Proszę o rady! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Proszę o rady!

Witam serdecznie wszystkie Panie.
Mam do was pewne pytanie, które bezpośrednio jest związane z moją obecną sytuacją.

Spotykam się od około miesiąca z pewną dziewczyną (17 lat), ja sam mam 21 lat.
W przeciągu tego miesiąca spotkaliśmy się 4 razy, z czego ostatnio byliśmy w kinie.
W kinie doszło do pierwszego pocałunku; tak, wiem, nie brzmi to oryginalnie, ale tak wyszło, na pewno nie był to pocałunek na siłę.
Tego samego dnia jeszcze, późnym wieczorem wymieniliśmy ze sobą parę smsów.
Następnego dnia, gdzieś około 10 napisałem do niej smsa, odpisała mi na niego, ja z powrotem i od tamtej pory NIC, dosłownie.
Mówię sobie, w porządku, w szkole jest. Wieczorem nadal nic, więc napisałem jak jej mija dzień - zero odpowiedzi.

Dzisiaj rano nie wytrzymałem i napisałem do niej, czy coś się stało, że jeśli nie ma kasy na telefonie, to niech od kogoś napisze, żebym nie musiał się martwić. Generalnie mogłem darować sobie tego smsa, ale niemniej jednak jestem zaniepokojony tym brakiem odzewu, gdzie zawsze na smsy odpisywała.

Poradzcie mi ludzie co myśleć tak naprawdę, bo nie cierpię takich sytuacji.
Mógłbym zadzwonić, ale nie chcę być natrętny.

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o rady!

Nie pisz więcej, takie jest moje zdanie, jakby chciała to by i od mamy Ci odpisała wink Albo gra w dziwne gierki i bierze Cię na wstrzymanie albo się nie chce odezwać. Jeśli nawet coś by się stało to ktoś widząc te smsy oddzwoniłby do Ciebie. Póki co daj sobie spokój, sama się odezwie.

3

Ale byłoby to cholernie dziwne, skoro poprzedniego dnia była bardzo zadowolona ze spotkania?
Dziwne to wszystko.

4

Nie wiem, ciężko mi coś stwierdzić, głupio być nachalnym a jednak też bym się zastanawiała. Może zadzwoń jeśli dalej będzie milczeć. A nie ma szans abyś zobaczył ją na żywo? Nie mówię, że masz ją śledzić ale może macie jakiegoś wspólnego znajomego? smile

5

Niestety nie...
Dobija mnie to okropnie.
Kiedy zadzwonić pytanie? Jutro? Dzisiaj jeszcze, jeśli wieczorem nie da znaku życia?

6

Moja rada - weź chwilę na wstrzymanie.
Jak sie to mówi - "nie bądź raptus i nie siedź na niej", daj dziewczynie trochę oddechu. Moze ona też to musi przemyśleć, może byłeś dla niej za szybki i za nachalny?
Poza tym Twoje milczenie może ją zastanowić, dlaczego przestałeś pisać. Jeśli jej zależy - na pewno sie odezwie. Czasem w tym wieku 4 lata róznicy troche onieśmiela, jeśli np. dzieczyna ma trochę kompleksów.
Jak sie nie odezwie, tzn. nie ma ochoty na kontakt z Tobą.

Pamiętaj też, że uczucie, ktore sie powoli rozwija bywa znacznie trwalsze i głębsze, niż słomiany ogień.
Daj sobie tydzień - 10 dni.

Trzymaj się,  Młody smile

7

10 dni, ojej, przy moim braku cierpliwości to wyjątkowo dużo...
No ale w porządku, niechaj będzie, przeżyje.

8

Lunathick napisał/a:

10 dni, ojej, przy moim braku cierpliwości to wyjątkowo dużo...
No ale w porządku, niechaj będzie, przeżyje.

Spoko. Przeżyjesz wink

Odezwij się za 10 dni i napisz co się działo.
Aha - zajmij się w międzyczasie czymś konstruktywnym. Nie myśl tylko o niej przez te 10 dni.

9

Dobra, mam paranoję...
Odezwała się dzisiaj i napisała, że nie miała telefonu, bo jej się zespuł.

Temat do zamknięcia, a ja do leczenia... tongue

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024