli była molestowana, poradź jej żeby porozmawiała z psychologiem.

I to jest jedyne wyjście. A Ty nie naciskaj na nią, nie proponuj sexu, nie rób nic na co ona nie miałaby ochoty...

5

ALE ONA nie chce isc do psychologa i nie wiem co robic

6

Cóż, wydaje mi się, że Ty jej nie pomożesz. Sądzę, że skoro była gotowa Tobie powiedzieć, jest gotowa porozmawiać z psychologiem.
Jeśli kategorycznie odmawia, a zwierza się Tobie, to może Ty porozmawiaj z psychologiem.

7

tak jak napisała idealna sam idz do psychologa i porozmawiaj z nim, on ci powie jak powinneś postępować jak z nią rozmawiać, a przede wszystkim nie naciskaj na nią w żadnej ze spraw ani seksu ani psychologa
Powodzenia

8

OKEJ DZIEKI WIELKIE

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024